Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biri bana özet geçebilir mi ne oldu edaliprensesdiye bir kız vardı evli atanamayan öğretmen kocasının ortagını kıskanıyor falan o konu yalan mıydı yani?çok gerçekçiydi valla ben inanmıştım..
ferida'ya ne olmuş ya o da bütün fake konuları deli gibi savunup sonra geri adım atıyordu dikkatimi çekti 2gün öncesine kadar görmemiştim forumda. O da mı yalan çıktı?
biri bana özet geçebilir mi ne oldu edaliprensesdiye bir kız vardı evli atanamayan öğretmen kocasının ortagını kıskanıyor falan o konu yalan mıydı yani?çok gerçekçiydi valla ben inanmıştım..
ferida'ya ne olmuş ya o da bütün fake konuları deli gibi savunup sonra geri adım atıyordu dikkatimi çekti 2gün öncesine kadar görmemiştim forumda. O da mı yalan çıktı?
fake sandığı konudan sanırım mhr ye yazmamıştı o bir şey, ama orada da özür diledi yanlış anladığını söyledi belki ceza puanı verilebilirdi ama banlanması bence de biraz haksızlık olmuş
Herkes gerçekliğinden şüphe ettiği konuya girip hakaretler savurarak onları fake konu açmaktan vazgeçirmeye çalışacaksa(amaç budur herhalde) yönetim neden var ki?
Orada kadın bir konu açmış derdini paylaşıyor, birinin birden atlayıp "sen şöylesin, sen böylesin" diye saydırması derdimi paylaşıp rahatlayacağım diyen kişiyi daha da çok germez mi? Kim böyle bir muameleyi hakkediyor? Gerçekliğinden şüphe ettiğimiz insanı yönetime bildiririz onlar usulünce araştırmalarını yaparlar zaten.
Şu da ayrı bir gerçek ki sanal ortamdayız, kimse kimsenin aslında ne olduğundan emin olamaz. Senelerce üye kalıp kendini deşifre etmeden aklınca dalga geçen erkekler de olabilir sitede.
Söz konusu arkadaş hatasını kabul edip özür dileyerek doğru olanı yapmış, niyetim suçluydu diye üstelemek değil ama özür de dilense böyle hareketlerin bir yaptırımı var ve herkes bu yaptırıma nasıl maruz kalıyorsa o da kalmalıydı, yani doğal bir süreç.
haklısınız ona bir şey diyemem tabi ki fevri davranmamak lazım ben sadece yaptırım hemen banlamak olmasaydı diyorum o kadar ama neticede yapabileceğimiz bir şey yok tabi
Hiçbişi isimli üyenin , insanların konularına bilinçsizce , dalga gecerek , sataşarak , fake olduklarını iddia ederek yorum yaptığı,
ve aslında dikkatleri başka isimlere yönlendirerek kendi sahteliğini bertaraf etmesi üzerine banlandığını düşünüyorum.
Buraya gelipte ''30 yasındayım , falanca işte çalışıyorum , amerikadayım'' vs vs demesi,
Onu reel bir kişi yapmıyor ne yazık ki..
![]()
en son sizi de ekipten göstermeye çalıştılar ya mumder, kadesa, cudana birilerini daha en çok ona güldümnerden çomak soksak kardır diyorlar herhalde
yalnız bir erkeğin kadınların bile artık dayanamadığı elti kaynana konularına dalması için içinde baya baya bir kadın barındırması lazım cidden