Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadeşler son kez yazıyorum
Hande = Cengiz
Cengiz = Hande
Edalı hayatta başarısız olmasını inciye takılarak görmezden gelen cencoz la aynı ofiste çalışan ezik bir bağyan...
Bu arada çaktırmayın son yarım saattir burayı geyik topiği sanıyorum![]()
bu postmodern inciciler demek artık kaynana, çocuk,aldatılma falan üzerine geliştiriyolar senaryoyu handeninki gerçekçiydi yalan yok şimdi. bu arada bu inci sözlüklerden birisi sözlükpot. com muydu neyi o şekildeydi diğeri org. ile bitiyodu galiba org ile biten tek kelimeyle iiğrenç tiksindirici bir siteydi sözlükspot daha samimi geliyordu bana şimdi onlar da yoklar sanırım.
Adnan Oktar bunlara dava açınca bir özür mektubu yazmışlardı ki evlerden ırak o kadar kendine güvenen tipler dava lafını duyunca Adnan oktar için '' islam davasına hizmet eden darwinitslere haddini bildiren bir değerli büyüğümüz '' gibilerinden şeyler yazmışlardı hani anarşiklerdi bunlar hani ıslah olmaz otorite karşıtlarıydı n'oldu ?
konu zaten onlar üzerine değil mi?
Pabucumun anarşikleri. Bunlar bir ekşiciler iki. En ufak bişeyde kuyruklarını ayaklarının arasına kıstırıp kaçmayı bilirler anca. Bir ara ekşide de atıp tutuyorlar falan, sonra haklarında dava falan açıldı. Bunların site yönetimleri dediler, alın aha bunlar nikleri aha da entrileri ve de tüm bilgileri. Aman bize dokanmayın naparsanız yapın. Son 1 yılda atarlı entrilerde ciddi bir düşüş kaydedildi.
Öyle de ne biliyim değişik oldu![]()
en son sizi de ekipten göstermeye çalıştılar ya mumder, kadesa, cudana birilerini daha en çok ona güldümnerden çomak soksak kardır diyorlar herhalde
yalnız bir erkeğin kadınların bile artık dayanamadığı elti kaynana konularına dalması için içinde baya baya bir kadın barındırması lazım cidden
İlk benim adım vardı, benim çomak fena batmış, zevk duydum![]()
Hakikaten yaa ben bile artık daralıyorum okumuyorum bile. Nasıl bir travma geçiriyorlarsa artık.
hadi ya sizleri de mi ekipten göstermeye çalıştılarüff o konuyu nasıl kaçırmışım ben ya konu silindi mi
![]()
hadi ya sizleri de mi ekipten göstermeye çalıştılarüff o konuyu nasıl kaçırmışım ben ya konu silindi mi
![]()
![]()
handoşun konular duruyo hala ibretlikerkeğin kadını olan handoşu bende okumadım
erkeğin kadını olan handoşu bende okumadım
handoşun konular duruyo hala ibretlik
saflığımızın resmi :)
Saflık demeyelim, iyi niyet daha doğru sanki. Ve bu tipler yüzünden asla bunu kaybetmeyeceğim.
saflıkla alakası yok canım :)
o edalıbeyinsizine
çok şey demek istedim, ama sırf kırılmasın dıye demedım.
insanız ya..
işte hep içlerindeki kadını kabullenemediklerinden bu kadın düşmanlığı halbuki kendilerini oldukları gibi kabul edebilseler
ya ben biraz da olsa dedim valla gözümü karartıp, suçsuz bir kadını itham etmesine dayanamamıştım![]()