💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kız ben ne götürdüm dedimya haftasonunda geç yemek zorunda kaldım, evlilik yıldönümüydü ya
İtiraf etti desene, Benimkide ben şımarıp bırakmayım diye bişey demiyomuş
Menümü yazayım
07,00 yarım dl ekmek+yarım yumurta+3 dl sucuk
11,00 1 incir
13,00 200 gr karpuz+1 kk peynir
15,00 2 dl salam+4 kasık yoğurt
Spor 40dk yürüyüş
Su 4 lt. olur
Ve yeme işi btmiştir..
Valla iyi dayanıyon tatlım heralde bu hafta iddalısın

Şimdiden güle güle kullan canım
Teşekkür ederim tatlımmmmmmm

Ince bedene yeni stil diyosun abla heh
Aynen öyle güzelim, aslında çok fark yok dipleri çıkmıştı
Ama tümden boyandı

Çok geçmiş olsun cnm bence bu menüyle yarın baya farkeder, suda içememişin

su menü spor çok güzel cnm

Çok güzel tatlım

Sağolasın cnm beyazlar çıkınca boyasız olmuyor

Hastalığım geçti abla bundan sonra sporumuda yaparım saçlarınıda güle güle kullan
Sağolasın şekercim
Sporuda hemen fazla yapma yavaş yavaş artır
Ha abla bide kahvaltıda çay yerine 2 bardak sıcak su koydum
istersen açık çay içebilirsin heralde
Yada senin içebileceğin bitki çaylarından

abla yenı sacın hayurlı olsuun.. gule gule kullan. dunyadamisafir cok gecmıs olsun canım dıs gercekten sıkıntı.. muska77 canım bende goremıyorum senı merak edıyorumm..
selam kızlar menulerınıze bayıldıım.. okuduktan sonra tereddut ettm yedıklerımı yazıp yazmama konusnda..

sabah bır bardak sut. oglen cıgkofte ayran eve geldıgmde saat 3 gıbıydı bı kase yogurtlu corba ıctm (dunkıne benzer bısey ama daha farklı) baya ıyı gelıyo bana bu yogurtlu çorbalar.. yanında 3 kasık hazır kuskus yedım.. sonra bı uyku bı uykuu. yattm uyudm ıste bıkac saat. 7 gıbı uyandm yemek yemedm cok kucuk bı armut cok kucuk bı seftalı ve 4-5 tane mınıcık erık yedım veee ayıptır soylemesı yıne mınıcık haslanms mısır yedım.. suyumda 2 lt anca oldu bugun.. spor da yapamadm bugunluk tatıl olsun.. tamam tamam sustm cok kotu bı gundu kabul..

muska77 canım gordum sımdı baktım da ızlemem gerekıyoms sanırım.. etek oldugu ıcın bacaktakı durumunu anlayamadm ama ust bedenın ınce gorunuyo.. ınsallah daha da ıncelıcek hep beraberr.. bu arada cıddı manada uzun gorunuyosun.

Tşk ederim tatlım

Valla senin gibi sık sık çiğ köfte yesem ben kaç olurum kimbilir
Bide eve gelince hemen yemek yiyip yatmamaya çalış
Mısırıda boşuna yemişsin

Tşk ederim tatlım

Valla senin gibi sık sık çiğ köfte yesem ben kaç olurum kimbilir
Bide eve gelince hemen yemek yiyip yatmamaya çalış
Mısırıda boşuna yemişsin

bılmem bana masum gelıyo cıgkofte.. kısır da mesela yedıgmde + çıkmıyorum.. sanırm bulgur bende su tutmuyo

haklısn abla mısır fazla oldu.. yemekten sonra uyumak dogru degıl dayanamadm.. neyse bakalım son haftam.. haftaya salı gunu bıtıyo stajım. daha ıyı olucak menum sporum duzenım..

Canım güzelde zaten hafif yemişsin 15 den sonrafa yemesen bi zararı olmasında
Olmaz canım fasılalı açlık diyolar IF diye geçiyo adı onu deniyorum..
Ayy sen otız verene kadar ben bi 20 versem uçarım valla
Verirsin benden önce verirsin hemde.
Sağol canım. menünde güzel olmuş bide şu akşam yemeğini öne çekebilsen.
Evet maales ama azalttim yada kuru meyve kullanmaya calisiyorum. Sekersiz cayin tadi yok
Asıl şekersiz çay daha güzel bi alışabilsen..
Valla iyi dayanıyon tatlım heralde bu hafta iddalısın
Bakalım deneme sürüşü yapıyom diyelim..

Tatlim 4 saat boyunca bisey yiyip icemedim kanama durmadi bir turlu ya zaten kendimi suya zorluyodum midem bulaniyo zorla dikince bugjn hic icemedim o yuzden
Bende suya doyamam.Fazla spor yapmadığım halde su sayesinde hiç sarkmam olmadı.
Benim menüm

Sabah kıymalı yumurta

Öğlen dışardaydım

Akşam tavuk Göğsü, baharatlı yoğurt

Su 3 lt olur
Bana diyene bak sen çok yemişsin sanki :)
Kızlar şu anda eşim karpuz yiyor yanımda
Akşam yediğim etde beni öyle susattiki canım nasıl istedi, ama yemicem inşallah yarın sabaha
Ahhhh benimkilerde dondurma yedi.. Hakkımı dolaba koydum yarın yiceeeem
Kız pantolonla hiç aklıma gelmedi ya! Neyse 74e düşüncede pantolonlu koyarım Boyum 1,67 canım
muska77
Defnecim hiç kilonu göstermiyon bence 30 Kilo vermen çok fazla olur
Birazdaha verince bakalım nasıl Olcan şimdi bile fazlalık yok gibi duruyor
Evlendiğimde 53 kiloydum ve manken gibiydim 55 olmaya çalışacam bakalım olmazsa 60da kabulüm bi deneyimde.
Muska77 kız daha ne incelecen ne güzel olmuşsun hem ben çokda incelme tarafı deilim biraxcık et olsn
Aman buda benim adam gibi oda yeter artık zayıflama deyip duruyo. Onun derdi başka ama yemezler... Yıllardır o manken gibi gezdi yanımda sıra bendeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…