Gözün aydın
tebrikler zuhal ablar
Teşekkür ederim canım yok ben koymayım yüzmü beni mazur gör bacım. Bende bu şans varken tanıyan falan çıkar neme lazım adam manyadı zaten..Valla Defnecim sen zayıflayınca senin koca nasıl olacak düşünemiyorum iyice psikopota başlıcak heralde
Resmine baktım tatlım sanki iki farklı kişi gibi valla çok güzel belli olmuş
Mutlaka yüzünde çok değiştirmiştir
Bi koysanda sonra kaldırsan olmazmıki
dayan cananım en azından Kilo almadan evine gitAhhh tatlım yaaa yazık miniğimize
Uykusuzlukda metoyu etkiler
Tatlım sporunuda hep aynı saatlerde yapma arada birde başka çeşit spor yap
Aslında 2 gün saf Pro yapsan iyi olur heralde sonra yine listene devam edersin
Tam hatirlamyrm.Sen benden 1 2 hafra sonra gelmisti n.1 kilo gitti tsadece.ondan sonra zaten tartıl a madim.ama verdiimu hissetmiyorum.
Tmm cnm nasıl istersenTeşekkür ederim canım yok ben koymayım yüzmü beni mazur gör bacım. Bende bu şans varken tanıyan falan çıkar neme lazım adam manyadı zaten..
Evet yüzümde çok değişti. Önceden arkamdan gülen bazlama diyolardı çok bozuluyodum. Şimdi desinlerde göreyim..Tmm cnm nasıl istersen
Benim yüzümde çok değişti önceden bütün boyun doluymuş nerdeyse
Bide şu boyunun yanındaki kemikler çıkmaya başlıyoya çok hoşuma gidiyor
Geçen benim adamda bana şakasına şişko dediEvet yüzümde çok değişti. Önceden arkamdan gülen bazlama diyolardı çok bozuluyodum. Şimdi desinlerde göreyim..
Dimi alınmıyosun bile..Geçen benim adamda bana şakasına şişko dedi
Şimdi diyebilirsin dedim artık alınmıyorum çünkü öyle olmadığımı biliyorum
Aksam yemek falan yaptim esime gec saatte onun yaninda pek girmiyorum abla soyleniyo valla.dunyadamisafir
@smyr38
Kızlar artık erken yatmaya başladınız heralde
Bende yatacam artık tabi uyuyabilirsem
Cümleten iyi geceler canlar
Kız sorma adamın içinde kalmış, o zaman bişey diyemiyoduyaDimi alınmıyosun bile..
Aman kuzum huzurunuz daha önemliAksam yemek falan yaptim esime gec saatte onun yaninda pek girmiyorum abla soyleniyo valla.
Firsat bulamadim sonrada uyumusum
:)))) Benimkide süt danası gibiymişsin diyo :))Kız sorma adamın içinde kalmış, o zaman bişey diyemiyoduya
Ben eski en şişman resimlerinden buzdolabına astım, bakmış resme manda yavrusu gibiymişin diyor
Bende dökül dökül daha ne çıkacak içinden bakalım dedim
Normal türk kahvesi içiyorum ablaHtc drg
Tatlım niyeyse senin alıntılarda bi Problem var
Zaten senin su ihtiyacını kilonu 0.35 le çarparsan bulabilirsin
Ama bunu sıcak hava ve emzirmede artırman gerekir
Aslında emzirirken kahve iyi değil güzelim en azından kafeinsiz iç
Herşey yolundaysa iyi o zaman tatlım ama arada ses ver kızzGgunaydinnnnnm fistiklarrrr
Ablacimmmm bebeisim uyumuyo beni de esimi de uyutmuyooooo ama hersey yolunda her yazilanlari okuyorum ha bide yorumluyorum sanki duyuluyor gibiiii opuyorum sizleriiii allah yar ve yardimcimiz olsunnnnn
Seviyorum siziiiiiiii
Aslında kahve iyi değil güzelim hatta bazı bitki çayları bile içilmiyorNormal türk kahvesi içiyorum abla
Bizde seni seviyozzzz EmelimGgunaydinnnnnm fistiklarrrr
Ablacimmmm bebeisim uyumuyo beni de esimi de uyutmuyooooo ama hersey yolunda her yazilanlari okuyorum ha bide yorumluyorum sanki duyuluyor gibiiii opuyorum sizleriiii allah yar ve yardimcimiz olsunnnnn
Seviyorum siziiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?