• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Selam herkese .. daha 5 dakika önce üye oldum .. :D ben bugun başladım .. goji çileği diye bişe önerdiler bana .. tanı bu piyasadaki haplardan felan değil, bildiğimiz kuru üzüm gibi bi meyve .. acaba onla mi devam etsem bilemedim .. :/

herkes abla diyo bende abla diyim. Ablacim valla verelimde kilo nasil olursa olsun. Ama su bir gercek ac kalmadan kilo gitmiyo. Yolda goren tanidiklar cevirip soruyo naptin da zayifladin diye. Bisey yapmadim sadece yemedim diyorum. Tabi hergun boylle receller tereyaglari pilav barbunyalar olmaz. Bi kac gun alisma surem olsun. Sabahlari kalkar kalkmaz bugun ne yesem diye dusunurdum diyet oncesi. cok guzel bir soz var yasamak icin yemek yiyin .yemek yemek icin yasamayin.
Tatlım istediğin gibi hitab edebilirsin

Ben kendi adıma akşam 6 dan sonra meyve dahil bişey yenmemesi taraftarıyım. Çok açlık krizi olursa belki 1 bar süt ayran yada bikaç kş.yoğurt olabilir
Ama gündüzleri doğru zamanda doğru şeyleri yemeliyizki vücut yağ yakmak için enerji bulsun. Aynen araba gibi, nasıl araba benzinsiz çalışmıyorsa vücudumuzda doğru besinler olmadan çalışmaz
Hemde benim gibi yolu uzun olanların kısa sürede sabrı tükenir ve pes eder o yüzden aç kalmıcaz ama doğru şeyler yiyecez
Zaten kalitesiz kalori almayınca hem daha çabuk doyuluyor hemde geç acıkılıyor böylece de vücudu kıtlık psikolojisine sokmamış oluruz

Selam herkese .. daha 5 dakika önce üye oldum .. :KK70: ben bugun başladım .. goji çileği diye bişe önerdiler bana .. tanı bu piyasadaki haplardan felan değil, bildiğimiz kuru üzüm gibi bi meyve .. acaba onla mi devam etsem bilemedim .. :/
Hoşgeldin cnm
Gojiberry bende duydum ama denemediğim için bişey diyemicem
Sadece şunu söyleyebilirim yeme düzenini değiştirmedikten sonra kalıcı şekilde Kilo vermen imkânsız

Kızlar ben spora kaçıyom
Sonra görüşürüz canlar

Hoşgeldin cnm
Gojiberry bende duydum ama denemediğim için bişey diyemicem
Sadece şunu söyleyebilirim yeme düzenini değiştirmedikten sonra kalıcı şekilde Kilo vermen imkânsız

Hoşbuldum teşekkür ederim .. ((: yaa ben işimden dolayi düzenli beslenemiyorum zaten .. ama zaten 20 kilo kadar verdim 2 sene önce ama bunun 5 kilosu geri geldi .. simdi onu vercem inşallah .. :P

Menum
Sabah
1 yumurta 1domates 1 salatalık 1 peynir 1 dilim ekmek 1/4 gozleme

Ara salatalık

Öğlen
Taze borulce salatası .domates. soğan

Ara 2 br ayran. 7 8 tane nohut 7 8 tane çubuk kraker

Aksam
1 kase bamya yemeği
1 dl ekmk
1 biber dolması
Domates 1/5 2 kaşık yoğurt
Ceyregin yarisi kadar tost

Menum
Sabah
1 yumurta 1domates 1 salatalık 1 peynir 1 dilim ekmek 1/4 gozleme

Ara salatalık

Öğlen
Taze borulce salatası .domates. soğan

Ara 2 br ayran. 7 8 tane nohut 7 8 tane çubuk kraker

Aksam
1 kase bamya yemeği
1 dl ekmk
1 biber dolması
Domates 1/5 2 kaşık yoğurt
Ceyregin yarisi kadar tost
Menün güzel Tatlıcım ama akşam yemeklerin yanında tost ne alâka anlamadım
Bide arada açlık hissedersen leblebi yada biraz tarçınlı yoğurdun içine 1 meyve doğrayarakta yiyebilirsin. Krakerden daha iyi olur

