• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BDV

Tzed

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
16
5
1
42
Selam kızlar be tam 12 yıl hala olmayı bekledim. Çok şükür oldum. Ama bebişimiz 9 aylık ve kucağımıza aldığımızda kendini bir çuval gibi bırakıyor hala oturamıyor kafasını dik tutamıyor varmı bizim gibi bebişi olan bir yol gösterin lütfen

9 aylik bebek coktan kafasini tutabilmeliydi; ancak bu durum anne babasinin sorunu sanirim. Anne babayi uyarin bi cocuk norologuna gotursunler bebegi.

9 aylik bebek coktan kafasini tutabilmeliydi; ancak bu durum anne babasinin sorunu sanirim. Anne babayi uyarin bi cocuk norologuna gotursunler bebegi.
Nöroloğa götürdük sorun yok dediler

Cocuga da soyledigin cumleler goz yasartici 🥺cuval nedir ya burda anlamayiz doktor yolu gozukuyor size

Cocuga da soyledigin cumleler goz yasartici 🥺cuval nedir ya burda anlamayiz doktor yolu gozukuyor size
Tabiki doktora götürdük defalarca ben sadece aynı sorunu yaşayan varmı diye yazmak istedim

Az beklemişsiniz ondan olmuştur 12 sene nedir 30 sene bekleyecektiniz hala olmak bunu gerektirir ne biçim halasınız ya allah bilir emzirmiyorsunuzdur da siz şimdi kesin annesi emziriyordur vah yazık yavrucağa ilerde halasının ilgisizliğinin boşluğunu çekip travmalar yaşayacak, rüyalarında hala hala diye haykırıp çığlıklar atacak, halası tarafından çuvala benzetilmenin acısını yaşayacak. İlk 6 ay özellikle hala ve bebek için çok önemlidir ona göre...

gelen yorumlara gercekten sasirdim ve yas ortalamasi merak ettim... Hanimlar neye ofkelisiniz bilmiyorum ama niye gelip burada derdi olan insandan cikarmak istiyorsunuz? kendinizi bu arkadasin yerine koyun, uzun yillar sonra gelen bir yegen ve 9 aylik olmasina ragmen kafasini tutmayan bir bebek. arkadas bebege cuval dememis, durumu anlatmak icin benzetme yapmis. neyse benim de 9 aylik bir kizim var, forumda eylul anneleri olarak yazisiyoruz. yani aramizda bebekleri gec emekleyen, gec donen, kafasini gec tutan var ama 9 aylik olup kafasini tutamayan yok sanirim. norolaga ne zaman goturmustunuz? yani kac aylikken? dr sorun yok demis, umarim gercekten sorun yoktur ❤ bence 2019 eylul ve oncesi aylardaki annelere yazarsaniz size seve seve yardimci olmaya calisirlar.

Back
X