• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Doğru tatlım ama sen emziriyonya onun için dedim
İstersen nette iyice bi araştır
5 fincanı geçmemeli diyo abla ben 2
Doğru tatlım ama sen emziriyonya onun için dedim
İstersen nette iyice bi araştır
5 fincanı geçmemeli diyo abla ben 2 fincan iöiyorm şu cuma gelmeden 90 olsam bi ama iyiki gelmişim aranıza çok gaza geliyorm valla:KK8:

Emziren annelerin çay ve kahve gibi kafeinli içecekleri içmesi sağlıklı mı?

Emziren annelerin çay ve kahve gibi kafeinli içecekleri fazla miktarda tüketmesi anne sütünü, emzirmeyi ve dolayısıyla da bebeği olumsuz etkileyen bir durum yaratır. Çünkü kafeinli içecekler kana karışırlar. Kana karışan kafeinin bir kısmı anne sütüne de karışır.

Kafeinli içeceklerin anne sütüne karışması bebeğin gelişimini olumsuz etkiler. Kemikleri daha hassas olur ve kırılma ihtimalini artırır.

Dolayısıyla kafeinli içecekleri emzirme dönemi boyunca hiç tüketmemek daha uygundur. Bu yapılamıyorsa en azından bebek doğduktan sonra ilk birkaç ay tüketmemekte fayda vardır. Sonrasında ise eğer tüketilecek ise emziren anneler kafeinli içecekleri mümkün olduğunca azaltmalıdırlar.

Çok fazla çay ve kahve gibi içecekleri tüketmek ( günde 2 – 3 fincandan daha fazla ) hem anne hem de bebeği sinirli ve gergin yapar. Hem anne hem de bebekte uyku problemlerine yol açar.

Çay ve kahve gibi içecekleri tüketen emziren anneler bebeklerinin davranışlarını da iyi takip etmelidirler. Eğer çok çay ve kahve tüketiyorlarsa ve bu bebekte asabiyet, gerginlik, uyku problemlerigibi değişikliklere yol açıyorsa mutlaka bu tür içecekleri kesmelidirler.

Ayrıca kafeinli içeceklere ve yiyeceklere enerji içecekleri, çikolata, kakaolu dondurma gibi besinleri de örnek vermek mümkündür. Bunlardan da mümkün olduğunca uzak durmakta fayda vardır.

Profilime resim ekledim öncesi sonrası 74 olnca bidaha eklicem. Ama yüzümü kesmek zorunda kaldım eşim birdenbire kıskançlık moduna girdi :KK43: Onun yanında siteye girmekbile istemiyom yolda bakan kadınlara bile takmaya başladı delimi ne? (Neyse idare edin kızlar)
Defnecim benide takibe al

Merhaba hanımlar benimde kilo vermem gerek benide alırmısınız aranıza lütfen.... Evlilikti doğumdu falan derken 4 yılda 25 kg aldım zaten Zayıf diildim hep kilo vermeye çalıştım ama hep kilo aldım sürekli ekleniyor üzerine moralimin çöktüm :(

Günaydınnnnn şekerlerim
:KK71: :KK71: :KK71: :KK71:

Ben bu similiyi niye yaptım
Benim artılar gitmişşşşş
Ak Zühal ahhh artı olmasaydım ne güzel vermiş olacaktım

Ben bi geçmişe bakayım ne var ne yok
Supersin abla
bu arada bize gaz veriyon kendin goturuyon mamalari bundan sonra bende senden arti duymiycam bugun sevinmistirsin baya bu gazla devam
hem zaten normal olanda bu ya insan herseyde yukari cikarken zorlanir iniş hep kolaydir sırri çozduk kiloda öyle olmali :KK66::KK66::KK66:

Kız sorma adamın içinde kalmış, o zaman bişey diyemiyoduya
Ben eski en şişman resimlerinden buzdolabına astım, bakmış resme manda yavrusu gibiymişin diyor
Bende dökül dökül daha ne çıkacak içinden bakalım dedim
Dun gece bizimki yemek yerken dereotu ayikladim bayilirim dereotlu hamurisine ay cnm puaça istedi dedim dereotlu
Hemen yap ye azcik zayifladinya dedi

Bende ne dedin nededin zayifladigimj kabul ettin sonunda dedim demiyodu yalan yapiyomus demek agzindan kacirdi aksam :-) :-)

Aman kuzum huzurunuz daha önemli
Zaten bu adamların burayla bi zoru var anlayabilmiş değilim. Sanki kötü bişey yapıyoz

Aynen burdan aldigim destegi kendi versrydi simdi 60 tim zaten
Imreniyorum sabah uyanip birlikte spor yapan eslere bizimkini ikna edemedim birturlu

Merhaba hanımlar benimde kilo vermem gerek benide alırmısınız aranıza lütfen.... Evlilikti doğumdu falan derken 4 yılda 25 kg aldım zaten Zayıf diildim hep kilo vermeye çalıştım ama hep kilo aldım sürekli ekleniyor üzerine moralimin çöktüm :KK43:
Hoşgeldin cnm gazan mübarek olsun şimdiden :-) :-)

Merhaba hanımlar benimde kilo vermem gerek benide alırmısınız aranıza lütfen.... Evlilikti doğumdu falan derken 4 yılda 25 kg aldım zaten Zayıf diildim hep kilo vermeye çalıştım ama hep kilo aldım sürekli ekleniyor üzerine moralimin çöktüm :KK43:
Canım herşeyimiz aynı resmen bende aynuyum 4 yılda 25 kilo bak 5 i gitti 20si kaldı hoşgeldin

Bende tvde duymuştum sade kahvenin yağ yakıcı özelliği var diye yoksa onuda bırakıyim napiiim yani
Ben emzirirken içiyodum valla.
Defnecim benide takibe al
Canım sen beni takip edeceksin ben değil..
Hoşgeldin bacım biraz anlat kendini yaş.boy. kilo vs.

Back