- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
meraba canım hosgeldın okudysan az cok anlamıssndr zaten.. burda amac tamamen saglıklı beslenmek.. hepımzn yanlıs bıldıgı seylerı yapmamak. gunluk paylasımlarda bulunmak.. menu su ve spor gıbı.. buradakı bıcok kısı zamanında fazlasıyla kılo vermıs.. bız onlarn tecrubelernden faydalanıyoruz beraber bırbırımızı hırsslandırıyorz.. bu sekıl bı sıstem ıste..meraba herkese :) ben de aranıza yeni katıldım forumda gezinirken bu konuyu gördüm ve gelmek istedim. Ben de şuan 94 kiloyum(yani en son öyleydim en azından korkuyorum da biraz ben de herkes gibi tartıya çıkmaya)yarın başlayacağım ben de diyete, spor salonuna da gideceğim sabahtan. 30-35 kilo vermem lazım. Umarım başarabilirim.
meraba canım hosgeldın okudysan az cok anlamıssndr zaten.. burda amac tamamen saglıklı beslenmek.. hepımzn yanlıs bıldıgı seylerı yapmamak. gunluk paylasımlarda bulunmak.. menu su ve spor gıbı.. buradakı bıcok kısı zamanında fazlasıyla kılo vermıs.. bız onlarn tecrubelernden faydalanıyoruz beraber bırbırımızı hırsslandırıyorz.. bu sekıl bı sıstem ıste..kendını tanıtırsan ve gercekten zayıflamayı aklına koyup burda devamlı olucaksan ben her zaman burdayız..
abla cok cok az degılmııı.. nasıl ayakta duruyosun boyle.. gercı yogurt tok tutuyo derler ama benım mıdemı yakıyo tek basına tuketemıyorm baharatlıda denedm hıc yıyemedım.. boyle dınc hıssedıyosan ne mutlu sana..
ABla menü nerde
Bircadiningunlugu hosgeldin tatlimmmm
Zuhal abla menunnnnn super helal sana ablam yuru beeeee kim tutar seniiii ve biziiii heyyyttt
Ne tatlı bir hoşgeldin olmuş buhemen kendimi tanıtayım ben, 24 yaşındayım şuan çalışmıyorum aslında metabolizmam çok hızlı çalışıyor yaşımdan ve genetik sanırım. Daha önce diyetisyene gittim, diyetisyen arkadaşım da var onun dediklerini yaptığım taktirde 1.5 ayda 10 kilo veriyordum ve birçoğu yağdan oluyordu. Bu kadar kilolu olunca belli bir miktarda kastan da vermek gerekiyor elbette. Yani kısaca diyet yaptığımda kilo veriyorum çok şükür bi sorunum yok ama motivasyon eksikliğim var hayatımdaki sorunlardan dolayı. Bi türlü onu başaramıyorum. O yüzden aranıza katılıp sizlerle sağlıklı yaşamak, moral takviyesi yapmak birbirimize destek olmak için geldim
Ben de memnun oldummm :)) o zaman her gün yazayım ben, zaten doktorlar da her gün bi yere ne yediğinizi yazarsanız daha az yemeye başlarsınız diyor inşallah öyledir. Sen diyetisyene gidiyor musun pekii?cok memnun oldum.. Feyza bende daha 20 yasındaym..bak ne guzel dıkkat ettıgnde kılo verebılıyosan motıvasyon ıcın de kendını buraya at hemen yanlıs bıldıgmz dogruları burda konusarak ınan her hafta bı tık one atıyo bızı.. ustelık buraya burdakı kısılere olan sorumlulugunu dusundugn an az yıyosun.. gun sonunda onları buraya yazması var dımı amaa..
Kızlar bu 3 gün dişimi sıkmam lazım yoksa artılardan kurtulamam
Ben de memnun oldummm :)) o zaman her gün yazayım ben, zaten doktorlar da her gün bi yere ne yediğinizi yazarsanız daha az yemeye başlarsınız diyor inşallah öyledir. Sen diyetisyene gidiyor musun pekii?
