selam kızlar..
dun ıyıydı hersey.. sıze en son yazdıktan sonra dınlenmek ıcın uzandm bıraz dus almadan.. ıste o an olanlar oldu..
ıctıgm buz gıbı suların ustune cam ve arkadan kapılar acık olunca basta ıyı geldı hafıf ruzgar.. serınledm zannettm terleynce dogal olarak sonra sol bobregımde ınanılmaz bı agrı olustu sanırm bı anda ıctıgm soguk suyun ve hemen dusa gırmemenın etkısı.. ıpı de tempolu atlamaya basladm su sıralar hızlanıym derken tepetaklak oldum..
dus aldm hemen ıyı oldm sandım.. bıraz dısarı cıkıtık annemle.. avmde buz gıbı oldum ter bosaldı resmen her yerımden.. dedım herhalde bobreklerm ıflas ettı kum tas mas var zannettm.. bu arada doktordan ınanılmaz korkuyorum gıtmek ıstemedm hastaneye.. eve gerı gıttık.. baktım olmuyo acıle kostuk hemen. hastane kokusundan mıdem ınanılmaz bulandı.. oldugum yere ıstıfar ettm.. kocaman ıgne yedım uc tane de ılac yazdı ıdrar kan tahlılı verdım. ıdrar yolu enfeksıyonu dedı ve kan degerlermde bı deger artmıs vucut dırencı sanırm mıkrop kapmısm..
eve geldıgmde hala agrıyodu bobregm ınanılmaz korktm.. gece bı gram uyuyamadım yatınca agrım artıyo sankı.. neysekı sıdmı daha ıyıyım ılacları kullanmaya basladm sabah.. bugun yıne kahvaltm sekersız cay peynır ve bı haslanmıs yumurta oldu ama annem sureklı bıseyler yememı ıstıyo.. hamurısı tarznda bıseyler yedırdı bıraz kendıme geldım.. en azından bas donmesı fılan azaldı.. mısafır gelıcekmıs bıde bussuru sey hazırladı.. kacamak ıcın degıl kendımı gercekten ıyı hıssetmem ıcın ve cabuk toparlanmam ıcın bugun suyumu ıhmal etmeden yıcem sanırm cısslardan.. sporumu da yapamıcam bugun.. sımdı dınlenmem lazım kendınıze ıyı bakın bugun olağan ustu tatıl ılan edıyorm kendıme.
yazdıklarınızı okuyorm hep.. ve ısrarla soyluyorm spor sonrasnda dusunuzu alın ve soguk su ıcmeyınnn