Şimdiden güle güle kullan canımKızlar ben kuafördeyim saçımı boyatıyom
Cnm süper zayiflamissinBen emzirirken içiyodum valla.
Canım sen beni takip edeceksin ben değil..
Hoşgeldin bacım biraz anlat kendini yaş.boy. kilo vs.
Kızlar ben kuafördeyim saçımı boyatıyom
Ay sağol gülüm yaa. Baya farketti valla ama dur sizinle bi 30 daha verceminş.Cnm süper zayiflamissin
Kiz cok zayif duruyon valla daha 30 verirsen yok olucanAy sağol gülüm yaa. Baya farketti valla ama dur sizinle bi 30 daha verceminş.
Oda çok kötü olur canım ya geçmiş olsun.Kizlar oglene dogru dis cektirmeye gittim korka korka bugun bisey yiyemedim saatlerce kanama durmadi birturlu.
Sabah çeyrek şeftali su
Kahvalti maydanoz dereotlu bol proteinli krepim 3 kaşik yogurt cay
Öglen bişey yiyemedim disimden dolayı
Aksam 4 kaşik yogurt peynirli omlet ve krepimin kalani
1 litre su
Yarim saat oryantel yaptim
Yok kız ne zayıfı 84,2 işte.. 55 olsam diyorumKiz cok zayif duruyon valla daha 30 verirsen yok olucan
Herşeyi dozunda yaptikmi nasil ruhumuzda mutlu oluyo demi cnmMenümü yazayım
07,00 yarım dl ekmek+yarım yumurta+3 dl sucuk
11,00 1 incir
13,00 200 gr karpuz+1 kk peynir
15,00 2 dl salam+4 kasık yoğurt
Spor 40dk yürüyüş
Su 4 lt. olur
Ve yeme işi btmiştir..
Kiz 73 um benden zayif duruyon sen boyunmu uzun .dur bidaha bakcamOda çok kötü olur canım ya geçmiş olsun.
Yok kız ne zayıfı 84,2 işte.. 55 olsam diyorum
Bende öyleydim kııız. Pilav deyince hele ölürdüm.. Bazen yumulasım geliyo yemeklere hemen ölçü çizelgeme bakıyom geçiyo...Herşeyi dozunda yaptikmi nasil ruhumuzda mutlu oluyo demi cnmcok yemeye alisinca ne mide doyyo ne gözumuz ne ruhumuz.
Dun kendime guldum baya eskiden corba ve ana yemeğin üstüne 2 tabakta pilav yerdim ama hala doymadigimi hissederdim
Annem kizardi besmele çek diye
Geçmiş olsn canımKizlar oglene dogru dis cektirmeye gittim korka korka bugun bisey yiyemedim saatlerce kanama durmadi birturlu.
Sabah çeyrek şeftali su
1 litre su
Aynen ya tavuklu pilava hiç dayanamıyodumHerşeyi dozunda yaptikmi nasil ruhumuzda mutlu oluyo demi cnmcok yemeye alisinca ne mide doyyo ne gözumuz ne ruhumuz.
Dun kendime guldum baya eskiden corba ve ana yemeğin üstüne 2 tabakta pilav yerdim ama hala doymadigimi hissederdim
Annem kizardi besmele çek diye
Canım güzelde zaten hafif yemişsin 15 den sonrafa yemesen bi zararı olmasındaMenümü yazayım
07,00 yarım dl ekmek+yarım yumurta+3 dl sucuk
11,00 1 incir
13,00 200 gr karpuz+1 kk peynir
15,00 2 dl salam+4 kasık yoğurt
Spor 40dk yürüyüş
Su 4 lt. olur
Ve yeme işi btmiştir..
Su niye o kadar az kızKizlar oglene dogru dis cektirmeye gittim korka korka bugun bisey yiyemedim saatlerce kanama durmadi birturlu.
Sabah çeyrek şeftali su
1 litre su
Ayy sen otız verene kadar ben bi 20 versem uçarım vallaAy sağol gülüm yaa. Baya farketti valla ama dur sizinle bi 30 daha verceminş.
Saol canım baktım kimse gelmemiş bende 15 dk daha hareketler yaptm menün güzel ama şu şekeri bırakamadınZuhal abla yeni sac rengini gule gulw kullan. Bidahaki boyanida istedigin kiloya ulastiginda yaparsin insallah.
Htc drg azmine hayranim maasallah.
o azimden banada nasip et allahim.(amin)
Muska77 valla baya incelmisin supersin yaaa . Allah devamini artirsin :)
Opuyorum sizi kelebekler. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?