• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende merak ettim şimdi
Kopyala yapıştır olmıyomu

Yok abla ne link olarak koyuluyor ne kopyala yapıştır oluyor kısaca hikayesini yazıp fotoğraflarını koyayım görmüşsünüzdür belki bayan 85 kilo vermişti sanırım bir kısım inanmamış bu vucut onun olamaz diye o da ispat için sarkık karnını filan da koymuş. Vay be dedim kadın 85 kilo vermiş resmen beni çıkarmış içinden bana kendi kilo vermem aşılmaz gibi görünürken o benim kadar zayıflamış dedim helal olsun :KK9::KK9::KK9:

Adı; Simone Anderson !
Google'da filan aratırsanız çıkabilir.
Onedio sitesinde gördüm ben. :KK51:

hh.jpg
jjj.jpg
bjj.jpg
gh.jpg

Adı; Simone Anderson !
Google'da filan aratırsanız çıkabilir.
Onedio sitesinde gördüm ben. :KK51:

Eki Görüntüle 1592930 Eki Görüntüle 1592931 Eki Görüntüle 1592932 Eki Görüntüle 1592933

Sen yazdıktan sonra baktım bende
Gerçekten süper bi değişim
Zaten 85 Kilo sonrası estetiğin kaçınılmaz olduğunu herkes bilir

Bak diyorsunki kadın senin kilon kadar zayıflamış. Sen bi 15 kiloyumu veremicen hemde bu kadar çok Kilo verebilmişken

Feyza cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin.

Bitanem 16 suan bebisim emiyo ama yavas yavas ek besine basladim bi iki gundur.
Emelim nasılsın tatlım
Sen çok sessizleştinmi bana mı öyle geliyor
Herşey yolundamı

Zuhal abla nedense ben kendimi bugun iyi hissetmiyorum bi agirlik var uzerimde.adana hem cok sicak hem de nemli belkife ondan. Bugun yine kahvaltiyi ogle 12 de yaptik haliyle cok aciktim ve goturdum borekleri 3-4 dilim borek yedim peynirli 3 dilim pastirma yedim peynir yedim.azevelde bi dilim daha yedim.saat 6 gibi 2 yk yogurt 1 dlm tb ekmegi yedim 4 lt su ictim 100 de zipladim. Ama sanirim yedigim icin kendimle kavgaliyim amannnn yaaaaa

Sen yazdıktan sonra baktım bende
Gerçekten süper bi değişim
Zaten 85 Kilo sonrası estetiğin kaçınılmaz olduğunu herkes bilir

Bak diyorsunki kadın senin kilon kadar zayıflamış. Sen bi 15 kiloyumu veremicen hemde bu kadar çok Kilo verebilmişken

Haklısın Zühal Abla ben de görünce öyle dedim.

Zuhal abla nedense ben kendimi bugun iyi hissetmiyorum bi agirlik var uzerimde.adana hem cok sicak hem de nemli belkife ondan. Bugun yine kahvaltiyi ogle 12 de yaptik haliyle cok aciktim ve goturdum borekleri 3-4 dilim borek yedim peynirli 3 dilim pastirma yedim peynir yedim.azevelde bi dilim daha yedim.saat 6 gibi 2 yk yogurt 1 dlm tb ekmegi yedim 4 lt su ictim 100 de zipladim. Ama sanirim yedigim icin kendimle kavgaliyim amannnn yaaaaa

Canım ya hepimizde mi var öyle bi durum bilmiyorum ben de kendimi toparlamaya çalışıyorum canını sıkma beraber aşarız inşallah her şeyi Allahın izniyle.. :KK19:

Sabahtan ipin ucu kaçınca öyle devam ediyor değil mi.obugun de boyle olmus yarın vira bismillah dersin bacim

Feyzacım geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
Bol bol oda sıcaklığında su iç, ama hamurişlerinin sana bi faydası olmaz güzelim
NORMAL yemeklerden doyuncaya kadar yiyebilirsin
cok sagol abla.. ılaclarn etkısı gectıgı an sancı tekrarlıyo. hıc anlam veremedm yarın doktora gıdıcem urolojıye umarm cıddı bısey degıldır.. o_O dıyetmıs spormus hıc dusunemedım ama mıdem de bısey almadı zaten.. :KK12:

