- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Tesekkur ederiz cnm sende yogunsun galiba cok ugrayamiyosunTebrikler kizlar harikasiniz
sizi gordukce yapabileceğime olan inancım artıyor.
fikirdelisi biz hep burdayiz canım. Ne zaman istersen ggek.l
Hoşgeldn cnmSelamlar, hayırlı akşamlar
Zuhal ablanınMefkurem davetiyle geldim ben de yanınıza. Onunla da tam tanışamadık, anlatayım kendimi
27 yaşındayım 2 çocuk annesiyim şimdilik. 9 yıldır evliyim. Yıllardır kiloluyum, balık etli olduğum zamanları saymazsam bile bayadır şişmanım. Allah'ın izniyle 65 kilo olmak istiyorum, o iradeyi verdi bana Rabbim şükürler olsun
Kaç defa deneyip akşamında, olmadı ertesi gününde bırakırdım. Şimdi çok hızlı olmasa da 12 hazirandan beri sağlıklı besleniyorum, hatta diyet yapıyorum. Bu arada bu rengi niye seçtim bilmiyorum umarm okuyabilirsiniz. Yaklaşık iki ayda 7 kilo verdim. Ayda 4 kilo hedefimlre aralık sonu 65 olmayı planlıyorum. Şu an 92. 4 kiloyum. Şarjım bitti görüşürüz yine inşallah
Bana burasi cok faydali oldu hem motivasyon oluyo.hem birbirimizden destek aliyoruz hem zuhal abladan korkuyoz almanyadan gelip bizi dover borek corek yersekInsallah canim daha once bir kere yaptim 84ren 69a inip yillarca korudm kilomu iste hamile kalana kadar. Bu sefer hizli aldgm icn hizli verecegmi umuyorum. Burada da aktif olablrsem daha iradeli olablrm:)
Hoşgeldin cnmSelamlar, hayırlı akşamlar
Zuhal ablanınMefkurem davetiyle geldim ben de yanınıza. Onunla da tam tanışamadık, anlatayım kendimi
27 yaşındayım 2 çocuk annesiyim şimdilik. 9 yıldır evliyim. Yıllardır kiloluyum, balık etli olduğum zamanları saymazsam bile bayadır şişmanım. Allah'ın izniyle 65 kilo olmak istiyorum, o iradeyi verdi bana Rabbim şükürler olsun
Kaç defa deneyip akşamında, olmadı ertesi gününde bırakırdım. Şimdi çok hızlı olmasa da 12 hazirandan beri sağlıklı besleniyorum, hatta diyet yapıyorum. Bu arada bu rengi niye seçtim bilmiyorum umarm okuyabilirsiniz. Yaklaşık iki ayda 7 kilo verdim. Ayda 4 kilo hedefimlre aralık sonu 65 olmayı planlıyorum. Şu an 92. 4 kiloyum. Şarjım bitti görüşürüz yine inşallah
Zamanla kim kim daha iyi ogrenirim:) zuhal abla mefkurem herhalde:) dikkatli olcam soz.)Bana burasi cok faydali oldu hem motivasyon oluyo.hem birbirimizden destek aliyoruz hem zuhal abladan korkuyoz almanyadan gelip bizi dover borek corek yersek
Hosgeldin canim. Bn de yeniyim burda:) kilolarimz da yakinmis yasimiz da:) haydi bismillah maraton baslasinnn:)Selamlar, hayırlı akşamlar
Yumurta yemeye dkkt ediyorum canim dedign gbi tok tutuyoCanım haşlama yumurta ve çok az bal her kahvaltıda olacak hem enerji veriyo hem gün boyu tok tutuyo
Hoşbuldum canımHoşgeldn cnm
Hoşbuldum canımHoşgeldin cnm
Öyle mi, kaç kilosun sorması ayıpHosgeldin canim. Bn de yeniyim burda:) kilolarimz da yakinmis yasimiz da:) haydi bismillah maraton baslasinnn:)
Memnun oldum Feyzacım, inşallah kaçamaklardan vazgeçebilirim ben de. Bebek emziriyorum diye biraz boşluyorum sanırımN NeshveBBD hosgeldınz aramıza.. feyza bende.. cok memnun oldum.. beraber zayıflıcaz ıns..
bellı yaptıgmz dıyet yok.. zaten basalasak bıraktıgmz an kat kat alıcaz kıloları.. bunu bıcok kısıde gordum sahsen.. dıkkatlı beslenıyoruz.. suyumuzu sporumuzu ıhmal edıp paylasımlarda bulunuyoruz. boylece kacamak dıye kavram kendılıgnden buharlasıyoo..bazen kılo vermenın durdugu noktalarda ataklar yapılabılır.. detoks gıbı saf proteın gıbı.. onun dısnda ekstra bısey yok aslında..
Hoşbuldum canım
Hoşbuldum canım
Öyle mi, kaç kilosun sorması ayıp
İnşaAllah bayrama kadar 10 kilo hedefi varmış ben 8 versem yeter. 84 olurum. Çok iyi bir rakam benim için şimdilik
Memnun oldum Feyzacım, inşallah kaçamaklardan vazgeçebilirim ben de. Bebek emziriyorum diye biraz boşluyorum sanırımbirbirimize destek olup şu kiloları veririz umarım, sevgiler
Canlar bnde emziriyorm sizzle aynıyım 97.2 ile başladım 90.6 yım yaş 25Hoşbuldum canım
Hoşbuldum canım
Öyle mi, kaç kilosun sorması ayıp
İnşaAllah bayrama kadar 10 kilo hedefi varmış ben 8 versem yeter. 84 olurum. Çok iyi bir rakam benim için şimdilik
Memnun oldum Feyzacım, inşallah kaçamaklardan vazgeçebilirim ben de. Bebek emziriyorum diye biraz boşluyorum sanırımbirbirimize destek olup şu kiloları veririz umarım, sevgiler
Kız 3 dilim yeme bnce ekmeği vr akşam menüsünden ekmeği çıkar onun dışında güzel ama bn olsamda bamya yesem dolma yemezdim yada dolma yesem bamya yani biriniSelam arkadaslar
Menum
sabah 09.30 1 yumurta 3 dlm ekmekdomates peynir accik tereyağı
öğlen 15.00 3biber dolması 1 kase bamya salata yoğurt
akşam 20.00 1 kase bamya yarım dilim ekmek salata yoğurt
Canım dolmayı hem ekmek hem yemek yerine koyabilirsin yanına salata ve yoğurtla benceEv et 3 dilim cok oldu galiba evet.
dolma yedim ama ekmek yemedim öğlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?