Kizlar iyi aksamlar. İste menum bakalim nasil yorumlayacaksiniz
Yemekten 30 dk once 1 armut
SABAH -OGLE 1 kk b.peynir 2 tbe 1 h.yumurta 5 zeytin cok az patates haslama cay bir sekerli
SAAT 17 : 1 kase mercimek corbasi 1 tbe
SAAT 18:30 : 1 Dilim kiymali pide (ev yapimi ve inceydi)
AKSAM : Yemek 20 :00 gibi yenilecek ben yemeyi dusunmuyorum eger acikirsam coban salata yerim.
3 lt su
Hoşgeldinnnn tatlım
Ne tatlı bir hoşgeldin olmuş buhemen kendimi tanıtayım ben, 24 yaşındayım şuan çalışmıyorum aslında metabolizmam çok hızlı çalışıyor yaşımdan ve genetik sanırım. Daha önce diyetisyene gittim, diyetisyen arkadaşım da var onun dediklerini yaptığım taktirde 1.5 ayda 10 kilo veriyordum ve birçoğu yağdan oluyordu. Bu kadar kilolu olunca belli bir miktarda kastan da vermek gerekiyor elbette. Yani kısaca diyet yaptığımda kilo veriyorum çok şükür bi sorunum yok ama motivasyon eksikliğim var hayatımdaki sorunlardan dolayı. Bi türlü onu başaramıyorum. O yüzden aranıza katılıp sizlerle sağlıklı yaşamak, moral takviyesi yapmak birbirimize destek olmak için geldim
Bende zorlayarak iciyorum suyuSağol canım beraber devam edicez..
Verirsin sen zuhalcim sıkmacanını.
Görrsün canım, sen suya çok taklmaya devam et su kilo düşmanı çünkü..
Sağol canım beraber devam edicez..
Verirsin sen zuhalcim sıkmacanını.
Görrsün canım, sen suya çok taklmaya devam et su kilo düşmanı çünkü..
Valla öyle tatlım 2 gün abartınca şu nefsi terbiye etmem lazımBircadiningunlugu hosgeldin tatlimmmm
Zuhal abla menunnnnn super helal sana ablam yuru beeeee kim tutar seniiii ve biziiii heyyyttt
Hoşgeldin canım ben 97 yle başladım bugün 12. Gündü 92.9 u gördm veriliyo isteyince tabi zuhal abla ve muska77 en kıdemli aramızda onlar daha iyi bilirmeraba herkese :) ben de aranıza yeni katıldım forumda gezinirken bu konuyu gördüm ve gelmek istedim. Ben de şuan 94 kiloyum(yani en son öyleydim en azından korkuyorum da biraz ben de herkes gibi tartıya çıkmaya)yarın başlayacağım ben de diyete, spor salonuna da gideceğim sabahtan. 30-35 kilo vermem lazım. Umarım başarabilirim.
Çokta kısıtlama kiz okadar emziriyon bide evde kendine hafif limonlu dondurma falan yap gönlun gecer en azindanStoreperde allah kolaylik versin canim meslegin zor. İraden icin de tebrikler. Ben bu yaz agzima bi kasik dondurma almadimbugune kada yedik de noldu sadece kilo oldu :)
Yarın planım başka zaten tatlımhaklısn ama dıkkat et vucut dırencın dusmesın.. bobrek krızının ustune cok cok afedersnz ama salya sumuk hasta oldm bu yaz gunundee..mesela salatalık domates ye bıraz yogurt ye.. bu sekılde yatma ama cok halsız hıssedersın..
Banada birilerindrn spor aski geçse fena olmaz hani.Bende sporumu bugün erken yaptım
Leslie 1 mil express
Jillian level 2
İlave hareketler
Abla bnm menüye bişi demedinBenim menüm gelsinnnnn
Yazması çok uzun sürecek ama
10.00 1 armut
13.00 1 bar kefir
18.00 baharatlı yoğurt
Su 3 lt olur
Spor leslie 1 mil express
Jillian level 2
İlave hareketler
Ya allahım dayanamadım emziklide olduğum için 3 normal parça yedim işallah yakarım bilmiom ya emzikli olmasam yemezdimde birinde canım incir çekmişti yemedim göğsüm şişti bişi olr diye 3 parça yedim napiim12gün oldu başlayalı bu ilk tavizim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?