iş yerimde çok bakamıyorum buraya. akşam eve gidince de 2 canavarım var anca onlarla ilgileniyorum. farkındayım yani buraya cok giremedigiminAma tatlım hiç buraya gelip paylaşım yapmıyorsunki
Burda birbirimize karşı sorumluluk duygumuz olursa bişey yerken 2 sefer düşünürüz
Önce sen gerçekten zayıflamak istiyormusun ona karar ver
Cevabın evetse bunun için çaba göstermen lazım
Biliyosunki sadece istemek yetmiyor güzelimiş yerimde çok bakamıyorum buraya. akşam eve gidince de 2 canavarım var anca onlarla ilgileniyorum. farkındayım yani buraya cok giremedigiminzayıflamayı çok istiyorum çünkü ilk dogumuma kadar çok zayıf biriydim ben ama bir türlü motivasyon olayı olmuyo. geçen sene 85 lerden 67 lere düştüm. sonra hoop 71.6 oldum
Cokda bell i değil. Eltim 38 40 yaslarinda bi gorsen masallah cok dikkat eder kilosuna.hirslanirim herhalde. 18 yasinda og o u var işe yarayabilirKızzz eltin senden zayıfmı yoksa 
Belki onu görünce hırslanır aşka gelirsin
Ne kadar kalacaksınız orda
Etrafa bakıyorumda kadınlar ne kadar dikkat ediyor kendineCokda bell i değil. Eltim 38 40 yaslarinda bi gorsen masallah cok dikkat eder kilosuna.hirslanirim herhalde. 18 yasinda og o u var işe yarayabilir
Bitanem16 boyum kimi yerde 160 kimi yerde 158 cikiyo suan 90 kiloyum 30 u ma bastim ohretmenim.ne col hareketli ne cok duraganim.7aylik bi bebisim var emziriyorum halen
Hangi beslenme yada diyet şeklini yaparsak yapalım bana göre sonrasında homini gırtlak yersek Kilo almamız kaçınılmaz
Ben kendi adıma senelerce Kilo vermekle uğraşmak istemiyorum. O yüzden kaliteli kalori alarak sağlıklı beslenmek istiyorum.Benim yiceğim bi çukulata yada tatlı beni 3 -4 gün geriye götürür. Sonuçta onların yağ yakmama yardımı yok aksine göbek ve simit olarak bana geri döner.
Senin dediğin gibi herşeyden az yeme olayını koruma döneminde yapmak istiyorum.
O zaman 1 gün fazla yesem bile 2. gün dengelemeyi öğrenmem lazım.
Sporuda tek zayıflamak için değil sağlık için zaten yapmalıyız. Ben spor yaptığım zaman hem psikolojik olarak daha iyi hissediyorum hemde daha enerjik Fit oluyorum. Kilo verirken de sarkmak istemiyorsak spor yapmak zorundayız.ilerde de yediklerimizi sporla dengelersek tekrar Kilo Alma tehlikemiz olmaz.
Dediğim gibi herkes kendi vücudunu ve psikolojisini daha iyi bilir, kendine de hangi yöntemin iyi geldiğini tesbit etmiştir
Heralde çoğumuz defalarca alıp verdik, bolca deneyim kazandık
İnşallah bu sefer son olarak hepimiz kilolardan kurtulacaz geçmişte yaptığımız hatalardan ders alarak aynı yanlışları yapmıcaz
Hep beraber 38 beden kıyafetlere merhaba diyelim
Etrafa bakıyorumda kadınlar ne kadar dikkat ediyor kendine
Bi benmiyim diyorum kendini salan
Anca boğaz sanki başka derdim yok
Başlarda zor oluyor normal cnminsallah görürüz 38 leri
olmayacak birsey degil aslinda
bu hafta ilk haftam oldugu icin puanlarimi tutmakta cok zorlaniyorum, hatta 2 3 puan fazla yiyiyorum
aksam üzeri aclik krizine girmemek icin bir kac puan feda ediyorum
insallah diger haftalar tam tutarim
storeperde sanada cok cok gecmis olsun, cok fena hastalanmissin
Daha bende incecik değilimki güzelimooo sende böyle yaparsan biz ne yapalim.
