Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eda atanamayan bir öğretmenmiş.işte handede cengiz..2 side aynı ofisde çalışıyorlarmış. yazılanlar bu.....
bir sürü site var öyle isteyen buyursun oralara üye olsun..
gerçek hayatta etrafımızdaki erkeklerden bunladığımızda kız kıza muhabbet edip dertleşiyoruz..
buranın amacıda o zaten...
erkeğin görüşüde kusur kalsın..
hande cengzimiş hemde 1.55 boyunda![]()
hande cengzimiş hemde 1.55 boyunda![]()
Kadınlar tarafından dışlanan sevilmeyen bir tip galiba ezikliğini bu şekilde dışa vurmaya karar vermiş..Kadınlarla dalga geçerek
Ama hiçte birşey olmadı bize kendi rezil olduğuyla kaldı
Konusuna çok üzülmüştüm
Yazık sevgilisine böyle bir erkekle yakın olmak bile çok kötü bir durum bence
![]()
Bu kisilerin yani Hande2014 gibi kisilerin foruma erkek gorusu katmaktan ziyade, sacmalamak icin katildiklarini dusunuyorum.
Ben erkek ve erkek sorunlari ile ilgili bir foruma ilgi duymam. Banane adamin prostat sorunundan vs. Ama bizim sorunlarimiza ilgi duyan erkek varsa foruma katilmasina da karsi degilim.
Erkek bakisi ile cevaplayabilir, yorum yazabilir. Ama Hande2014 veya edaliprenses gibi tiplerin cikmasinin nedeninin foruma erkeklerin alinmamasi ile ilgili oldugunu dusunumuyorum. Erkekler alinsaydi da bunlar yine ayni sacmaliklarini yapacaklardir. Bilissel yetileri henuz cocuk seviyesinde
Vay bee handeye bakın hele pardon cengize demem gerekir artık...
Harcanmasın o cengiz forum köşelerinde..
Sana sesleniyorum cengiz bacı.
Senaristlik yolunda ilerle acıklı senaryoların harcanmasın buralarda yazık..
Bu arada boyunu uzatmak için tavsiye istersen bizim kızlar
yardımcı olabilir. En azından gerçek bir derdine çözüm bulmuş olursun![]()
şu anda forum bir erkek görüşü aramıyor. o yüzden üye olan da aa ben gireyim erkeklerin bakışını anlataym demiyor. ama aksi olsa şahıs kendi fikrine değer verildiğini görse durum daha farklı olmaz mı bir düşünün??
biz de burada sadece jinekolojik meselelerden konuşmuyoruz mesela kadın-erkek ilşkilerine biraz da onların açısından bakmak gerek dediğin gibi öyle tipler hep çıkacak ama daha az olacak bence artı biz kazanacağız belki yanlış bildiklerimizi önyargılarımızı aşacağız. bu fikri düşünmek gerek derim.
Şikayet bölümünde belirttim.
Konu sahibininde onlardan biri oldugu kanaatindeyim.
Kanıt vs isteyenler diğer konulara yaptıgı yorumlara , argo konuşmalarına şahit olabilirler.
Konu içeriğine gelirsek ; Sonuçta burada kimse kimliğiyle tanınmıyor.
(genel olarak ) Fake konu açanların karakter bozuklugu bize zerre dokunmuyor ne yazık ki![]()
kızlar bişi dicem, dün merak ettim bakayım şu ucubelerin olduğu siteye dedim
ama site kullanım dışı.![]()