Pco hastasıyım ben kullandığım ilaçdan da olabilir sanırım yavaş yavaş zor bir şekilde kilo veriyorum ama başladık bir kere bu yoldan geri dönüş yok :)
pist yılmak yok. ben de pko yum. 85 lerden 67 lere inip şimdi 71 küsürlerdeyim. pko kilo için neden degil. doktorumun bana dedikleri şu: pko dogustan gelen bi durum. ölene kadar seninle. 40 yasından sonra şeker, tansiyon gibi hastalıklara normal kişilerden daha fazla yakalanma riskin var... ama pko kiloya sebep olsaydı ben hamileliklerimden önce hep 48-49 kg idim. o nasıl oluyo o zaman? :KK49: ha şu da bir gerçek ki kilo aldıktan sonra pkoluysan daha zor veriyosun kiloyu.

Günaydın şirineler :KK24: :KK36:
Bol hareketli az kalorili enerji dolu bi günümüz olsun inşallah

@smyr38 tatlım duana yürekten amin diyorum

badem000 badem000
Canan Ağustos sonu değil güzelim ne yaptın sen 1 ayda 10 kilomu verelim
Bayram 24 Eylül de
10 olmasada en az 8 veririz inşallah

Günaydın şirineler :KK24: :KK36:
Bol hareketli az kalorili enerji dolu bi günümüz olsun inşallah

@smyr38 tatlım duana yürekten amin diyorum

badem000 badem000
Canan Ağustos sonu değil güzelim ne yaptın sen 1 ayda 10 kilomu verelim
Bayram 24 Eylül de
10 olmasada en az 8 veririz inşallah
Hay Allah ben de moral bozmayayım nasıl olacak o diyodum kendi kendime:KK30:.uykulu uykulu okuyunca yanlış aklıma kalmış sabahleyin de öyle yazmışım:-):-):-)

merhaba ben uzun sureden beri grubunuzu takip ediyorum ama yeni uye olabildim beni de araniza almaniz mumkun mu acaba yoksa gecmi kaldim
Slm cnm niye geç olsun tatlım
Kilo vermek için hiç bi zaman geç değildir
Eğer devamlılık sağlıyabileceksen tabiki katılabilirsin

Hay Allah ben de moral bozmayayım nasıl olacak o diyodum kendi kendime:KK30:.uykulu uykulu okuyunca yanlış aklıma kalmış sabahleyin de öyle yazmışım:-):-):-)
Aynen ya bende dedim bu kız ne diyo
Benimde iznim bitti bu hafta takıma dönüyorum o yüzden daha sıkı bi Program beni bekliyor.artık daha dikkatli olacam
1 aydır yerimde sayıyorum, aşağılara inme vakti geldi, yeni rakamlar görmek istiyorum çok sıkıldım aynı sayıdan

6 ay once saglikli beslenmeye basladim 112 kilo ile basladim bu sabah itibariyla 77 kiloyum hedefim 68 kilo olmak
Maşallah tatlım seninde çoğu gitmiş azı kalmış
Aşağı yukarı aynı kiloyla başlamışız bende 79 şimdi
Sen neler yaptın bu dönemde uyguladığın bi yöntem varmı

Maşallah tatlım seninde çoğu gitmiş azı kalmış
Aşağı yukarı aynı kiloyla başlamışız bende 79 şimdi
Sen neler yaptın bu dönemde uyguladığın bi yöntem varmı
belli bi diyet uygulamadim yediklerime dikkat ettim eskiden 3 kisilik yedigim icin normal insan boyutuna indirince o bile bana yetti bi de aksatmadan gunde 1.5 saat tempolu yuruyus yaptim

Back