💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Çaya nasıl alıştıysan inan kahveyede alışırsın
İçine süt koyarsan daha içilebilir olur
3 ü 1 arada larda krema tozu falan var içmesen daha iyi

Annem koyu kahve tiryakisidir bana da ondan gecti huyu sanirim.Hep de kremayla içer fakat onun nasil kilo aldirici bir sey oldugunun farkindayim.Diyete basladigimdan beri sekerli-sekersiz hic agzima surmedim henuz eksikligini hissetmiyorum.Dedigim gibi okullar acilsin dersler baslasin bir hele o zaman sekersiz denemelere gecerim :)

Benim eşim 19,00da geliyor konuştum o gelmeden ben yiyorum oda çocuklarla yiyor. Konuş babanla tatlım. erken ye..
22,30dan sonrası olmasa iyiymiş.
Ben çayı senelerdir şekersiz içerim.Zamanında 4 şeker attığımı biliyorum
Ama kahveden şekeri kesemedim ya
Bende ama bitkisedl tatlandırıcı aldım minicik bişey onu 4e bölüp atıyorum azaltarak gidiyorum yani..
Güüünaaaydıııın...

Canımçayı kendimi bildim bileli şekersiz içerim ama kahve beni yoruyo süt falanda katamıorum midemkalkıyo öyle içince.
Canım bende aynıydım başta bir iki yudum zor oluyo acı falan ama sonra sade kahvenin zevki hiç bişeyde yok süt falan katmıyorm ben sade çok seviyorum önceden şekerli yanındada lokum ve çikolata olmadan içmiyodum napmışım kendime öyle şimdi ne kadar hafif hissediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…