💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Eşinin ailesidemi ordalar
Kaç senelik evlisiniz
Başlarda olur öyle, zamanla daha oturur herşey
Ama şunu unutma taviz tavizi getirir
Bunu oraya gitmeden iyilikle eşinle konuşup anlaşman lazım
Eşim iyilikten anlayan biri değil canım orda eşimin aileside yakın evler birbirine

Birbirimizin kilo verme yolculuğuna şahitlik etmiş olacaz
Şimdi uzak gibi görünsede zaman çok çabuk geçiyor, bi bakmışın hepimiz hedeflerimize ulaşmışız yeterki biz vazgeçmiyelim
Valla işallah şimdilik süper gidiyo bakalum zaman ne getirşcek şu an 93.5 1 ay sonra 85 falan olsam çook ii olcak 1 ay sonra memlekete gidicem de kilo almışsın falan demelerini istemiyorum

Gunaydın herkeseee.. cuma aksam cıkıp dun gece 1 gıbı gırdım eve.. dugunumz vardı yıne tas dusurdmmu bılmıyorumm. ama sancım azaldı kendımı ıyı hıssedıyorum.. bı ıkı gun sonra ıp atlama ve leslıeye baslıcam tekrardan.. bıraz daha dınlenıym nolur nolmaz.. menulerıme gelınce dugun evı malum pılavlar kebaplar dolmalar sarmalarrr.. yedıklerımı soyluym sıze kısaca menu bıldırımı yapamasamda.. cuma gunu evde yedıkten sonra orda aksam cok acıktım cok az peynır ekmek yedım bı kase de yogurtlu corba.. cumartesı yanı dun sabah kahvaltıda kofte yedım cok mınık 2 tane.. patates yedm 5-6 tane kızartlms ne yazıkkı.. peynır domates salatalık fılan.. dun dugun gunuydu ıste.. aksama kadar sadece su ıcebıldm bı dılım borekk yedm aksam da sadece salonda tabagıma gelen pılavnda etınde yarısını yıyıp bı ayran ıctım.. cok saglıklı durmuyo farkındaym ama yapabılcegmn en en azını yapmaya calıstım yıne.. spor olarak oynadım kınada da dugnde de bol bol.. suyumu da hıc 2.5ltnın altına dusmedm.. yazdıklarınızın hepsıne cevap veremesemde takıpteym hepınızıı.. sevılıyosunz kızlar..

Kiz abla allah seni ne ara 69 oldun dedim sadirdim birden
Tekrar okuyunca anladim
Heyecanlandim birden ya

Eşim iyilikten anlayan biri değil canım orda eşimin aileside yakın evler birbirine
Valla bilemedim tatlım
Biraz duygu sömürüsü yapsanda anlamazmıki
Onun ailesinide çok sevdiğini saydığını ama kendi ailenlede zaman geçirmek istediğini falan söylesen ağlayıp zırlasan
Tabi bunları onun iyi zamanında yapman gerek

Valla işallah şimdilik süper gidiyo bakalum zaman ne getirşcek şu an 93.5 1 ay sonra 85 falan olsam çook ii olcak 1 ay sonra memlekete gidicem de kilo almışsın falan demelerini istemiyorum
offf sendemi izine gidecen
İnşallah hazır başlamışken yarım bırakmazsın

Kız düğünde kurtlarla beraber taşlarıda dökmüşündür inşallah
Sporda çok zorlama kendini önce iyileş

Herkese gunaydin
Oglen oldu ama cok ozl3dim sizi

Kiz abla allah seni ne ara 69 oldun dedim sadirdim birden
Tekrar okuyunca anladim
Heyecanlandim birden ya
Bende seni özledim tatlımmmm
3 gün dedin kaç gün oldu
Bidaha tlf.verme oğlanın eline
Bu arada nasıl oldu oğlun iyileştimi

Kız öyle deyip beynime Format atıyom kendimi şartlandırıyorum
Olsa ne güzel olurdu ama dimi

Abla 3 gun demedim ayin 3 unde dedim ama 1 senem dolmus bugun bitti sozlesme bende yeniledim ilk buraya kostum

Oglumda iyi gibi
Ama ben anlamadim herkes 3 -4 gunde iyilesir dedi hep yattu cocuk 3 gun usluydu 5 gun cok oynadi kanamasu oldu korktum cok kesildi sonra bugun 8.gun kabuk bagladi etrafi suan heralde kabuk cikinca tamamen iyi olmus olcaak

Ayy abla kurbana kadar gidermiki 10 kilo falan valla süper olur çok spor yapamıyorm ama şimdilik iyi gidiyo bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…