• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Himm anladim ama 1 hafta icin cok guzel kilon cnm zaten
Sagol bacım
Aynen muska 77 ekmeği az yemem ve su tabi 3 gündür sabah 15 dk akşam yarım saat leslie yapıyorm adım adım hedefe bakalım:21:
Boyle devam et tatlım harika gidiyosun.
Kıtlık moduna mı geçti acaba vücut kız bence bi kaç gün ye sonra kısmaya başla şaşırsın biraz
Normal diyetime dondum zaten canım

Merhaba bayanlar:KK54: Ben de sizinle azme gelmek istiyorummm:) ben gecen sene 69 kilo ile evlendim (oncesinde 63e kdr dusnuslugum de var) sonra kacla hamile kaldim bilmyrm ama fazla oynadgni sanmiyirum kilomun o sirada. Doguma neredyse 40 kilo alarak gttim. Bunu nasil basardim bi fikrim yok cnku hicbizaman iki kisilik yememistm. Sadece yillardir duzenli yaptgm sporu braktim hamilelik boyunca. Sonra hoop tartide 3 haneli sayilari gordum hayatimda ilk defa. Smdi iki ay oldu dogum yapali. 91 kiloyum ve bu halimle en genis tuniklermn icine dahi giremiyorum. 60li hanekere inneyi cok ama cok istiyorum. Emzirdigim icn tam bi diyet yapamasam da yediklerime dikkat ederek yavastan spora tekrar baslayarak ve aksamlari metve yeme aliskanligmdan vazgecerk zayiflamaya calisacagim. Insallah her sy guzel gider:)
Canım hamileelik tiroidi diyolar baktırmışmıydın normalde ii çalışıyo hamilelikte çok az çalışıyo ilk kızımda bendede çok geç fark edildi 25 kilo aldım 2. De hemen başlarda baktırdım geme uavaşmış ilaç kullandım

iş yerim çok yogun, evde koşturmacam çok. 2 haftayı geçti oglana bezi bıraktıramadık :KK43: canım sıkkın anlayacagınız . bi türlü konsantre olamadım. 67 lerdeyken uzun zamandır 69 u bile göremedim. sürekli aklımda, dilimde zayıflama düşüncesi ama iş icraate gelince fos :KK11: bi süre oluruna bırakayım. yediklerime dikkat edip buraya bakarım ara ara..öpüldünüz

Kızlar aksama kardesim gelecekmis, hafta sonuda bende kalacak. Ogleden sonra ona ozel yemekler yapacagım icin fazla gelemem, hafta sonuda oyle cunku 6 ayda bi geliyo isi baska sehirde. Sadece menu bildirimi yapsam ve kacsam kızmazsınız bana dimi? Kızmazsınız siz bana ayyyy canlarım benim

iş yerim çok yogun, evde koşturmacam çok. 2 haftayı geçti oglana bezi bıraktıramadık :KK43: canım sıkkın anlayacagınız . bi türlü konsantre olamadım. 67 lerdeyken uzun zamandır 69 u bile göremedim. sürekli aklımda, dilimde zayıflama düşüncesi ama iş icraate gelince fos :KK11: bi süre oluruna bırakayım. yediklerime dikkat edip buraya bakarım ara ara..öpüldünüz
Tatlim oglun kac yasinda bir oneride buluncaktim

Kızlar aksama kardesim gelecekmis, hafta sonuda bende kalacak. Ogleden sonra ona ozel yemekler yapacagım icin fazla gelemem, hafta sonuda oyle cunku 6 ayda bi geliyo isi baska sehirde. Sadece menu bildirimi yapsam ve kacsam kızmazsınız bana dimi? Kızmazsınız siz bana ayyyy canlarım benim
Neyse bu defalık affedelim:KK14:

2.5 yasında. dr, demekki daha hazır degil degil demiş eşime. bugun beze döndük geri . sabırsızlıkla bekliyorum önerini. işe yararsa minnettar olurum sana :KK53:
Canım beni kızda 2.5 u geçti şuan 2 yaşını2 ay geçince öğrendi ben hep örnek olarak öğrettim hiç sıkıştırmadım ben girerken tuvalete onuda götürdüm göre göre öğrendi erkek çocuğuysa babası her girerken götürsün

Canım beni kızda 2.5 u geçti şuan 2 yaşını2 ay geçince öğrendi ben hep örnek olarak öğrettim hiç sıkıştırmadım ben girerken tuvalete onuda götürdüm göre göre öğrendi erkek çocuğuysa babası her girerken götürsün
Ve bunu bilen çocuk olsa yanonda bi kaç gün çok çok daha kolay oluyo

Ve bunu bilen çocuk olsa yanonda bi kaç gün çok çok daha kolay oluyo

6 yaşında ablası var. onun da tuvalate yaptıgını biliyo, görüyo. inat etti sanırım anlamadık. kızım çok daha kolay ögrenmişti. nadiren de olsa lazımlıga oturuyo ( klozete oturmayı kabul etmiyor zaten) en fazla 3-5 dk kalıyo sonra ayaga kalkıyo. bi bakıyoruz hop altına işemiş...

Back