BDV bolumunde sahte konu acip eglenen Eksici/Incici arkadaslara sorular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akşamki konuda yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu hissetmiştim.......ne o õyle 100 binlik arabalar 300 binlik arabalar.......çalışmak istemeyen bir kadın öyle yağlı kapı bulmuşken kıskançlık krizine girmez.......heleki ortağına haddini bildirecek...........ama hande öylemiydi.........durduğu yeri bildi.......kabullendi.......allah yardımcısı olsun

Konuyu silmisler, edaliprenses diye biri vardi, onun konusu sahteymis. Ve hande2014 o da sahte uyeymis. Hani su kocam beni aldatti, baska kadindan cocuk yapti vs diyen.

handeyi bilmiyorum yada hatırlamıyorum ama edalı için inandırıcı değil demiştim zaten bir şekilde farkediliyor ama o kadar bambaşka hayatlar var ki insan acaba da demiyor değil.

handeyi bilmiyorum yada hatırlamıyorum ama edalı için inandırıcı değil demiştim zaten bir şekilde farkediliyor ama o kadar bambaşka hayatlar var ki insan acaba da demiyor değil.

handenin kimliği açıklandı.. cengiz adında biriymiş. yerine kadar tespit edildi. hatta kız arkadaşına kadar.83 lüymüş.
edada kadınmş ama oda diğeride inciden olduklarını yazdılar

handenin kimliği açıklandı.. cengiz adında biriymiş. yerine kadar tespit edildi. hatta kız arkadaşına kadar.83 lüymüş.
edada kadınmş ama oda diğeride inciden olduklarını yazdılar

bak sen bacaksız handeye pardon cengize..valla bizi konusuyla meşgul ettiye ne diyeyim.ben kazenin yerinde olsam cengiz hanımın telefonunu buraya yazarım.bizde arar arar handeyi sorarız:1::1:

akşamki konuyu gördüm de yorum yapmadım. yatmadan bir bakayım dedim, konuda yorumlar almış başını gitmiş. üstüne sahte üyelikler ortaya çıkmış. ona değil de handenin üyeliği de sahteymiş ya..pes :53: hiç beklemiyordum. ne boş beleş insanlar var ya. hayatta uğraşacak hiçbir gayeleri olmayan ipsiz sapsız adamlar gelir eğlence amacıyla senaryo yazar. o senaryoya yorduğu kafası gerçek hayatta hiç bir işe yaramadığı için kendi aklınca eğlenerek milleti kekler. bu kadar zekiysen gidip gerçek hayatta kullansana o kafanı. bir amacı olmayan boşa yaşayan tipler işte...

Hande konusunda onun fake çıkmasına üzüldüm ben sebebine gelince onun için burada ciddi manada üzüldük,hayali anlamda aldattı dediğine eşine verdik veriştirdik guya eşine geri dönme kararı aldığında işyerinde başıma saatlerce ağrı girdi...Onun için ciddi manada dualar edip sabır diledim..Haram ediyorum ona bu hissettiklerimi ve zamanımı..

Evet gerçekten haram ediyorum umarım okuyorsundur ve ben de dahil bir çok üye sana el uzatmaya kalkıştı...Buradakilerin kızgınlıklarının bile altında sana almış olduğun kararından dolayı sitem vardı yoksa seni ne bilirler ne tanırlar yapma etme dediler çocukların ve kadınlık gururun için ve kendine gelmen için saatlerini verip ellerini yordular..Kalplerini yordular, hislerini yordular ve hatta kendimden bilirim sinirlerim bile yoruldu..

ALLAH'dan bu alay ettiğiniz şeyi bir erkekmişsiniz madem görmeden ölmemenizi diliyorum..

Son düzenleme:
Hicbisey,
Eksici,incici ne demek ?

Bilen varsa yazabilir mı?

Hicbisey,
Eksici,incici ne demek ?

Bilen varsa yazabilir mı?

Nickimi degistirsem mi acaba :)) Hicbisey diye hitap edince komik geldi :)

Eksi sozluk veya Inci Sozluk'te yazanlar anlaminda. O sozluklerde yazanlardan bir iki kisi densiz bu forumda sahte konu acarak egleniyorlar.

Inci sozlugu degil ama eksi sozlugu severim, densiz heryerde densiz iste :)

Hande konusunda onun fake çıkmasına üzüldüm ben sebebine gelince onun için burada ciddi manada üzüldük,hayali anlamda aldattı dediğine eşine verdik veriştirdik guya eşine geri dönme kararı aldığında işyerinde başıma saatlerce ağrı girdi...Onun için ciddi manada dualar edip sabır diledim..Haram ediyorum ona bu hissettiklerimi ve zamanımı..

Evet gerçekten haram ediyorum umarım okuyorsundur ve ben de dahil bir çok üye sana el uzatmaya kalkıştı...Buradakilerin kızgınlıklarının bile altında sana almış olduğun kararından dolayı sitem vardı yoksa seni ne bilirler ne tanırlar yapma etme dediler çocukların ve kadınlık gururun için ve kendine gelmen için saatlerini verip ellerini yordular..Kalplerini yordular, hislerini yordular ve hatta kendimden bilirim sinirlerim bile yoruldu..