Sen 38 beden kıyafetleri, bayrama kadar 10 Kilo hedefimizi unuttun heralde güzellik
Bahane yooook
Eğer sıcaksa niye yağlı börekleri götürdün kız yeseydin hafif salata türü şeyler

Neyse bugün için yapılacak bişey yok ama yarın kahvaltıdan itibaren sağlıklı doyurucu şeyler ye

herkese cok tesekkur ederm toplu yanıtyalamadıgm ıcın mesaj yazıyorum.. umarım sızde boyle bı problem olmaz hava sıcak dıye sakın soguk su ıcmeyn ozellıkle spordan sonra, dusunuzu da alın.. dıkkat edın gercekten herseyın bası saglık.. :KK16:

herkese cok tesekkur ederm toplu yanıtyalamadıgm ıcın mesaj yazıyorum.. umarım sızde boyle bı problem olmaz hava sıcak dıye sakın soguk su ıcmeyn ozellıkle spordan sonra, dusunuzu da alın.. dıkkat edın gercekten herseyın bası saglık.. :KK16:
Neyse buda sana tecrübe olmuş
Kendine dikkat et kuzum

Valla arada bakıyordum buradan başarı hikayelerine hem başkaları adına seviniyor gurur duyuyorum, hem de azıcık kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim :D Başkası yapınca hoş da insan kendi yapamayacakmış gibi geliyo :KK61: 65 demişssin ben 65 olsam 65bin takla atarım bu kiloyla size nasıl yetişeyim ? :KK22::KK61:

Valla arada bakıyordum buradan başarı hikayelerine hem başkaları adına seviniyor gurur duyuyorum, hem de azıcık kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim :KK70: Başkası yapınca hoş da insan kendi yapamayacakmış gibi geliyo :KK61: 65 demişssin ben 65 olsam 65bin takla atarım bu kiloyla size nasıl yetişeyim ? :KK22::KK61:
Kız sen tam okumadın heralde ilk sayfayı
Ben taaa 123 tüm bi zamanlar
90 nedirki
İnsan isteyip azmettikten sonra neler başarabilir

Kız sen tam okumadın heralde ilk sayfayı
Ben taaa 123 tüm bi zamanlar
90 nedirki
İnsan isteyip azmettikten sonra neler başarabilir

Pco hastasıyım ben kullandığım ilaçdan da olabilir sanırım yavaş yavaş zor bir şekilde kilo veriyorum ama başladık bir kere bu yoldan geri dönüş yok :)

Pco hastasıyım ben kullandığım ilaçdan da olabilir sanırım yavaş yavaş zor bir şekilde kilo veriyorum ama başladık bir kere bu yoldan geri dönüş yok :)
Cnm sen istikrarla sağlıklı beslenmene dikkat et Kilo verdikçe yavaş yavaş bu hastalıktan da kurtulacaksın
Ben kaç tane yorum okudum hep Kilo verince geçmiş hastalıkları

Cnm sen istikrarla sağlıklı beslenmene dikkat et Kilo verdikçe yavaş yavaş bu hastalıktan da kurtulacaksın
Ben kaç tane yorum okudum hep Kilo verince geçmiş hastalıkları

Ben aslında bir ara bayağı bir kilo verdim sonra biraz aldım tekrar yeniledi kendini 10 kiloda bile bu kadar hassas bir şey olacağını düşünmemiştim o yüzden bu sefer tamamen ideal kiloma ulaşıp orada kalıcı olmak istiyorum :)

benim bugünki menüm

sabah bir bucuk dilim ekmek
2 fischtäbchen bir ccesit balik galeta un lu olandan
kahve
10 yesil zeytin
1 kk bal
bol yesillik
domates

ögle
bir tabak kurufasülye
yogrt
1,5 dilim ekmek