- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Bizde de o irade ve azim var değilmi tatlımCanım istemekle olsa keşke sağlambi irafe ve azim gerekiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde de o irade ve azim var değilmi tatlımCanım istemekle olsa keşke sağlambi irafe ve azim gerekiyo
Ne oldu canım gittinmi doktoraZuhal ablaaaa
Eğer şimdi kararlılıkla devam etmezsen bi 10 ay sonrada aynı şeyi söylicen. Geçmiş için bişey yapamayız ama geleceğimizi yönlendirmek elimizdeDogum yapali 10 ay oldu her hafta yarim kilo versem 20 kilo ederdi ve simdi kolo derdim olmazdı.
Şöyle düşün yaptığın sporlar yediğin börekleri eritti diyelim ki eritemezBen gecen haftakiyle ayniyim 90.4 ilk hafta 1.8 gitti bu hafta hic gitmedi sevkim kirildi aman yaaa bi iki borek yedim ama hareketimi de yaptim bol su ictim ama vucudum bana karsi geliyor
Aynen zafer bizim olcak işallahBizde de o irade ve azim var değilmi tatlım
Yok canım benimki seninki gibi falan deyil ben bi anlatsam gerçekten roman olur ben asla ve aasla onun için istemiyorum zayıflamayı kendim için istiyorumGecmisi okudum canim hosgeldin aramiza.kocana cok kızdım yaaa.bi azar da benden gelsin. Ama bazi erkekler boyle fazla gorsel olluyor iste.benimki de cook dikkat eder.ya Bi kilo versem hemen iltifat eder ama kilo aldim mi da hemen gozune takilir.dikkat eder kirici degildir.ama canım kilo vercen di mi nolur yaa. diye neredeyse hergun en az bi kez de hatirlatir sagolsun.ondan sobra da ciss birsey olsa hemen bana da yedircem diye ugrasir. Bensiz boğazında n gecmiyomus.bogazini sıkıvercem
:)))))Ayyy 4 kisiye tost yaptim.
ama canım istemiyor zaten
Tmm canım nasıl uygunsa öyle yapalımTatlım bu gruba başladığın kilon geçerli
Bugünkü kilonu başlangıç olarak alalım sen haftaya girersin listeye
Niye gitmedinki, bi gösterseniz iyi olurduDr gitmedim agrilarim var ama azaldi sukur. İns bu hafta hersey guzel olur.
Dün dememişmiydin armut bana iyi geldi diyeİyiym ablacigim agrim var ama siddetli degil. Bi de kabizlik icin napmak lazim,
Dün dememişmiydin armut bana iyi geldi diye
En başta sabah kalkınca 2 bar ılık su
Sonrasında 2 -3 tane kuru kaysı, erik, incir dönüşümlü yenebilir. Eğer akşamdan 1 bar sıcak suya ıslatılırsa daha iyi sabah suyuyla beraber yenecek
Sabah aç karna armut, kivi, ananas yenebilir
Kahvaltı yarım sa.Sonra yapılır
Yoğurdun içine yulaf ketentohumu konur
Aç karna 1 bar kefir iyi olur
Bol lifli sebzeler ,acı küçük biberlerde etki eder
Tabiki bol su