- 21 Temmuz 2015
- 844
- 1.574
- 28
- 34
Bu puanlar ne oluyo cnm anladım aslında da nerden bakabilirim günlük kaç puanı geçmemek gerekiyoTamam canim sagolasin :) denicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu puanlar ne oluyo cnm anladım aslında da nerden bakabilirim günlük kaç puanı geçmemek gerekiyoTamam canim sagolasin :) denicem
Yok sabırlıyım ama kızlar küçük benm canım büyük 2.5 yaşında küçük 3aylık hiç durmadılar bugün kahvaltıda kavırmalı yumurta 2diliim kepek ekmeği yedim sonra hiç bişi yiyemedim akşamda bi kasa tavuk çorbası bi kase cacık yedim alıştım açlık falan hissetmiyorum ama o dediğin sayfadan spor yapıyim diyodum laptobu anca salona getirdim açıp yapmaya vaktim olmadı ama yediklerimden taviz vermedimAaaa tatlım ne oldun ilk günden Kızzz dur daha bismillah
Spordan önce yediklerimize dikkat edecez yoksa spor yapsak bile anca yerimizde sayarız
Hadi bakayım kocana o laflarını yedirmek istemiyonmu
Burda negatif düşünce yasak. Azim ve sabır varrrr
Nerdesinki sen kız yurt dışında mıSiz sıcaktan bizde soğuktan bıktık
Neyseki bikaç gün biraz ısınıyor burda havalar ,biraz güneş görecez
İyi geceler güzelim
suyu her gun 3 litre icmeye gayret ediyorumDamlacım akşam dönerim ekmeğini yemeyip doyuncaya kadar etinden yiyebilirdin cnm yanında bol salata ve ayranla
En sevdiğim üçlü
Suyunuda yazmamışın
tamam abla devam edicem zaten cok hirsliyimdir bana yaris de yeter kazanamasamda elimden geleni yaparim bu aralar bosladim biraz ama toparlanma zamani
Anladım yeniyim ya kim ne yapıyosa yapayım diyorum:))Htc drgbu diyeti bitanem16 yapiyo puanlama sistemi var :) oyle bisi iste
Bu weight weicher diyeti cnmBu puanlar ne oluyo cnm anladım aslında da nerden bakabilirim günlük kaç puanı geçmemek gerekiyo
İnşallahGünaydın cicişler
Yüzümüzüm güldüğü,moralimizin tavan yaptığı ve tuzaklarına düşmediğimiz bi hafta sonumuz olsun inşallah
Anladım cnm ama ben yediklerime dikkat edeyim yeter bi dün yumurtalı kavurma kaloriliydi onun dışında hergün dikkat ediyorum puan falan uğraşamam valla:)Bu weight weicher diyeti cnm
Google'a yazarsan bulabilirsin heralde
Tatlım yediklerin çok azYok sabırlıyım ama kızlar küçük benm canım büyük 2.5 yaşında küçük 3aylık hiç durmadılar bugün kahvaltıda kavırmalı yumurta 2diliim kepek ekmeği yedim sonra hiç bişi yiyemedim akşamda bi kasa tavuk çorbası bi kase cacık yedim alıştım açlık falan hissetmiyorum ama o dediğin sayfadan spor yapıyim diyodum laptobu anca salona getirdim açıp yapmaya vaktim olmadı ama yediklerimden taviz vermedim
Hadi bakalım güzellik haftayıda seni görecezkilo veren tum arkadaslari ve ozellikle de dereceye girenleri tebrik ediyorum bakalim liste haftaya nasil sekillenecek
Yumurtalı kavurmayı yağsız yaparsan kaliteli kalori almış olsun cnm kötü değil yaniAnladım cnm ama ben yediklerime dikkat edeyim yeter bi dün yumurtalı kavurma kaloriliydi onun dışında hergün dikkat ediyorum puan falan uğraşamam valla:)
Canım öğlen uyudular bnm hiç halim kalmadı çok hastayım bu aralar grip boğazlarım şiş stresde var onlar uyurken biraz dinlendim evimi bile toplayamıyorm valla muzuda çok tüketmem haftada bir felen bi tane yerim ama dün iki yedim işteTatlım yediklerin çok az
Sabaha zeytin yeşillik domates yumurta ekleyebilirsin
Akşamda salatada olsa iyi olurdu
Normalde biz muzu fazla tüketmiyoruz ama sen emzirdiğin için sana bişey diyemiyorum
Ama uzun süreli aç kalma
Öğlen uyumuyolarmı kızlar
Benim çocuklar şimdi büyümüş olsada biliyorum çok zorlumuydu çektim zamanında
Şu anda 24.5 -25.5 -27 yaşındadır
Yani bi bakmışın seninkilerde kocaman olmuş
Maalesef almanya cnmNerdesinki sen kız yurt dışında mı
Öyle yapıyorm zaten canım kendi yağı oluyo biraz domates salatalığımda her kahvaltıa birer tane var canımYumurtalı kavurmayı yağsız yaparsan kaliteli kalori almış olsun cnm kötü değil yani
Hele senin için güzel bi seçenek ama yanına yeşillik falan ekle
Tatlım hastaysan zaten spor yapma vücut zayıf düşerCanım öğlen uyudular bnm hiç halim kalmadı çok hastayım bu aralar grip boğazlarım şiş stresde var onlar uyurken biraz dinlendim evimi bile toplayamıyorm valla muzuda çok tüketmem haftada bir felen bi tane yerim ama dün iki yedim işte