• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ve kesinnikle azarlama tek bi defa bile kızma çocuğun gelecekte cimrimi tutumlu mu eli açokmı olacağı aldığğı tuvalet eğitimine bağ

Bende valla tam 1 seneyi1.5 ay geçti annemi kardeşlerimi görmedim
Canım allah kavustursun zor
Neyse canlar bebişim uyumuşkenyemeğimi ve işlerimi yapayım yazarım gene öpüldünüz
kolay gelsin

Kilo bildirimi vaktiii.
Geçen hafta : 85,9
Bugün : 84,1
Fark :1,8
% 2,1
Tebrikler Defnecim çok güzel
Bencede eski düzenine dön

Gecen hafta : 90.4
Bugun : 88.1
Fark : -2.3 kg

:) col sevindimmmmm 3. Haftamda giden 4.3 kg oldu allahimmmm devamini getirebileyim aminnnnnn
Emelim nihayet 8 leri gördün, bak biraz dikkat edince veriyomuşun demekki

Merhaba bayanlar:KK54: Ben de sizinle azme gelmek istiyorummm:) ben gecen sene 69 kilo ile evlendim (oncesinde 63e kdr dusnuslugum de var) sonra kacla hamile kaldim bilmyrm ama fazla oynadgni sanmiyirum kilomun o sirada. Doguma neredyse 40 kilo alarak gttim. Bunu nasil basardim bi fikrim yok cnku hicbizaman iki kisilik yememistm. Sadece yillardir duzenli yaptgm sporu braktim hamilelik boyunca. Sonra hoop tartide 3 haneli sayilari gordum hayatimda ilk defa. Smdi iki ay oldu dogum yapali. 91 kiloyum ve bu halimle en genis tuniklermn icine dahi giremiyorum. 60li hanekere inneyi cok ama cok istiyorum. Emzirdigim icn tam bi diyet yapamasam da yediklerime dikkat ederek yavastan spora tekrar baslayarak ve aksamlari metve yeme aliskanligmdan vazgecerk zayiflamaya calisacagim. Insallah her sy guzel gider:)
Hoşgeldin cnm
Düzenli paylaşım yapabileceksen katılabilirsin

Geçen hafta 94.9 bu hafta 90.6:KK71::KK71:
kızzzzzzzz ne yaptın sen
Valla ne dicemi bilemedim
Heralde birinci belli 2.kim dicez
Çok tebrikler tatlım
Aman dikkat et dediğim gibi aç kalma

Gunaydin.....
Eski kilo 73.9
Yeni kilom 72.5
Çok güzel Özlemim
6 lara yaklaştın iyice

günaydın mefkure ablam, sayfanı ziyaret edeyim dedim, kilo bildirimi yapmadın sanırım, umarım tartı yüzüne gülmüştür:KK200:
Hoşgeldinnnn SARAYCAM :KK68:
Bu hafta sonu biraz fazla artım vardı onlardan kurtuldum birazda eksiye düştüm
Kötünün iyisi diyelim

2.5 yasında. dr, demekki daha hazır degil degil demiş eşime. bugun beze döndük geri . sabırsızlıkla bekliyorum önerini. işe yararsa minnettar olurum sana :KK53:
Tatlim esim aradi koye gidiyorum 5 te almis biletii sana yolda uzun uzun yazarim olurmu :-)

Kızlar aksama kardesim gelecekmis, hafta sonuda bende kalacak. Ogleden sonra ona ozel yemekler yapacagım icin fazla gelemem, hafta sonuda oyle cunku 6 ayda bi geliyo isi baska sehirde. Sadece menu bildirimi yapsam ve kacsam kızmazsınız bana dimi? Kızmazsınız siz bana ayyyy canlarım benim
Sana kolay gelsin tatlım zaten fırsatını bulunca gelirsin sen

Emelim nihayet 8 leri gördün, bak biraz dikkat edince veriyomuşun demekki

Hoşgeldin cnm
Düzenli paylaşım yapabileceksen katılabilirsin

kızzzzzzzz ne yaptın sen
Valla ne dicemi bilemedim
Heralde birinci belli 2.kim dicez
Çok tebrikler tatlım
Aman dikkat et dediğim gibi aç kalma

Çok güzel Özlemim
6 lara yaklaştın iyice
Yok abla gördünüz böreğimi bile yedim 2 gün faxla kaçırdım diye üzüldüm hiç öğün atlamadım ama bence aldığım hozda gidiyo çünkü çok hızlı almıştım

Yok abla gördünüz böreğimi bile yedim 2 gün faxla kaçırdım diye üzüldüm hiç öğün atlamadım ama bence aldığım hozda gidiyo çünkü çok hızlı almıştım
O zaman doğru yoldasın demektir tatlım
Belki çok fazla ödemin vardı
Neyse ney çok güzel motivasyon oldu sana

Döndüm tatlım bugün ödülyapıcam bezelye yicam..
Sana kolay gelsin tatlım zaten fırsatını bulunca gelirsin sen
Gelirim tabii öyle alıştımki size.. Duramam..
Sıra bendeeee
Bi taraftan iyi, bi taraftan kötü
Bu hafta için fazla eksi görünmesede artıları hesap edersek giden 2.9
Geçen hafta 77.9
Bu hafta 77.3
Fark 0.6
Yüzde 0.78
Bravo ama 2 gün geç yiyince 2ye yakın artı çıkman tuhaf..

Bencede demekki biraz bıraksa hemen alıcak ki ben 8 8.30 gibi yiyorm geç yattığım için o kadar takmıyorm ama bende anlamadım zuhal abla niye öyle oldu

Miktarda fazlaydı cnm belki ondan
Vücut alınınca erken yemeye, onları hemen depoladı heralde

Bencede demekki biraz bıraksa hemen alıcak ki ben 8 8.30 gibi yiyorm geç yattığım için o kadar takmıyorm ama bende anlamadım zuhal abla niye öyle oldu
Ben almaya çok elverişliyim tatlım
Fazla ve geç olunca öyle oldu heralde
Sabah kalktığımda bile yeni yemiş gibiydim

Back