• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Zuhal abla sana haklisin demekten artik utaniyorum ama bu kez de haklisin :) kendi evimde olmayisim bi dez avantaj ama yapabildigim kadar igrasiyorum zaten o yazdigimdan beri bisey yemedim uemicem de. Ayyyy tamam yaaaa sabah eski emel olcammmmm kizlar msjlar icin de tesekkurler tlfdan yazdigim icin cok zor oluyo k.bakmayin tek tek yazamiyorum

Zuhal abla sana haklisin demekten artik utaniyorum ama bu kez de haklisin :) kendi evimde olmayisim bi dez avantaj ama yapabildigim kadar igrasiyorum zaten o yazdigimdan beri bisey yemedim uemicem de. Ayyyy tamam yaaaa sabah eski emel olcammmmm kizlar msjlar icin de tesekkurler tlfdan yazdigim icin cok zor oluyo k.bakmayin tek tek yazamiyorum
Tatlımmmm çünkü biliyorumki zayıfladığın zaman bambaşka bi emel olacaksın
Daha gençsin neden bu senelerini doya doya yaşamıyasınki
Bana diyolarki madem verebiliyodun şimdiye kadar neden o kadar yükü taşıdın
Kolay mı, tabiki zor sonuçta biz sağlıksız ve çok yediğimiz için burdayız ,bi yerde yeme bağımlısıyız .Ama nefsimize teslim olmıcaz .
inanki küçük beden kıyafetleri giyip oran Buran fışkırmadan salına salına yürümek en leziz yemekten daha çok haz veriyor insana
Seni tanıyanların sana gıptayla bakması.....
En önemliside başarmış olmanın verdiği haklı gurur
Oturuşun yürüyüşün herşeyin değişiyor ,kendini seviyor, beğeniyor ve güveniyorsun
Ben kilonun özellikle psikolojik olarak acısını derinden yaşadığım için biliyorum

Tatlımmmm çünkü biliyorumki zayıfladığın zaman bambaşka bi emel olacaksın
Daha gençsin neden bu senelerini doya doya yaşamıyasınki
Bana diyolarki madem verebiliyodun şimdiye kadar neden o kadar yükü taşıdın
Kolay mı, tabiki zor sonuçta biz sağlıksız ve çok yediğimiz için burdayız ,bi yerde yeme bağımlısıyız .Ama nefsimize teslim olmıcaz .
inanki küçük beden kıyafetleri giyip oran Buran fışkırmadan salına salına yürümek en leziz yemekten daha çok haz veriyor insana
Seni tanıyanların sana gıptayla bakması.....
En önemliside başarmış olmanın verdiği haklı gurur
Oturuşun yürüyüşün herşeyin değişiyor ,kendini seviyor, beğeniyor ve güveniyorsun
Ben kilonun özellikle psikolojik olarak acısını derinden yaşadığım için biliyorum

cok haklisin
bende bazen kendime cok kiziyorum 14 senemi kilolu gecirdim. tmm ara ara verdim ama genelde kiloluydum. evelene kadar hep zayiftim, sismanlik diye birsey bilmezdim, daha yasim genc diyorum kendi kendime niye daha kilolu olayim.
hem insan kilolu olunca oldugu yastan yasli duruyor.

dedigin gibi kilo verdikce insanin yürüysü oturusu bile degisiyor

cok haklisin
bende bazen kendime cok kiziyorum 14 senemi kilolu gecirdim. tmm ara ara verdim ama genelde kiloluydum. evelene kadar hep zayiftim, sismanlik diye birsey bilmezdim, daha yasim genc diyorum kendi kendime niye daha kilolu olayim.
hem insan kilolu olunca oldugu yastan yasli duruyor.

dedigin gibi kilo verdikce insanin yürüysü oturusu bile degisiyor
Geçmiş için yapabileceğimiz bişey olmadığına göre bundan sonraki senelerimizi heba etmeyelim
Ben kendime diyorum, bu benim son şansım eğer tekrar ver al kısır döngüsüne girersem o zaman ruh Halim nasıl olur bilemem
Tek bildiğim bidaha asla bu gücü kendimde bulamam
Zaten yarım bırakmadan gerçek hedefimize ulaşırsak mutlaka daha dikkatli olur, tekrar almaya kıyamayız
Eğer vücudumuz almaya elverişliyse ki benimki öyle herzaman tetikte olmalıyız
1-2 kilomu aldık, hemen alârma geçmeliyiz

Aslinda benim hedefim agustosun sonuna kadar 80 e dusmek basarmam lazim daha dogrusu zorundayim Allahim nolur yardimcimiz olllll.AMİNN :)
Tatlım önümüze gerçekçi hedefler koymalıyız
Önemli olan sağlıklı vermek ,yoksa hayal kırıklığı olur
Sen sağlıklı beslenmeni uygula sporunu yap bırak gerisini vücut halletsin
Kendini strese sokarsan vücut savunmaya geçer hiç yemesen bile veremezsin

Iyi aksamlar hanimlar yazdim yazdim telefon internet durduruldu dedi sayfayi kapatti sinir oldum.gun ici pek yazamiyorum beni i sure idare edin olurmu. Menumu yazayim hemen
sabah. Yumurta yesil biber salatalik zeytin peynir 1 dilim uno denge ekmek 1 tatli kasigi tereyagi 1 tatli kasigi rwcel (OKADAR GUZELKI EV YAPIMI ELTiciGIM TAA MARASLARDAN GONDERDI BI TATLI KASIGI ILE BIRAKIYO OLMAK BILE bENIM ICON BASARI)
aksam: 4 kasik barbunya + 2kasik pilav +1bardak ayran

Aslinda ben haftada 1.5 verirsem agustosun sonuna kadar 10 kg veririm diye dusunuyorum ama elbetteki saglikli verebilmek icinde diyetisyeninimin.listelerine basvurucam. Biliyomusunuz kizlar ben bi ara 60 kg dim valla superdii. Once 80 sonra 70 insallah en sonada 60 a duserim hepberaber azimle...

