• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Aaaa tatlım ne oldun ilk günden Kızzz dur daha bismillah
Spordan önce yediklerimize dikkat edecez yoksa spor yapsak bile anca yerimizde sayarız
Hadi bakayım kocana o laflarını yedirmek istemiyonmu
Burda negatif düşünce yasak. Azim ve sabır varrrr
Yok sabırlıyım ama kızlar küçük benm canım büyük 2.5 yaşında küçük 3aylık hiç durmadılar bugün kahvaltıda kavırmalı yumurta 2diliim kepek ekmeği yedim sonra hiç bişi yiyemedim akşamda bi kasa tavuk çorbası bi kase cacık yedim alıştım açlık falan hissetmiyorum ama o dediğin sayfadan spor yapıyim diyodum laptobu anca salona getirdim açıp yapmaya vaktim olmadı ama yediklerimden taviz vermedim

Yok sabırlıyım ama kızlar küçük benm canım büyük 2.5 yaşında küçük 3aylık hiç durmadılar bugün kahvaltıda kavırmalı yumurta 2diliim kepek ekmeği yedim sonra hiç bişi yiyemedim akşamda bi kasa tavuk çorbası bi kase cacık yedim alıştım açlık falan hissetmiyorum ama o dediğin sayfadan spor yapıyim diyodum laptobu anca salona getirdim açıp yapmaya vaktim olmadı ama yediklerimden taviz vermedim
Tatlım yediklerin çok az
Sabaha zeytin yeşillik domates yumurta ekleyebilirsin
Akşamda salatada olsa iyi olurdu
Normalde biz muzu fazla tüketmiyoruz ama sen emzirdiğin için sana bişey diyemiyorum
Ama uzun süreli aç kalma
Öğlen uyumuyolarmı kızlar
Benim çocuklar şimdi büyümüş olsada biliyorum çok zorlumuydu çektim zamanında
Şu anda 24.5 -25.5 -27 yaşındadır
Yani bi bakmışın seninkilerde kocaman olmuş

kilo veren tum arkadaslari ve ozellikle de dereceye girenleri tebrik ediyorum bakalim liste haftaya nasil sekillenecek
Hadi bakalım güzellik haftayıda seni görecez
Bence listeye direk dereceye girerek başlıcan

Suyunuda içmen güzel tatlım

Spor yapıyomuydun

Anladım cnm ama ben yediklerime dikkat edeyim yeter bi dün yumurtalı kavurma kaloriliydi onun dışında hergün dikkat ediyorum puan falan uğraşamam valla:)
Yumurtalı kavurmayı yağsız yaparsan kaliteli kalori almış olsun cnm kötü değil yani
Hele senin için güzel bi seçenek ama yanına yeşillik falan ekle

Tatlım yediklerin çok az
Sabaha zeytin yeşillik domates yumurta ekleyebilirsin
Akşamda salatada olsa iyi olurdu
Normalde biz muzu fazla tüketmiyoruz ama sen emzirdiğin için sana bişey diyemiyorum
Ama uzun süreli aç kalma
Öğlen uyumuyolarmı kızlar
Benim çocuklar şimdi büyümüş olsada biliyorum çok zorlumuydu çektim zamanında
Şu anda 24.5 -25.5 -27 yaşındadır
Yani bi bakmışın seninkilerde kocaman olmuş
Canım öğlen uyudular bnm hiç halim kalmadı çok hastayım bu aralar grip boğazlarım şiş stresde var onlar uyurken biraz dinlendim evimi bile toplayamıyorm valla muzuda çok tüketmem haftada bir felen bi tane yerim ama dün iki yedim işte

Canım öğlen uyudular bnm hiç halim kalmadı çok hastayım bu aralar grip boğazlarım şiş stresde var onlar uyurken biraz dinlendim evimi bile toplayamıyorm valla muzuda çok tüketmem haftada bir felen bi tane yerim ama dün iki yedim işte
Tatlım hastaysan zaten spor yapma vücut zayıf düşer
Dediğim gibi yemeklerini az yeme öğünlerini atlama yoksa başta versen bile kısa sürede vücut kıtlık moduna girer veremezsin

Back