ama haklsin aslinda insan bu kadar uzun zaman kilo vermekle ugrasinca bazen gücü tükeniyor
Başlarda zor oluyor normal cnm
Ama gün gün yeme düzenini hiç zorlamadan oturtacaksın
Ben öncesinde geceleri bile kaç öğün yapan biriydim
Ben alışabildiysem inan herkes yapabilir
Bende hiç erken uyuyamam bu huyumu sevmiyorum ama ramazana göre birazdaha iyibende hep tok yatanlardandim
aslinda yeme düzenin yaninda bide uyku düzeni oturmasi gerek
ramazan da bitti artik, yoksa insan cok gece kaliyordu
evet yaa nisanliydim ve 68lere kadar çıktığım bir donemdi.Etrafa bakıyorumda kadınlar ne kadar dikkat ediyor kendine
Bi benmiyim diyorum kendini salan
Anca boğaz sanki başka derdim yok
evet yaa nisanliydim ve 68lere kadar çıktığım bir donemdi.karsarsimda 1 cocuklu kadin ayyy 58 olmusum diye soklara girmisti. sinir olmustu.donup donup poposuna bakmaya çalışıyordu. Sanki gorebilecek yaaa 58 oldu dite hanimlarrr!!!!!!
selam kızlar..dun ıyıydı hersey.. sıze en son yazdıktan sonra dınlenmek ıcın uzandm bıraz dus almadan.. ıste o an olanlar oldu.. ıctıgm buz gıbı suların ustune cam ve arkadan kapılar acık olunca basta ıyı geldı hafıf ruzgar.. serınledm zannettm terleynce dogal olarak sonra sol bobregımde ınanılmaz bı agrı olustu sanırm bı anda ıctıgm soguk suyun ve hemen dusa gırmemenın etkısı.. ıpı de tempolu atlamaya basladm su sıralar hızlanıym derken tepetaklak oldum.. dus aldm hemen ıyı oldm sandım.. bıraz dısarı cıkıtık annemle.. avmde buz gıbı oldum ter bosaldı resmen her yerımden.. dedım herhalde bobreklerm ıflas ettı kum tas mas var zannettm.. bu arada doktordan ınanılmaz korkuyorum gıtmek ıstemedm hastaneye.. eve gerı gıttık.. baktım olmuyo acıle kostuk hemen. hastane kokusundan mıdem ınanılmaz bulandı.. oldugum yere ıstıfar ettm.. kocaman ıgne yedım uc tane de ılac yazdı ıdrar kan tahlılı verdım. ıdrar yolu enfeksıyonu dedı ve kan degerlermde bı deger artmıs vucut dırencı sanırm mıkrop kapmısm.. eve geldıgmde hala agrıyodu bobregm ınanılmaz korktm.. gece bı gram uyuyamadım yatınca agrım artıyo sankı.. neysekı sıdmı daha ıyıyım ılacları kullanmaya basladm sabah.. bugun yıne kahvaltm sekersız cay peynır ve bı haslanmıs yumurta oldu ama annem sureklı bıseyler yememı ıstıyo.. hamurısı tarznda bıseyler yedırdı bıraz kendıme geldım.. en azından bas donmesı fılan azaldı.. mısafır gelıcekmıs bıde bussuru sey hazırladı.. kacamak ıcın degıl kendımı gercekten ıyı hıssetmem ıcın ve cabuk toparlanmam ıcın bugun suyumu ıhmal etmeden yıcem sanırm cısslardan.. sporumu da yapamıcam bugun.. sımdı dınlenmem lazım kendınıze ıyı bakın bugun olağan ustu tatıl ılan edıyorm kendıme. yazdıklarınızı okuyorm hep.. ve ısrarla soyluyorm spor sonrasnda dusunuzu alın ve soguk su ıcmeyınnn
Bende merak ettim şimdiDenedim ama koyulmuyor sitenin anasayfasına yönlendiriyor neden?
Biliyosunki sadece istemek yetmiyor güzelim
Bunun için harekete geçmen lazım
Biz burda birbirimizi motive etmek için varız
Zaten kilon fazla yok, bi kaç ay dişini sıkacan sonrasında hayalindeki kiloya ulaşacaksın
Senin hedefin kaçtı hatırlamıyorum
Biz bayrama kadar 10 Kilo diye hedef koyduk
Seninde 5 Kilo olsun yada 65 olsun ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?