Iyi aksamlar hanimlar yazdim yazdim telefon internet durduruldu dedi sayfayi kapatti sinir oldum.gun ici pek yazamiyorum beni i sure idare edin olurmu. Menumu yazayim hemen
sabah. Yumurta yesil biber salatalik zeytin peynir 1 dilim uno denge ekmek 1 tatli kasigi tereyagi 1 tatli kasigi rwcel (OKADAR GUZELKI EV YAPIMI ELTiciGIM TAA MARASLARDAN GONDERDI BI TATLI KASIGI ILE BIRAKIYO OLMAK BILE bENIM ICON BASARI)
aksam: 4 kasik barbunya + 2kasik pilav +1bardak ayran
Cnm saatlerini yapmadığım için bilmiyorum
Kahvaltıyı geçmi yaptın, niye öğlen yemedin
Sabah yağ ve reçeli olmasaymış Kahvaltın mükemmel
Akşam hem barbunya hem pilav olamamış ikiside kh. Pilav yerine salata olsaymış çok daha iyi olurdu
Suyunuda içiyosundur heralde

Aslinda ben haftada 1.5 verirsem agustosun sonuna kadar 10 kg veririm diye dusunuyorum ama elbetteki saglikli verebilmek icinde diyetisyeninimin.listelerine basvurucam. Biliyomusunuz kizlar ben bi ara 60 kg dim valla superdii. Once 80 sonra 70 insallah en sonada 60 a duserim hepberaber azimle...
Tatlım benmi karıştıyom senmi
Bu hafta sonu ağustoso giriyoz sonrasında 4 hafta var. 1.5 kilodan 6 Kilo yapar
Eğer kaçamak yapmazsan bunuda çok rahat verirsin

Cnm saatlerini yapmadığım için bilmiyorum
Kahvaltıyı geçmi yaptın, niye öğlen yemedin
Sabah yağ ve reçeli olmasaymış Kahvaltın mükemmel
Akşam hem barbunya hem pilav olamamış ikiside kh. Pilav yerine salata olsaymış çok daha iyi olurdu
Suyunuda içiyosundur heralde
Valla heran yazdiklarim silinir korkusuyla kisa kisa yazdim. Kahvalti saatim 9 aksam yemegi 4 bucuk. Ben yillardir besten sonra yemek yemem cok nadir hafta sonlari falan gec saatlere kaldigim olur.beni yakan aksam cay yani atistirmalridir. Onuda yapmiyorum ramazandan beri.Suyu 2 bucuk litre ictim. 3 ogun yaparsam veremem kilo. Ac yatmak hosuma gidiyor. Bide salata bana yaramiyor. Salata benim tek basina bir ogunum olur genelde yani yemek yaninda yersem siskinlik yapiyo. Yillardir diyettwyim ve vucudumun verdigi tepkileri biliyorum. Yazmissiniz mesela bulgur serbest ama bende siskinlik yapiyo aynen bendede siskinlik oluyo. Pilavda o olmuyo mesela. Zaten kan grubuna gore beslwnmistim bi ara pirinc serbestti mesela. Suan acim deli gibi ve mutluyum.

Valla heran yazdiklarim silinir korkusuyla kisa kisa yazdim. Kahvalti saatim 9 aksam yemegi 4 bucuk. Ben yillardir besten sonra yemek yemem cok nadir hafta sonlari falan gec saatlere kaldigim olur.beni yakan aksam cay yani atistirmalridir. Onuda yapmiyorum ramazandan beri.Suyu 2 bucuk litre ictim. 3 ogun yaparsam veremem kilo. Ac yatmak hosuma gidiyor. Bide salata bana yaramiyor. Salata benim tek basina bir ogunum olur genelde yani yemek yaninda yersem siskinlik yapiyo. Yillardir diyettwyim ve vucudumun verdigi tepkileri biliyorum. Yazmissiniz mesela bulgur serbest ama bende siskinlik yapiyo aynen bendede siskinlik oluyo. Pilavda o olmuyo mesela. Zaten kan grubuna gore beslwnmistim bi ara pirinc serbestti mesela. Suan acim deli gibi ve mutluyum.
Tabi kendi vücudunu sen daha iyi bilirsin

Aslında bulgur şişkinlik yaptığı için değil su tuttuğu için kimseye yaramaz .Bulgur yendiği ertesi gün büyük ihtimal artı çıkılır

Aynen bende aç ve mutlu oluyorum
Akşamı erken kapatabilmen güzel

Tabi kendi vücudunu sen daha iyi bilirsin

Aslında bulgur şişkinlik yaptığı için değil su tuttuğu için kimseye yaramaz .Bulgur yendiği ertesi gün büyük ihtimal artı çıkılır

Aynen bende aç ve mutlu oluyorum
Akşamı erken kapatabilmen güzel
herkes abla diyo bende abla diyim. Ablacim valla verelimde kilo nasil olursa olsun. Ama su bir gercek ac kalmadan kilo gitmiyo. Yolda goren tanidiklar cevirip soruyo naptin da zayifladin diye. Bisey yapmadim sadece yemedim diyorum. Tabi hergun boylle receller tereyaglari pilav barbunyalar olmaz. Bi kac gun alisma surem olsun. Sabahlari kalkar kalkmaz bugun ne yesem diye dusunurdum diyet oncesi. cok guzel bir soz var yasamak icin yemek yiyin .yemek yemek icin yasamayin.

Back