Bende merak ettim şimdi
Kopyala yapıştır olmıyomu
Sen yazdıktan sonra baktım bendeAdı; Simone Anderson !
Google'da filan aratırsanız çıkabilir.
Onedio sitesinde gördüm ben.
Eki Görüntüle 1592930 Eki Görüntüle 1592931 Eki Görüntüle 1592932 Eki Görüntüle 1592933
Emelim nasılsın tatlımFeyza cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin.
Bitanem 16 suan bebisim emiyo ama yavas yavas ek besine basladim bi iki gundur.
Sen yazdıktan sonra baktım bende
Gerçekten süper bi değişim
Zaten 85 Kilo sonrası estetiğin kaçınılmaz olduğunu herkes bilir
Bak diyorsunki kadın senin kilon kadar zayıflamış. Sen bi 15 kiloyumu veremicen hemde bu kadar çok Kilo verebilmişken
Zuhal abla nedense ben kendimi bugun iyi hissetmiyorum bi agirlik var uzerimde.adana hem cok sicak hem de nemli belkife ondan. Bugun yine kahvaltiyi ogle 12 de yaptik haliyle cok aciktim ve goturdum borekleri 3-4 dilim borek yedim peynirli 3 dilim pastirma yedim peynir yedim.azevelde bi dilim daha yedim.saat 6 gibi 2 yk yogurt 1 dlm tb ekmegi yedim 4 lt su ictim 100 de zipladim. Ama sanirim yedigim icin kendimle kavgaliyim amannnn yaaaaa
Sabahtan ipin ucu kaçınca öyle devam ediyor değil mi.obugun de boyle olmus yarın vira bismillah dersin bacimZuhal abla nedense ben kendimi bugun iyi hissetmiyorum bi agirlik var uzerimde.adana hem cok sicak hem de nemli belkife ondan. Bugun yine kahvaltiyi ogle 12 de yaptik haliyle cok aciktim ve goturdum borekleri 3-4 dilim borek yedim peynirli 3 dilim pastirma yedim peynir yedim.azevelde bi dilim daha yedim.saat 6 gibi 2 yk yogurt 1 dlm tb ekmegi yedim 4 lt su ictim 100 de zipladim. Ama sanirim yedigim icin kendimle kavgaliyim amannnn yaaaaa
He valla kız atalımKilo da verelim trip de atalim valla zuhal abla.
cok sagol abla.. ılaclarn etkısı gectıgı an sancı tekrarlıyo. hıc anlam veremedm yarın doktora gıdıcem urolojıye umarm cıddı bısey degıldır..Feyzacım geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
Bol bol oda sıcaklığında su iç, ama hamurişlerinin sana bi faydası olmaz güzelim
NORMAL yemeklerden doyuncaya kadar yiyebilirsin
Sen 38 beden kıyafetleri, bayrama kadar 10 Kilo hedefimizi unuttun heralde güzellikZuhal abla nedense ben kendimi bugun iyi hissetmiyorum bi agirlik var uzerimde.adana hem cok sicak hem de nemli belkife ondan. Bugun yine kahvaltiyi ogle 12 de yaptik haliyle cok aciktim ve goturdum borekleri 3-4 dilim borek yedim peynirli 3 dilim pastirma yedim peynir yedim.azevelde bi dilim daha yedim.saat 6 gibi 2 yk yogurt 1 dlm tb ekmegi yedim 4 lt su ictim 100 de zipladim. Ama sanirim yedigim icin kendimle kavgaliyim amannnn yaaaaa
Neyse buda sana tecrübe olmuşherkese cok tesekkur ederm toplu yanıtyalamadıgm ıcın mesaj yazıyorum.. umarım sızde boyle bı problem olmaz hava sıcak dıye sakın soguk su ıcmeyn ozellıkle spordan sonra, dusunuzu da alın.. dıkkat edın gercekten herseyın bası saglık..
Kız sen tam okumadın heralde ilk sayfayıValla arada bakıyordum buradan başarı hikayelerine hem başkaları adına seviniyor gurur duyuyorum, hem de azıcık kıskanıyorum ne yalan söyleyeyimBaşkası yapınca hoş da insan kendi yapamayacakmış gibi geliyo 65 demişssin ben 65 olsam 65bin takla atarım bu kiloyla size nasıl yetişeyim ?
Kız sen tam okumadın heralde ilk sayfayı
Ben taaa 123 tüm bi zamanlar
90 nedirki
İnsan isteyip azmettikten sonra neler başarabilir
Cnm sen istikrarla sağlıklı beslenmene dikkat et Kilo verdikçe yavaş yavaş bu hastalıktan da kurtulacaksınPco hastasıyım ben kullandığım ilaçdan da olabilir sanırım yavaş yavaş zor bir şekilde kilo veriyorum ama başladık bir kere bu yoldan geri dönüş yok :)
Cnm sen istikrarla sağlıklı beslenmene dikkat et Kilo verdikçe yavaş yavaş bu hastalıktan da kurtulacaksın
Ben kaç tane yorum okudum hep Kilo verince geçmiş hastalıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?