- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Şeker oranı, glisemik indeksi yüksek o yüzden önerilmiyorMısır hiç yemem ama zararlımı ki bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeker oranı, glisemik indeksi yüksek o yüzden önerilmiyorMısır hiç yemem ama zararlımı ki bilemedim
Bende normalde Öğlende yicektim kuaförde olunca olmadıBana diyene bak sen çok yemişsin sanki :)
Bi kere alışsan sonrasında şekerli içemezsinMuska77 artik evime gidince ayarlicam.saatler yemekler hersey kontrolum de olacak
Sekeri de azaltiyorum insallah onuda birakicammm. :)
Bana herkes yeter diyoda bi eşim demiyorAman buda benim adam gibi oda yeter artık zayıflama deyip duruyo. Onun derdi başka ama yemezler... Yıllardır o manken gibi gezdi yanımda sıra bendeeee
Su gerçekten başka bişi içtikçe içesi geliyo insanın 5 i buldu bugün sanırım ama sanki günlerdir iççmemiş gibi ağzım kurıyo neyse hem çocuklar hem spor derken baya yoruldum yatıyorum canlar yarın görüşürüz ii gecelerBana herkes yeter diyoda bi eşim demiyor
Bende onun istemediği kadar zayıflıcam
Diyorumki, artık yeter zayıflama diye yalvarıcan
İnşallah canım, sen sevinirsin bunları yaparsan.Muska77 artik evime gidince ayarlicam.saatler yemekler hersey kontrolum de olacak
Sekeri de azaltiyorum insallah onuda birakicammm. :)
AynenBi kere alışsan sonrasında şekerli içemezsin
Az bişey bile olsa benim midem bulanıyor hiç tat alamıyorum
Bana herkes yeter diyoda bi eşim demiyor
Bende onun istemediği kadar zayıflıcam
Diyorumki, artık yeter zayıflama diye yalvarıcan
İyi geceler canım.Su gerçekten başka bişi içtikçe içesi geliyo insanın 5 i buldu bugün sanırım ama sanki günlerdir iççmemiş gibi ağzım kurıyo neyse hem çocuklar hem spor derken baya yoruldum yatıyorum canlar yarın görüşürüz ii geceler
Vay canına çok güzel olmuş afiyet olsun..benim bugunku menum
sabah: 1.5 dilim tbe zeytin peynir domates salatalik sekersiz cay
oglen : 2 incir biraz uzum
aksam : firinda tavuk yaninda biraz patates vardi o da firin 2 kasik yogurt ve salata
3 litre su ictim 2 saat de yurudum
iyi geceler canimKızlar ben kaçtım iyi geceleeer.
Bi kere alışsan sonrasında şekerli içemezsin
Az bişey bile olsa benim midem bulanıyor hiç tat alamıyorum
Slm cnm bende kisin ayni isten gelmem 8 oluyo 9 gibi anca toplanip ailece yemek yiyodumkizlar benim en buyuk problemim yemek saatleri.Babam esnaf oldugu icin gec geliyo yemege oturmamiz dokuzu buluyo.Yuzume lazer yaptirdigim icin aksamustu disari cikmam yasak yuruyuslere aksam cikabiliyorum gece kalmiyim diye yemegi hizli hizli yiyorum yedigimi de anlamiyorum hemen yemegin ustune cikinca midem de bi fena oluyo.ye yat olmasin diye gece 2 -3 e kadar oturmak zorunda kaliyorum hayliyle de gec kalkiyorum yani benim duzenim biraz sıkıntılı malesef
Aynen cayin kal8teside tadida şekersiz anlasiliyo bende 2 sene oldu birakali simdi cayi seviyom eskiden icmezdimBen çayı senelerdir şekersiz içerim.Zamanında 4 şeker attığımı biliyorum
Ama kahveden şekeri kesemedim ya
Allah yardimcimiz olsun :)Slm cnm bende kisin ayni isten gelmem 8 oluyo 9 gibi anca toplanip ailece yemek yiyodum
Ay bide kaynanam kete borek doldurur cani istedikce allahhhhh.
Bu kis baya kendimi zorliycam anladilan
Aynen cayin kal8teside tadida şekersiz anlasiliyo bende 2 sene oldu birakali simdi cayi seviyom eskiden icmezdim
Evet kahvede bende seker ararim hala ama niyeyse icemiyorum sade
Yürüyüşe sabah çıksan olmazmı cnmkizlar benim en buyuk problemim yemek saatleri.Babam esnaf oldugu icin gec geliyo yemege oturmamiz dokuzu buluyo.Yuzume lazer yaptirdigim icin aksamustu disari cikmam yasak yuruyuslere aksam cikabiliyorum gece kalmiyim diye yemegi hizli hizli yiyorum yedigimi de anlamiyorum hemen yemegin ustune cikinca midem de bi fena oluyo.ye yat olmasin diye gece 2 -3 e kadar oturmak zorunda kaliyorum hayliyle de gec kalkiyorum yani benim duzenim biraz sıkıntılı malesef
Çaya nasıl alıştıysan inan kahveyede alışırsınTatillerde kahve çok aramıyorum da okullar açılınca nasıl dayanıcam bilemiyorum.Normalde kantinde beni görünce çalışanlar 3ü 1 arada doldurmaya başlarlar o derece