💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Muska77 artik evime gidince ayarlicam.saatler yemekler hersey kontrolum de olacak

Sekeri de azaltiyorum insallah onuda birakicammm. :)
Bi kere alışsan sonrasında şekerli içemezsin
Az bişey bile olsa benim midem bulanıyor hiç tat alamıyorum

Aman buda benim adam gibi oda yeter artık zayıflama deyip duruyo. Onun derdi başka ama yemezler... Yıllardır o manken gibi gezdi yanımda sıra bendeeee
Bana herkes yeter diyoda bi eşim demiyor
Bende onun istemediği kadar zayıflıcam
Diyorumki, artık yeter zayıflama diye yalvarıcan

Su gerçekten başka bişi içtikçe içesi geliyo insanın 5 i buldu bugün sanırım ama sanki günlerdir iççmemiş gibi ağzım kurıyo neyse hem çocuklar hem spor derken baya yoruldum yatıyorum canlar yarın görüşürüz ii geceler

Muska77 artik evime gidince ayarlicam.saatler yemekler hersey kontrolum de olacak

Sekeri de azaltiyorum insallah onuda birakicammm. :)
İnşallah canım, sen sevinirsin bunları yaparsan.
Bi kere alışsan sonrasında şekerli içemezsin
Az bişey bile olsa benim midem bulanıyor hiç tat alamıyorum
Aynen

kizlar benim en buyuk problemim yemek saatleri.Babam esnaf oldugu icin gec geliyo yemege oturmamiz dokuzu buluyo.Yuzume lazer yaptirdigim icin aksamustu disari cikmam yasak yuruyuslere aksam cikabiliyorum gece kalmiyim diye yemegi hizli hizli yiyorum yedigimi de anlamiyorum hemen yemegin ustune cikinca midem de bi fena oluyo.ye yat olmasin diye gece 2 -3 e kadar oturmak zorunda kaliyorum hayliyle de gec kalkiyorum yani benim duzenim biraz sıkıntılı malesef

Selam menumu yazayım. Sabahtan iyi basladim ama gece cozuttum biraz
sabah biraz menemen peynir zeytin domate salatalık
ara 1 salatalık 1 dilim 3lnq kkarpuz
Öğlen yogurt patlıcan yemeğinde bir patates kuavurma.
aksam yuvarlama(kıyma ve undan müteşekkil bir çeşit köfte) Yoğurt 1 o arca hashaşlanmış misir.
22 30dansonra 2 p arça mısır az ka rpuz

Slm cnm bende kisin ayni isten gelmem 8 oluyo 9 gibi anca toplanip ailece yemek yiyodum
Ay bide kaynanam kete borek doldurur cani istedikce allahhhhh.
Bu kis baya kendimi zorliycam anladilan

Ben çayı senelerdir şekersiz içerim.Zamanında 4 şeker attığımı biliyorum
Ama kahveden şekeri kesemedim ya
Aynen cayin kal8teside tadida şekersiz anlasiliyo bende 2 sene oldu birakali simdi cayi seviyom eskiden icmezdim
Evet kahvede bende seker ararim hala ama niyeyse icemiyorum sade

Aynen cayin kal8teside tadida şekersiz anlasiliyo bende 2 sene oldu birakali simdi cayi seviyom eskiden icmezdim
Evet kahvede bende seker ararim hala ama niyeyse icemiyorum sade

Tatillerde kahve çok aramıyorum da okullar açılınca nasıl dayanıcam bilemiyorum.Normalde kantinde beni görünce çalışanlar 3ü 1 arada doldurmaya başlarlar o derece

Yürüyüşe sabah çıksan olmazmı cnm
Akşamda sen yemeği önceden yesin
Eşim işten geç geleceği zaman ben beklemiyorum

Tatillerde kahve çok aramıyorum da okullar açılınca nasıl dayanıcam bilemiyorum.Normalde kantinde beni görünce çalışanlar 3ü 1 arada doldurmaya başlarlar o derece
Çaya nasıl alıştıysan inan kahveyede alışırsın
İçine süt koyarsan daha içilebilir olur
3 ü 1 arada larda krema tozu falan var içmesen daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…