- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Hele benAynen iki arada bi derede geliyoruz yaa.
Benim adam bana artık, sen hastasın diyor
O derece yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hele benAynen iki arada bi derede geliyoruz yaa.
Okul ne zaman açılıyor cnmAynen okul acilinca napicaksam.tenefuste bakarim artik :)
Olabilir aşkım ya mümkün..Miktarda fazlaydı cnm belki ondan
Vücut alınınca erken yemeye, onları hemen depoladı heralde
Heh heh bağımlıolduk :)Aynen okul acilinca napicaksam.tenefuste bakarim artik :)
Benimkide : aman koş kızların seni bekler diyo..Hele ben
Benim adam bana artık, sen hastasın diyor
O derece yani
Özledik bile tatlımmmmKızlar ben kaçıyorum menü bildirimine gelirim. Beni özleyin anacııııım..
Artık nasıl yediysen abla neyse canım herzamanda 28 kutlanmıyoki olacak o kadarBen almaya çok elverişliyim tatlım
Fazla ve geç olunca öyle oldu heralde
Sabah kalktığımda bile yeni yemiş gibiydim
Kilo bildirimi vaktiii.
Geçen hafta : 85,9
Bugün : 84,1
Fark :1,8
% 2,1
Gecen hafta : 90.4
Bugun : 88.1
Fark : -2.3 kg
:) col sevindimmmmm 3. Haftamda giden 4.3 kg oldu allahimmmm devamini getirebileyim aminnnnnn
günaydın herkese...regl oldum bugun o yuzden tartı bol bol + gösterdi...71.5
bir de arkadaşlar ben bi süre bakmayacagım kiloma artık. ne yaptıysam motive olamadım bi türlü başlayamadım. hem gram gram azalırken hop yeniden başa dönüyorum. bu yuzden ara vericem diyet düşüncesine. ama burayı gelir okurum...hepinize bol eksili günler diliyorum....
Geçen hafta 94.9 bu hafta 90.6
Tebrikler kizlar harikasinizGunaydin.....
Eski kilo 73.9
Yeni kilom 72.5
Kilo bildirimi vaktiii.
Geçen hafta : 85,9
Bugün : 84,1
Fark :1,8
% 2,1
Gecen hafta : 90.4
Bugun : 88.1
Fark : -2.3 kg
:) col sevindimmmmm 3. Haftamda giden 4.3 kg oldu allahimmmm devamini getirebileyim aminnnnnn
günaydın herkese...regl oldum bugun o yuzden tartı bol bol + gösterdi...71.5
bir de arkadaşlar ben bi süre bakmayacagım kiloma artık. ne yaptıysam motive olamadım bi türlü başlayamadım. hem gram gram azalırken hop yeniden başa dönüyorum. bu yuzden ara vericem diyet düşüncesine. ama burayı gelir okurum...hepinize bol eksili günler diliyorum....
Geçen hafta 94.9 bu hafta 90.6
Tebrikler kizlar harikasinizGunaydin.....
Eski kilo 73.9
Yeni kilom 72.5
ayy hep aynîOlabilir aşkım ya mümkün..
Heh heh bağımlıolduk :)
Benimkide : aman koş kızların seni bekler diyo..
Oooooo çok hamarat gördüm seniBu saate hiç iş bırskmam şekerler 7de kalkış 7.15 spor 8 kahvaltı 12 de işlerm biterrr çok enerjik hissediyorm valla
Kızlar bu pazar bizim yeğenin sözü var, evde olacak. Herkes bişeyler yapıp götürecek
Yani cıssslar cehennemi olacak
Maşallah maşallahBu saate hiç iş bırskmam şekerler 7de kalkış 7.15 spor 8 kahvaltı 12 de işlerm biterrr çok enerjik hissediyorm valla
Öyleyimdir azıcıkOooooo çok hamarat gördüm seni
Aman abla bu hafta artılarla uğraştın 1 haftan boşa gitti dikkat etKızlar bu pazar bizim yeğenin sözü var, evde olacak. Herkes bişeyler yapıp götürecek
Yani cıssslar cehennemi olacak