- 28 Temmuz 2015
- 2
- 2
- 1
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım istediğin gibi hitab edebilirsinherkes abla diyo bende abla diyim. Ablacim valla verelimde kilo nasil olursa olsun. Ama su bir gercek ac kalmadan kilo gitmiyo. Yolda goren tanidiklar cevirip soruyo naptin da zayifladin diye. Bisey yapmadim sadece yemedim diyorum. Tabi hergun boylle receller tereyaglari pilav barbunyalar olmaz. Bi kac gun alisma surem olsun. Sabahlari kalkar kalkmaz bugun ne yesem diye dusunurdum diyet oncesi. cok guzel bir soz var yasamak icin yemek yiyin .yemek yemek icin yasamayin.
Hoşgeldin cnmSelam herkese .. daha 5 dakika önce üye oldum .. ben bugun başladım .. goji çileği diye bişe önerdiler bana .. tanı bu piyasadaki haplardan felan değil, bildiğimiz kuru üzüm gibi bi meyve .. acaba onla mi devam etsem bilemedim .. :/
Hoşgeldin cnm
Gojiberry bende duydum ama denemediğim için bişey diyemicem
Sadece şunu söyleyebilirim yeme düzenini değiştirmedikten sonra kalıcı şekilde Kilo vermen imkânsız
Menün güzel Tatlıcım ama akşam yemeklerin yanında tost ne alâka anlamadımMenum
Sabah
1 yumurta 1domates 1 salatalık 1 peynir 1 dilim ekmek 1/4 gozleme
Ara salatalık
Öğlen
Taze borulce salatası .domates. soğan
Ara 2 br ayran. 7 8 tane nohut 7 8 tane çubuk kraker
Aksam
1 kase bamya yemeği
1 dl ekmk
1 biber dolması
Domates 1/5 2 kaşık yoğurt
Ceyregin yarisi kadar tost
pist yılmak yok. ben de pko yum. 85 lerden 67 lere inip şimdi 71 küsürlerdeyim. pko kilo için neden degil. doktorumun bana dedikleri şu: pko dogustan gelen bi durum. ölene kadar seninle. 40 yasından sonra şeker, tansiyon gibi hastalıklara normal kişilerden daha fazla yakalanma riskin var... ama pko kiloya sebep olsaydı ben hamileliklerimden önce hep 48-49 kg idim. o nasıl oluyo o zaman? ha şu da bir gerçek ki kilo aldıktan sonra pkoluysan daha zor veriyosun kiloyu.Pco hastasıyım ben kullandığım ilaçdan da olabilir sanırım yavaş yavaş zor bir şekilde kilo veriyorum ama başladık bir kere bu yoldan geri dönüş yok :)
Hay Allah ben de moral bozmayayım nasıl olacak o diyodum kendi kendime.uykulu uykulu okuyunca yanlış aklıma kalmış sabahleyin de öyle yazmışım
Slm cnm niye geç olsun tatlımmerhaba ben uzun sureden beri grubunuzu takip ediyorum ama yeni uye olabildim beni de araniza almaniz mumkun mu acaba yoksa gecmi kaldim
tabiki devamlilik benim icin de esas surekli bildirim ve paylasim yapmaya ozen gostericemSlm cnm niye geç olsun tatlım
Kilo vermek için hiç bi zaman geç değildir
Eğer devamlılık sağlıyabileceksen tabiki katılabilirsin
Ooo süper sin maşallah6 ay once saglikli beslenmeye basladim 112 kilo ile basladim bu sabah itibariyla 77 kiloyum hedefim 68 kilo olmak
Aynen ya bende dedim bu kız ne diyoHay Allah ben de moral bozmayayım nasıl olacak o diyodum kendi kendime.uykulu uykulu okuyunca yanlış aklıma kalmış sabahleyin de öyle yazmışım
Maşallah tatlım seninde çoğu gitmiş azı kalmış6 ay once saglikli beslenmeye basladim 112 kilo ile basladim bu sabah itibariyla 77 kiloyum hedefim 68 kilo olmak
belli bi diyet uygulamadim yediklerime dikkat ettim eskiden 3 kisilik yedigim icin normal insan boyutuna indirince o bile bana yetti bi de aksatmadan gunde 1.5 saat tempolu yuruyus yaptimMaşallah tatlım seninde çoğu gitmiş azı kalmış
Aşağı yukarı aynı kiloyla başlamışız bende 79 şimdi
Sen neler yaptın bu dönemde uyguladığın bi yöntem varmı