• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde oturma

Benim çocuklar ikiside 9 ay sonu 10 ay başlangici oturdu oğlumda 1 yaş 2 ayında yürümeye başladı.Masaj iyi geliyor çocuklara beden rahatlıyor gerginlik kalkıyor özel çocuk masajlari yani biz yaptırmistik etkisini iki çocukta da gördük.Biraz bekleyin erken daha oturur bence her çocuk ayni olmaz.
Teşekkür ederim sosyal medya işte gördükçe benim bebeğime problem mi var diye düşünmeye başlamıştım. Bebeklere ek gıda veriyorlar gayet oturuyor dimdik rahatça yediriyorlar diye.. Ben ana kucağını oturur pozisyona alıp öyle verebiliyorum şuan. Mama oturağında da deniyorum ama oturamıyor fazla ondan dolayı olmuyor

Teşekkür ederim sosyal medya işte gördükçe benim bebeğime problem mi var diye düşünmeye başlamıştım. Bebeklere ek gıda veriyorlar gayet oturuyor dimdik rahatça yediriyorlar diye.. Ben ana kucağını oturur pozisyona alıp öyle verebiliyorum şuan. Mama oturağında da deniyorum ama oturamıyor fazla ondan dolayı olmuyor
Benim çocuklarda 6ayinda öyleydi merak etmeyin yavaş yavaş sağlam oturmaya başlayacak

Back