BDV bolumunde sahte konu acip eglenen Eksici/Incici arkadaslara sorular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kimse alınmasın ama bu foruma erkek üyeler alınmadığı sürece bu sapıklar hep türeyecek. benim düşüncem belli oranda erkek üyenin kabul edilmesi tabii öyle herkese gel diyerek değil bir süre aday üye diye belli yerleri görmelerine izin verilir iyi yazanlar kabul edilir böylece bizde belli konularda erkek bakışı görürüz, konuların zenginliği artar bence. şimdi kadın kadınayız diye adamların merakı artıyor resmen.

katilmiyorum,o sapik erkekler buraya üye olmasi serbest olursa ,kizlarimizi hatda evli bayanlari taciz ederler,adi üstünde sapik

Son düzenleme:
bu tarz şeyleri sözlük yazarlarına mal etmemek gerek, ha kabul ediyorum orda çok alay ediyorlar bu forumla. Ama eminim kadın/erkek yada sözlükçüler/bağımsız internette dolaşanlar farketmeksizin canı sıkılan herhangi bir kişi burayı keşfettikten sonra alay etmek amaçlı saçma başlıklar açabilir burada. Ebis'in dediğine katılıyorum, belli şekillerde erkek üye alımı yapılabilir nasılsa üye olmadan da okuyabiliyorlar gizli saklı muhabbetine gerek yok. Erkek açısından yorumlar da görmek isterdim şahsen.

Son düzenleme:
katilmiyorum,o sapik erkekler buraya üye olmasi serbest olursa ,kizlarimizi hatda evli bayanlari taciz ederler,adi üstünde sapik

burdaki binlerce üyeden eminim bir çok erkek üye vardır. Sapıklık yapcak olan kadın gibi üyelik alıp yine yapıyor.

ama çok detaylandırılması lazım o konunun.evet herkes okuyabiliyo ama yorum yapamıyo.mesela konu açınca sadece kadınlar yorum yapsın gibi bi seçenek olmalı.erkek üye hepimizden fazla takip edilmeli vs.

Evet sahteyim dedi, agzi kulaklarindaydi edindigi basari nedeniyle. Babasinin adresini verse de gidip iletsek oglunuzun actigi sahte konuyu onlarca kadin yorumladi, adamcagiz ogluyla gurur duysa

Su an konuyu 6 ziyaretci okuyor, kesin Handecigimiz de iclerinde. Kiz hande gobusundeki bebis nasil :))

bebegi 3 aylik olmusdur :9: belki sahte degildi konusu öyle yansitdi sebebide o boynuzlarla yasamak kolay degil :34:

bir arkadaş erkekler üye olursa tacizler olur demiş peki o sapık erkekler dışarıda yokmu?
adamı buradan kovduğun zaman korunmuş olmuyorsun bizim amacımız onları da topluma kazandırmak olmalı yoksa buradan kovarsın dışarıda yine senin yakınını tacize kalkışır.

bir arkadaş erkekler üye olursa tacizler olur demiş peki o sapık erkekler dışarıda yokmu?
adamı buradan kovduğun zaman korunmuş olmuyorsun bizim amacımız onları da topluma kazandırmak olmalı yoksa buradan kovarsın dışarıda yine senin yakınını tacize kalkışır.

onları topluma kazandırmak :1: ilahi çok yaşa :1:

bir de şu her erkeğe sapık muamelesi yapmasak daha güzel olcak :) bana zamanında lezbiyen bir üye gayet güzel asılmıştı bu işin cinsiyeti yok niyet önemli :ssz:

kafamiz rahat sohbet edebiliyoruz :ssz::ssz: adi üstünde kadinlar kulubü
seneler önce üye olduumda tc nosundan bi kontrol yoktu bildiğim kadarıyla, değişti mi üyelik alımları da ispatlanıyor cinsiyet?

yoo ben öyle biseymi dedim,3,5 erkek üye olursada kazenin onlari yakalamasi uzun sürmüyor

yoo ben öyle biseymi dedim,3,5 erkek üye olursada kazenin onlari yakalamasi uzun sürmüyor

orası öyle, ama ne kadar 'yasak' olsa da eminim vardır aramızda. Ama bence coğu sahte başlıklar yine bir kadın tarafından yazılıyor inancındayım. Özellikle hande'nin konusu yada meşhur elti sedef konuları :1: erkeklerin beyni o kadar gelişmiş çalışmıyor ne de olsa, daha düz mantıkla gidiyor.

Konuyu silmisler, edaliprenses diye biri vardi, onun konusu sahteymis. Ve hande2014 o da sahte uyeymis. Hani su kocam beni aldatti, baska kadindan cocuk yapti vs diyen.

Aaaaa Hande2014 sahtemiymiş ya inanamıyorum ien son konusunu kapattırmıştı,sonrasını bilmiyorum nasıl olduda sahte olduğu anlaşıldı merak ettim ve çok şaşırdım şimdi.

orası öyle, ama ne kadar 'yasak' olsa da eminim vardır aramızda. Ama bence coğu sahte başlıklar yine bir kadın tarafından yazılıyor inancındayım. Özellikle hande'nin konusu yada meşhur elti sedef konuları :1: erkeklerin beyni o kadar gelişmiş çalışmıyor ne de olsa, daha düz mantıkla gidiyor.

fikrine katilmasamda saygi duyarim ,bazi erkeklerde tilkiden kurnaz :ssz: hande konusu bence gercekti o sekil yasamak nekadar agrina gittiyse fakeyim dedi :D sedefi hic katmiyorum bile :D

Kendisi itiraf etti, bugun bir konu acildi sahte. Orada hadi benim icin cok uzuldunuz zavallilar ben de sahteyim gibi seyler yazdi :) Uzulmemize gerek kalmadi :)

Söyleyecek şey bulamıyorum.

Valla Hande 2014'un ezik bir kadin olmasindansa salak bir erkek olmasini yeglerim. O yuzden beni pek etkilemedi :) Oysa o konu nedeniyle ceza almistim.

Hakaretleri siralamissin hicbisi!! yazmisti :))) Senin erkek oldugunu bilsem hakaret etmezdim yemin ederim, allah seni senle cezalandirmis, gereksizlikler bakani olmussun daha biz ne diyelim. Kendi sacmaligina kendi gulen ustune kendini akilli sanan hayretler otesi bir varlik

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back