💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

hem sabahki simidi telafi edeyim dedim hem de canim pek yemek yemek istemedi dunden kurufasulye vardi pilav falan vardi pek sarmadi
Aslında kurufasülye salata yiyebilirdin
Sonuçta akşamda ekmek yemişin
Öğlen elmanın yanında biraz süt yada yoğurt olursa biliyosun insülin dengesi için daha iyi olur

dayanamadım geldım yıne ıkı dklıgına..

bundan yaptm ben ucunu bırden.. baya yoruldm ıp atlamadm o yuzden.. dusumu aldım.. suyumda 3 ltyı gectı ıste.. sımdıde mısler gıbı uyku vaktı.. ıyı geceleeer..

Merhaba güzel bayanlar günaydin hepinizeee :)

Bilindigi gibi 89.6ya düsmemden sonra diyetimi bozmadigim halde kilo almistim, sinirlenmistim.Şu an o aldiklarimi yakmakla ugrasiyorum ama hala en son kilom olan 89.6ya inemedim.Vucudum bana savas mi açtı nedir hala nedenini anlamiyorum 1 haftam boşa gitti resmen diye mizmizlaniyorum evde anneme yavastan krizler geldi kafasini sisirdim kadinin da

Bu arada Leslie walk at home 3 mile videolarinin hep sonunu goruyorum artik yarisindan sonra çok yorulup kapatmak yok Tek avuntum, tek sevincim o :)

Kızlar ben jillianı bırakma kararı aldım
Çok zorlanıyodum böyle giderse iyice spordan soğucam
En iyisi ben kendi sporlarımı yapayım
Çok zorlama bacım sakatlık falan çıkar allah korusun..
benim menum
sabah : 1 simit domates salatalik peynir zeytin sekersiz cay
oglen : 1 elma
aksam: 2 dilim tbe gene ayni kahvaltiliklar

2.5 saat yurudum bi de 3 litre su ictim
Vaaay menüde sporda suda harika

Günaydın kızlaaar

Asker telaşında bittiğine göre normal hayata dönebilirsin
Kız ne zaman evine dönecen sen
Agustos sonu donucem Galiba. O zamana kadar yapabildiim kadar artık. Benim annen de çok ısrar eder yemek konusunda.bi de sevdiim s eykeri biliyo ya.kaynanamda daha iyi diye yapıyorum doğrusu
[QUOTll drg, post: 42021913, member: 693659"]Verdim çok şükür canım ne kadar oldu başlayalı[/QUOTE]
Tam hatirlamyrm.Sen benden 1 2 hafra sonra gelmisti n.1 kilo gitti tsadece.ondan sonra zaten tartıl a madim.ama verdiimu hissetmiyorum.

Profilime resim ekledim öncesi sonrası 74 olnca bidaha eklicem. Ama yüzümü kesmek zorunda kaldım eşim birdenbire kıskançlık moduna girdi Onun yanında siteye girmekbile istemiyom yolda bakan kadınlara bile takmaya başladı delimi ne? (Neyse idare edin kızlar)

Tam hatirlamyrm.Sen benden 1 2 hafra sonra gelmisti n.1 kilo gitti tsadece.ondan sonra zaten tartıl a madim.ama verdiimu hissetmiyorum.[/QUOTE]
Canım ona bakarsan 5 kilo olduda bende hissetmiyorum verdiğimi dün kızım çok ağladı diye biraz çok yedim doymuyo diye başladım başlayalı hergün eksi görüyodum bugün görmedim dünle aynıyım bugün bol sıvı ile sütüm olr diye düşünerek biraz sıkı tutmayı düşünütorum

Ben kullanmayı tam bilmiyorum sanırım profiline baktm resim göremedim canım benm kocada öyle değil hatta daha fazla 1 metre balkona perde çektik bbaşım açık çıkıyorum diye düşün zaten korkuluk vardı bide perde tam hapishane zaten buralar karışık olunca dışarı çıkamıyıruz

Beni takip etmen gerekiyor önce kendi profiline gir takip et, sonra benimkine gir. Kız orada haklı adam ama ankaranın göbeğinde benimkine noluyosa?

Zuhal abla ne uyumasi benim oglusum uyumuyoooo bi saat anca uyudum. sicak vallaaaaa uyuyamiyor yavrucagim.
Ahhh tatlım yaaa yazık miniğimize
Uykusuzlukda metoyu etkiler

Tatlım sporunuda hep aynı saatlerde yapma arada birde başka çeşit spor yap
Aslında 2 gün saf Pro yapsan iyi olur heralde sonra yine listene devam edersin

Tam hatirlamyrm.Sen benden 1 2 hafra sonra gelmisti n.1 kilo gitti tsadece.ondan sonra zaten tartıl a madim.ama verdiimu hissetmiyorum.[/QUOTE]dayan cananım en azından Kilo almadan evine git

Valla Defnecim sen zayıflayınca senin koca nasıl olacak düşünemiyorum iyice psikopota başlıcak heralde

Resmine baktım tatlım sanki iki farklı kişi gibi valla çok güzel belli olmuş
Mutlaka yüzünde çok değiştirmiştir
Bi koysanda sonra kaldırsan olmazmıki

Tam hatirlamyrm.Sen benden 1 2 hafra sonra gelmisti n.1 kilo gitti tsadece.ondan sonra zaten tartıl a madim.ama verdiimu hissetmiyorum.
Canım ona bakarsan 5 kilo olduda bende hissetmiyorum verdiğimi dün kızım çok ağladı diye biraz çok yedim doymuyo diye başladım başlayalı hergün eksi görüyodum bugün görmedim dünle aynıyım bugün bol sıvı ile sütüm olr diye düşünerek biraz sıkı tutmayı düşünütorum[/QUOTE]Canım özellikle suyunu eksik etme hele de sıcaklarda su ihtiyacı daha artar bence 3 lt bile sana az gelir
Dediğim gibi aç kalma ama doğru şeyleri ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…