💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Teşekkür ederim canım yok ben koymayım yüzmü beni mazur gör bacım. Bende bu şans varken tanıyan falan çıkar neme lazım adam manyadı zaten..

dayan cananım en azından Kilo almadan evine git

Valla Defnecim sen zayıflayınca senin koca nasıl olacak düşünemiyorum iyice psikopota başlıcak heralde

Resmine baktım tatlım sanki iki farklı kişi gibi valla çok güzel belli olmuş
Mutlaka yüzünde çok değiştirmiştir
Bi koysanda sonra kaldırsan olmazmıki

Canım ona bakarsan 5 kilo olduda bende hissetmiyorum verdiğimi dün kızım çok ağladı diye biraz çok yedim doymuyo diye başladım başlayalı hergün eksi görüyodum bugün görmedim dünle aynıyım bugün bol sıvı ile sütüm olr diye düşünerek biraz sıkı tutmayı düşünütorum[/QUOTE]Canım özellikle suyunu eksik etme hele de sıcaklarda su ihtiyacı daha artar bence 3 lt bile sana az gelir
Dediğim gibi aç kalma ama doğru şeyleri ye[/QUOTE]
Abla öyle yapıyorum 3ü kesin geçiyo su ama işte fazlası zehirliyomuş diye duydum bide benm kahve aşkım var önce şekerli ve lokumla içiyodum ama diyete başlayalı sade içiyyorum zararı olmaz işallah gece 12 de bebeler uyuyunca mutlaka içiyorum kendime engel olamıyorum

Teşekkür ederim canım yok ben koymayım yüzmü beni mazur gör bacım. Bende bu şans varken tanıyan falan çıkar neme lazım adam manyadı zaten..
Tmm cnm nasıl istersen
Benim yüzümde çok değişti önceden bütün boyun doluymuş nerdeyse
Bide şu boyunun yanındaki kemikler çıkmaya başlıyoya çok hoşuma gidiyor

Tmm cnm nasıl istersen
Benim yüzümde çok değişti önceden bütün boyun doluymuş nerdeyse
Bide şu boyunun yanındaki kemikler çıkmaya başlıyoya çok hoşuma gidiyor
Evet yüzümde çok değişti. Önceden arkamdan gülen bazlama diyolardı çok bozuluyodum. Şimdi desinlerde göreyim..

Htc drg
Tatlım niyeyse senin alıntılarda bi Problem var

Zaten senin su ihtiyacını kilonu 0.35 le çarparsan bulabilirsin
Ama bunu sıcak hava ve emzirmede artırman gerekir
Aslında emzirirken kahve iyi değil güzelim en azından kafeinsiz iç

Evet yüzümde çok değişti. Önceden arkamdan gülen bazlama diyolardı çok bozuluyodum. Şimdi desinlerde göreyim..
Geçen benim adamda bana şakasına şişko dedi
Şimdi diyebilirsin dedim artık alınmıyorum çünkü öyle olmadığımı biliyorum

dunyadamisafir

@smyr38

Kızlar artık erken yatmaya başladınız heralde
Bende yatacam artık tabi uyuyabilirsem

Cümleten iyi geceler canlar
Aksam yemek falan yaptim esime gec saatte onun yaninda pek girmiyorum abla soyleniyo valla.
Firsat bulamadim sonrada uyumusum

Dimi alınmıyosun bile..
Kız sorma adamın içinde kalmış, o zaman bişey diyemiyoduya
Ben eski en şişman resimlerinden buzdolabına astım, bakmış resme manda yavrusu gibiymişin diyor
Bende dökül dökül daha ne çıkacak içinden bakalım dedim

Aksam yemek falan yaptim esime gec saatte onun yaninda pek girmiyorum abla soyleniyo valla.
Firsat bulamadim sonrada uyumusum
Aman kuzum huzurunuz daha önemli
Zaten bu adamların burayla bi zoru var anlayabilmiş değilim. Sanki kötü bişey yapıyoz

:)))) Benimkide süt danası gibiymişsin diyo :))

Herşey yolundaysa iyi o zaman tatlım ama arada ses ver kızz

Cümlemiz için Aminnnn tatlım

Bizde seni seviyozzzz Emelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…