- 21 Temmuz 2015
- 844
- 1.574
- 28
- 34
Bende tvde duymuştum sade kahvenin yağ yakıcı özelliği var diye yoksa onuda bırakıyim napiiim yaniAslında kahve iyi değil güzelim hatta bazı bitki çayları bile içilmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tvde duymuştum sade kahvenin yağ yakıcı özelliği var diye yoksa onuda bırakıyim napiiim yaniAslında kahve iyi değil güzelim hatta bazı bitki çayları bile içilmiyor
Doğru tatlım ama sen emziriyonya onun için dedimBende tvde duymuştum sade kahvenin yağ yakıcı özelliği var diye yoksa onuda bırakıyim napiiim yani
Oooo maşallahın var kuzum ben yayılmakla meşgulümSu şimdiden 3 lt oldu sabah 7 de yarım saat öğleden sonrada 15 dk lesli yapıldı defolur gider işallah bikaç kilo
5 fincanı geçmemeli diyo abla ben 2Doğru tatlım ama sen emziriyonya onun için dedim
İstersen nette iyice bi araştır
5 fincanı geçmemeli diyo abla ben 2 fincan iöiyorm şu cuma gelmeden 90 olsam bi ama iyiki gelmişim aranıza çok gaza geliyorm vallaDoğru tatlım ama sen emziriyonya onun için dedim
İstersen nette iyice bi araştır
En azından spordan yarım saat önce 1 tane iç yeter bana göre5 fincanı geçmemeli diyo abla ben 2
5 fincanı geçmemeli diyo abla ben 2 fincan iöiyorm şu cuma gelmeden 90 olsam bi ama iyiki gelmişim aranıza çok gaza geliyorm valla
Defnecim benide takibe alProfilime resim ekledim öncesi sonrası 74 olnca bidaha eklicem. Ama yüzümü kesmek zorunda kaldım eşim birdenbire kıskançlık moduna girdi Onun yanında siteye girmekbile istemiyom yolda bakan kadınlara bile takmaya başladı delimi ne? (Neyse idare edin kızlar)
Supersin ablaGünaydınnnnn şekerlerim
Ben bu similiyi niye yaptım
Benim artılar gitmişşşşş
Ak Zühal ahhh artı olmasaydım ne güzel vermiş olacaktım
Ben bi geçmişe bakayım ne var ne yok
Dun gece bizimki yemek yerken dereotu ayikladim bayilirim dereotlu hamurisine ay cnm puaça istedi dedim dereotluKız sorma adamın içinde kalmış, o zaman bişey diyemiyoduya
Ben eski en şişman resimlerinden buzdolabına astım, bakmış resme manda yavrusu gibiymişin diyor
Bende dökül dökül daha ne çıkacak içinden bakalım dedim
Aman kuzum huzurunuz daha önemli
Zaten bu adamların burayla bi zoru var anlayabilmiş değilim. Sanki kötü bişey yapıyoz
Su şimdiden 3 lt oldu sabah 7 de yarım saat öğleden sonrada 15 dk lesli yapıldı defolur gider işallah bikaç kilo
Hoşgeldin cnm gazan mübarek olsun şimdidenMerhaba hanımlar benimde kilo vermem gerek benide alırmısınız aranıza lütfen.... Evlilikti doğumdu falan derken 4 yılda 25 kg aldım zaten Zayıf diildim hep kilo vermeye çalıştım ama hep kilo aldım sürekli ekleniyor üzerine moralimin çöktüm
Canım herşeyimiz aynı resmen bende aynuyum 4 yılda 25 kilo bak 5 i gitti 20si kaldı hoşgeldinMerhaba hanımlar benimde kilo vermem gerek benide alırmısınız aranıza lütfen.... Evlilikti doğumdu falan derken 4 yılda 25 kg aldım zaten Zayıf diildim hep kilo vermeye çalıştım ama hep kilo aldım sürekli ekleniyor üzerine moralimin çöktüm
Yok abla zaten çayı bıraktm çok içiyodum yerine sıcak su içiyorum onuda bırakırım sıkıntı değil irade sağlamEn azından spordan yarım saat önce 1 tane iç yeter bana göre
Kilonu yazmamışsın sanorım canım yada ben göremedimİnsallahhhh cümlemizin
Ben emzirirken içiyodum valla.Bende tvde duymuştum sade kahvenin yağ yakıcı özelliği var diye yoksa onuda bırakıyim napiiim yani
Canım sen beni takip edeceksin ben değil..Defnecim benide takibe al
Hoşgeldin bacım biraz anlat kendini yaş.boy. kilo vs.Merhaba hanımlar benimde kilo vermem gerek benide alırmısınız aranıza lütfen.... Evlilikti doğumdu falan derken 4 yılda 25 kg aldım zaten Zayıf diildim hep kilo vermeye çalıştım ama hep kilo aldım sürekli ekleniyor üzerine moralimin çöktüm