ALLAH'dan bu alay ettiğiniz şeyi bir erkekmişsiniz madem görmeden ölmemenizi diliyorum..

Arkadasim cezalarini kendileri olarak cekiyorlar zaten. Hangi akli basinda kisi bu sacmaliklara guler? Bir de akillica is yapmis gibi ne guzel kandirdik diyorlar kafasizlar :) Gul gec

Eksi sozluk veya Inci Sozluk'te yazanlar anlaminda. O sozluklerde yazanlardan bir iki kisi densiz bu forumda sahte konu acarak egleniyorlar.

Sakın değişme nickini..Burada olanları özetliyen bir nickin var...Hicbisi :1: Şaka bir yana yorumlarını sevdiğim üyelerden birisin değişme de kaybetmiyeyim seni...

Hande ye ne cok üzülmüştüm bende.Allah yardımcısı olsun cok zor vs vs diye ne dualar etmiştim.
Yani ne bileyim gercekten böyle bir kadın olmadığına sevindim yine de.

Bence bu insanlar sanırım bizlere bilerek ya da bilmeyerek basınıza ne gelirse,esınız size ne yaparsa affedin geçini benimsetmeye çalışıyorlar kendilerince.imkani olduğu halde en uç durumları yaşayanlar bile affediyorken, 1 kerecik aldatan ya da vuran adam neden affedilmesin ki diye düşündürmeye çalışıyorlar.

Cok özür dilerim kusura bakmayın ne olur,neden öyle yazmışim anlamadım bende.
Telden yazıyorum ondan sanırıim.

Konuyu silmisler, edaliprenses diye biri vardi, onun konusu sahteymis. Ve hande2014 o da sahte uyeymis. Hani su kocam beni aldatti, baska kadindan cocuk yapti vs diyen.

edaliprenses dun konusunu okumustum birde yorum yapmıstım :)) ama ona uzulmemistim hatta baya ezik biri diye dusunmustum normaldede varmıs bi eziklik desenize bole seylerle ugrastıklarına gore farkeden bise yok yani :))))

Konu sahibi şizofrene bağlamış, önüne gelen üyenin konusuna dalıp sen sahtesin, beyinsizsin, salaksın diye hakaretler ediyor.
Kendisini tebrik ediyor, topiğinin hayırlı olmasını diliyorum.
Kötü içerik bildirimi için de sizleri Aeroplain ' nın konusuna davet ediyorum.konusunun adı :başörtümü ve çoraplarımı attılar!
Kıza etmediği hakaret kalmamış kafasına göre.
Lütfen açtığımız konuların altına gelip sen de feyksin deyip konularımızı dağıtıp bize de hakaret etmeden kendisini şikayet edelim.
Teşekkürler arkadaşlar.

Konu sahibi şizofrene bağlamış, önüne gelen üyenin konusuna dalıp sen sahtesin, beyinsizsin, salaksın diye hakaretler ediyor.
Kendisini tebrik ediyor, topiğinin hayırlı olmasını diliyorum.
Kötü içerik bildirimi için de sizleri Aeroplain ' nın konusuna davet ediyorum.konusunun adı :başörtümü ve çoraplarımı attılar!
Kıza etmediği hakaret kalmamış kafasına göre.
Lütfen açtığımız konuların altına gelip sen de feyksin deyip konularımızı dağıtıp bize de hakaret etmeden kendisini şikayet edelim.
Teşekkürler arkadaşlar.

2 üye arasında yanlış anlama olmuş,uzatmanın anlamı yok:34:

Ne şimdi bir kaç tane kendini bilmez sahte üye yüzünden
önüne gelen konuya sahtesin komik misin salaksın beyinsizsin
yazma hakkını mı görüyorsun kendinde?

Önce bir gir açtığı konulara bak.
Hiç bir sahte üye bir foruma gırgır olsun diye 400-500 mesaj yazmaz.
Yahu bu mesaj sayısı dolu içeriklerden oluşuyorsa ciddi uzun bir zaman demek
o niyette olan biri sıkılır!
Bir konu açar,iki konu açar en fazla..

Sen şimdi yok yere bir arkadaşın canını hakaretlerinle sıktın.
Ne farkın kaldı bu basit insanlardan?

aaa onlar sahtemiymiş. nasıl yakayı ele verdiler ??

ben anlamiyorum nasil bir mantik bu surda derdimizi dokelim care arayalim derken tabii bir nebzede derman olalim derken yapilanlara bak ki bu da bir vebaldir yani ayrica normal degil allah akil fikir versin

Eglenmeye devam etmemis uzatmamis ben fakeim demis iyi ki.hey allam ya.insanlar ne kadar bos,beles.

neeee ciddi misin ? hande ekşici miymiş :S şok oldum şu an:53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back