Be ne yapıyım ya kimse bir şey beğenmiyor yada memnun olmuyor?

nejlasonmez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
90
6
24
İster bekarken ister evlendikten sonra kimse bir şey beğenmiyor yada memnun olmuyor ne yapacağım ya eşim değil annem olsun kaynanmin olsun yemekelerde filan bin tane sorun çıkartıyorlar
Dün kayananımın kardeşinin eşi hamuru büyük açıp ondan sonra kesiyormuş parça parça Yuvarlak yuvarlak dedi bende ister büyük aç sonra kes istersen küçük küçük yap öyle yap yine aynı sonuç çıkıyor dedim birde ben büyük hamur açmaya bilmezmişim hiç görmedin ki daha
Kimseye bir şey beğendirmemten sıkıldım yoruldum ya sen boşver diyeceksiniz ama insanın canın sıkıyorlar

Gel sen yap çok bılıosan deseydın. Offf ağzı olan konuşuyo. Bıktık ya

Bunları niye dert ediniyorsunuz ki? Kime neyi ispatlayacaksınız? Hamur açmayı bilmek zorunda mısınız? Bilen yapsın. Evlilikte zorunlu değil sonuçta :) Annemin yapmadığı, yapamadığı hiçbir yemek, hamur işi yoktur. Evde ki her şey doğaldır. Kendisi hazırlar çünkü severek yapıyor, küçük yaşta öğrenmiş. Ben de çoğu yemeği güzel yaparım ama hamur işini normalde de yiyen biri değilim alışkanlık haline getirmek istemem bilmiyor olmayı da sorun etmiyorum. Annem '' ileride bunlara ihtiyaç duyarsın '' dediğin de '' gider köyden el yapımı hazırlayandan alırım '' diyorum. Sanki malzemeleri kendim alsam çok ucuza gelecek :) Kendimi kimseye beğendirmek için uğraşmadım uğraşmam da ben buyum. Çok hamur işi seven adam bilen biriyle evlensin napayım yani :)

10 yıllık sırrım. asla hıc bıseyden anlamam. beceremem ki ben. ben yapamam derim ben ogrenmedım derım ya da ay sızın elınız hamarat masallahınız var dıye sureklı overım guzel de yaparlar ... yaparsam da yuksek beklentıye gırmeyın falan. onlar da aksıne uzulmeyım dıye ugrasır..:) ay bu da beceremem der yapar koyar dıye gulusurler. hıc daha yeren olmadı beni yuzume:) muthıs yorucular aynen senın anlattıgın gıbı eşimin aılesi. kusur aramak demiyim de halıdaki ipi gorur tezgahta cay ızını.. bu tuzlu bu yaglı..baskalarının hakkında konusmalarından aşina bu kulaklar. arkamdan atıp tutmaları da umrumda değil zaten huzurum yerınde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…