BDV bolumunde sahte konu acip eglenen Eksici/Incici arkadaslara sorular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bende istemem erkeklere açık olmasınıHatta ozaman hiç girmem kk yaTamam şimdide vardır aramızda ama ben dikkatli olduğumu düşünüyorum hemen herkesle samimi olmam güven duymam lazımYıllardır arkadaş olduklarım var kendilerini bukadar zaman saklayabileceklerini düşünmüyorum

bencede vardır ama olmasalar daha iyi hiç istemem biz kızkıza sohbet ediyoruz ne diye burunlarıı sokarlarsa

hande cengzimiş hemde 1.55 boyunda

Kadınlar tarafından dışlanan sevilmeyen bir tip galiba ezikliğini bu şekilde dışa vurmaya karar vermiş..Kadınlarla dalga geçerekAma hiçte birşey olmadı bize kendi rezil olduğuyla kaldı Konusuna çok üzülmüştümYazık sevgilisine böyle bir erkekle yakın olmak bile çok kötü bir durum bence

Son düzenleme:

dün akşam da yazdım biçok kişi beddua etmiştir ..
çünkü cidden üzülmüştük
insanlar konuyu takip edip zaman ayırdılar..
elbet çıkar biyerlerden bu beddualar..
zaetn hiçbişey olmazsa kazen sevgilisine cengzi için şöyle böyle diyolar diycekmiş

Senaryo yazıp satsınlar
Bari para kazanırlar, böyle alengirli diziler tutuyo malum

Atanamamış madem 3-5 kuruş harçlık çıkarırdı belki..
Burda boş boş kumda oynar gibi oynamaktansa

Ya prostat falan degil de esleriyle olan anlasmazliklari, anneci olanlarin durumu, ailesiyle ve esi-cocuklariyla denge kuramamalari... yani ne bileyim buradaki üyelerin yasadiklari sorunlarla ilgili bir de onlarin tarafindan yorum gelmesi iyi olurdu diye düsünüyorum. Biz hep birbirimizi okuyup yorum yapiyoruz. Hem onlarin kafalarindan geceni ögrenip bir de onlarin acisindan bakardik hem de göremediklerini görmelerine yardim ederdik. Alay eden sahte konular acan her durumda yapar.

Vay bee handeye bakın hele pardon cengize demem gerekir artık...
Harcanmasın o cengiz forum köşelerinde..
Sana sesleniyorum cengiz bacı.
Senaristlik yolunda ilerle acıklı senaryoların harcanmasın buralarda yazık..
Bu arada boyunu uzatmak için tavsiye istersen bizim kızlar
yardımcı olabilir. En azından gerçek bir derdine çözüm bulmuş olursun

Bize kıt akıllı diyen inci üyesi insan müsvetteleri sizi oraya IQ testiyle mi alıyorlar annem?

Ben sevindim biliyor musun? Böyle basiretsiz bir kadının varolmadığına şükür ettim.

bende aklı selim erkeklerden belki birşeyler ögrenilebilecegini düşünüyorum aslında.

ay suan ben sok oldum sasırdım enteresan buldum ben yinede baska konuları okurken süpheye düşmem muhtemelen. insanlara nolursa olsun güveniyorum buda huyum yaw işte

Şikayet bölümünde belirttim.
Konu sahibininde onlardan biri oldugu kanaatindeyim.
Kanıt vs isteyenler diğer konulara yaptıgı yorumlara , argo konuşmalarına şahit olabilirler.

Konu içeriğine gelirsek ; Sonuçta burada kimse kimliğiyle tanınmıyor.
(genel olarak ) Fake konu açanların karakter bozuklugu bize zerre dokunmuyor ne yazık ki

Kesinlikle katiliyorum. Bencede konu sahibi hicbisi erkek. Tutup derdini anlatanlara satasmak kufretmek kendisi icin son derece normal. Ayrica bir konuda bana 10 yillik evliyim cocugum yok dedi simdi handenin konusunda gordum benim cocuklarim seninkilerden uzak olsun yazmis. Kesinlikle fake hesap diye dusunuyorum.

Vay be... demek Hande, Ali Cengiz oyunu oynadı KK ya

Hande'nin hikayesine inanıp yorum yazanlardan biri de bendim.

Kabul etmemiz gerekir ki çok inandırıcı ve hayatın tam icinden bir hikayeydi...

Bu bakımdan zamanımıza üzülmeyelim bu bizler icin beyin egzersizi bir nevi.

Kazen'e de kocaman bir helal olsun diyorum... Çok iyi çalısmalar içinde özellikle bu dönemler hakikaten...

kızlar bişi dicem, dün merak ettim bakayım şu ucubelerin olduğu siteye dedim
ama site kullanım dışı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…