Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nöroloğa götürdük sorun yok dediler9 aylik bebek coktan kafasini tutabilmeliydi; ancak bu durum anne babasinin sorunu sanirim. Anne babayi uyarin bi cocuk norologuna gotursunler bebegi.
O zaman yokturNöroloğa götürdük sorun yok dediler
Nöroloğa götürdük sorun yok dediler
İçini doldurun o zaman çuval gibi bırakmaz kendini
Bu nasıl konu yav
12 sene hala olmayi beklemeyen de ne bileyim![]()
Sanırım senin beynin yokmuş saman doldurmuşlar beyin yerineİçini doldurun o zaman çuval gibi bırakmaz kendini
Bu nasıl konu yav
12 sene hala olmayi beklemeyen de ne bileyim![]()
Tabiki doktora götürdük defalarca ben sadece aynı sorunu yaşayan varmı diye yazmak istedimCocuga da soyledigin cumleler goz yasarticicuval nedir ya burda anlamayiz doktor yolu gozukuyor size
Tabiki doktora götürdük defalarca ben sadece aynı sorunu yaşayan varmı diye yazmak istedim
Sanırım senin beynin yokmuş saman doldurmuşlar beyin yerine![]()
İnşallah yoktur fizyo terapist e randevu alıp götürücer bide onun görüşünü alıcazO zaman yoktur
Sağ ol canım ben samanla beslenmiyorum Normal insanlar gibi besleniyorum sen normal olmadığın için bilmezsinEvet biraz beynimden alıp yollayalım mi sana yemen için❤
Olabilir çuval hoş bir benzetme değil Tabiki ama derdimi anlatmaya çalıştım nacisaneTabiki doktora götürdük defalarca ben sadece aynı sorunu yaşayan varmı diye yazmak istedim
Gece gece bu ne ya uykunuz gelmiş sizin şuan yazdıklarınıza kahkaha atıyorumEvet biraz beynimden alıp yollayalım mi sana yemen için❤
Konu sahibi de dahil ikinizin yazışmalarınıza ben kaçar uykum geldi bana da sataşmayın sakınGece gece bu ne ya uykunuz gelmiş sizin şuan yazdıklarınıza kahkaha atıyorum![]()
Aynı sorunu yaşayan ve sorun olmayan yok.baska doktora gotursun anne babas.cunku normal degilTabiki doktora götürdük defalarca ben sadece aynı sorunu yaşayan varmı diye yazmak istedim