💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Dogum yapali 10 ay oldu her hafta yarim kilo versem 20 kilo ederdi ve simdi kolo derdim olmazdı.
Eğer şimdi kararlılıkla devam etmezsen bi 10 ay sonrada aynı şeyi söylicen. Geçmiş için bişey yapamayız ama geleceğimizi yönlendirmek elimizde
Bak bana yılbaşında 113.5 kiloydum. Eğer o zaman başlamasaydım belki şu anda 120 olmuştum çünkü o kapasite var bende
Ve tabiki bunalımların içinde debelenip durmaya devam edecektim

@smyr38
Emelcim vaktim olursa bugün yoksa yarın ilk sayfada düzenleme yapıcam
Senide eklicem oraya
Herkes kaç kiloyla başlamış görecez
Bikaç ay sonrada o kiloların nasıl düştüğünü....

Ben gecen haftakiyle ayniyim 90.4 ilk hafta 1.8 gitti bu hafta hic gitmedi sevkim kirildi aman yaaa bi iki borek yedim ama hareketimi de yaptim bol su ictim ama vucudum bana karsi geliyor
Şöyle düşün yaptığın sporlar yediğin börekleri eritti diyelim ki eritemez
Depodaki yağlar nasıl ericek
İlk hafta zaten daha çok su kaybı olur asıl bundan sonra yağ eritecen
Bunun içinde yağ yapan yiyecekler değil yağ yakan yemekler Yemen lazım
Eğer önümüzdeki haftada üzülmek istemiyorsan menülerine dikkat etmen lazım
Ha şuda olur biz herşeye dikkat eder kaçamak yapmayız ama yi ede eksilme olmaz, o zaman pes edersek kaybederiz inat edersek bi dahaki hafta daha çok gider
Hem güzelim dur bakalım daha yolun başındasın hemen böyle Moral bozarsan olmaz

Yok canım benimki seninki gibi falan deyil ben bi anlatsam gerçekten roman olur ben asla ve aasla onun için istemiyorum zayıflamayı kendim için istiyorum

24.07_____31.07

mefkurem 79.9/77.9/2/%2.50
Storperde 77/76.9/0.1/%0.13
Srgn avc 80.1/
Fikirdelisi 71.6/70.9/0.7/%0.98
Braveness 86.1 bildirim yapmadı
Balikkiz /74.2
Muska77 /86.6/85.9/0.7/%0.80
boomdada 96.2/

Canan456 - 70 /2.sefer bildirim yapmadı
Dunyadamisafir /73.9/
Smyr38 ___/90.4/90.4/kilosu sabit
bitanem16 ___/95.5/95/0.5/%0.52

S Srgn avc
Tatlım 2 haftadır paylaşım ve bildirim yapmıyosun eğer bugünde gelmezsen listeden çıkarılacaksın şimdiye kadar mazeret bildirmediğin için

balikkiz
Canım sende en son geçen hafta bildirim yaptın bidaha görünmedin guruba devam edip etmiyeceğine karar ver istersen

fikirdelisi
Tatlım sen bildirim yapıyosun ama hiç paylaşımın yok böyle nasıl birbirimizi motive edebiliriz bilmiyorum

İyiym ablacigim agrim var ama siddetli degil. Bi de kabizlik icin napmak lazim,
Dün dememişmiydin armut bana iyi geldi diye

En başta sabah kalkınca 2 bar ılık su
Sonrasında 2 -3 tane kuru kaysı, erik, incir dönüşümlü yenebilir. Eğer akşamdan 1 bar sıcak suya ıslatılırsa daha iyi sabah suyuyla beraber yenecek

Sabah aç karna armut, kivi, ananas yenebilir
Kahvaltı yarım sa.Sonra yapılır

Yoğurdun içine yulaf ketentohumu konur

Aç karna 1 bar kefir iyi olur

Bol lifli sebzeler ,acı küçük biberlerde etki eder

Tabiki bol su

Bugün değil spor yapmak menümü bile tam yapıp dikkat edemedim ben nasıl zayıflıycam yaaaa

onu diyen bendim zuhal abla karistirdin

smyr38 armut ye canim mutlaka kabizliga birebir, denenmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…