- 30 Haziran 2013
- 22.123
- 1
- 18.456
- 498
- Konu Sahibi Nur_banuuu
izin vermez ki benimki deVurucam götüne kirbaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izin vermez ki benimki deVurucam götüne kirbaci
Seviyorum demeyeceğim çünkü içimdeki hissin sevgiden ziyade takıntı olduğunu biliyorum.. Onu kaybetmek istemediğim için denemekten ne zarar gelir ki diye düşünüyorum. Bu köle efendi ilişkisi bdsmde var da benim için çok extrem bir durum böyle bir şey istese ben de kabul etme
İstemiyorum ulan diyip de gidemiyorum ki, neyi isteyip istemediğimi bile bilmiyorum.. Galiba bir psikoloğa gitsem güzel olacakAssla birine olan takıntın için istemeyeceğin şeyler yapma. Sevdiğin biri için yıllar sonra dönüp baktığında üzülmezsin utanmazsın ama takıntı yaptığın birisi için bundan bir kaç ay sonra bile utanır üzülürsün pişman olursun.
22Sevgilin kaç yaşında ?
Aynı ortaokula ve liseye gittik. Hiç şiddete meyilli olduğunu görmedim aslında.. Değil fiziksel bir kavga, sözel dalaşmalara bile girmezdi. Sadist olduğu aşikar ama dürtülerini kontrol edebildiğini düşünüyorum. Ama kimseye de tamamen güvenilmez biliyorum, baktım benim ligimi aşıyor, o zaman devam ettirmem, istesem de ettiremem zaten. Öylece işkence etmesine de izin verecek değilim kendine göre birini bulur o zamanbdsmde roller var köle sahip ilișkisi farklı bir konu. ama bdsm bunu da kapsar.
daha önce de belirttiğim gibi, partnerinin yașam biçimi buysa sadece böyle ilișki isteyecektir. ve bunu seninle ya da sensiz yașamaya devam edecektir. ve doz her seferinde artacaktır.
ama sadece gençlik libidosu ile gelip geçici bir fantsazi ise bilemem.
yine bu durumda da istekleri ve beklentileri sağlıklı değil. demek ki bir tatminsizlik söz konusu ve sadist kișilik bozukluğu var.
bu yönelim ileriki yașlarında daha kötü șeylere evirebilir. örneğin bașka bir cana kasdetme darp etme vs. gibi.
toplumdaki suçlular nasıl karakterler sanıyorsunuz hepsi kader kurbanı değiller.
Maşallah Gocebetosbaga bugün baya Bdsm ile ilgili bilgiler döktürdün abla çok bilgilisin bu konudabdsmde roller var köle sahip ilișkisi farklı bir konu. ama bdsm bunu da kapsar.
daha önce de belirttiğim gibi, partnerinin yașam biçimi buysa sadece böyle ilișki isteyecektir. ve bunu seninle ya da sensiz yașamaya devam edecektir. ve doz her seferinde artacaktır.
ama sadece gençlik libidosu ile gelip geçici bir fantsazi ise bilemem.
yine bu durumda da istekleri ve beklentileri sağlıklı değil. demek ki bir tatminsizlik söz konusu ve sadist kișilik bozukluğu var.
bu yönelim ileriki yașlarında daha kötü șeylere evirebilir. örneğin bașka bir cana kasdetme darp etme vs. gibi.
toplumdaki suçlular nasıl karakterler sanıyorsunuz hepsi kader kurbanı değiller.
Doğru dedin. Bize olmaz bu işler..Deneyebilirsin ama hiç sanmiyorum ki oğlak kadinına uysun
bilgilenmek zorundaydım. çok çok yakınım olan birine yardım edebilmek için. umarım kimse bu șekilde öğrenmek zorunda kalmaz.Maşallah Gocebetosbaga bugün baya Bdsm ile ilgili bilgiler döktürdün abla çok bilgilisin bu konuda
Çok extrem yaklaşıyorsun hep korkuyorum böyle.. Olabildiğince dikkat etmeye çalışacağım, canıma da susamış değilim, ama çok teşekkür ederim farklı açılardan da bakacağım olaya.. O da çok genç ben de, deneyimim olmadı onun da olmadı bu yüzden gerçek bdsm kadar extreme dönüşeceğini sanmıyorum en azından şimdilik ve baktım sınırlarımı aşıyor o zaman zorlamam, zorlamaya gerek yok çok ağır bir fantezi çünkü.. Teşekkür ederim yardımcı olduğun içinevet bu konuya da değinelim bu kișilerin bazıları reel hayatta mülayim olabiliyorlar. kavga etmeyen kavgadan kaçınan yani dıșarda kuzu yatakta canavar.
normlara uyumsuzluk burdan baș gösteriyor zaten.
kimisi de örneğin çok büyük șirketlerin ceosu büyük alay komutanları bunların bazıları da köle olmayı isteyebiliyorlar gibi gibi.
bir çok yönelimler var.
partnerini tanımadığımız için bir șey diyemem.
fakat șunu söyleyebilirim; takıntılı olduğunu anlayabiliyorum. uzun ömürlü bir ilișki olmayacağı da așikar. istediğini yașamakta özgürsün ama kadınlık gururunu zedeleyecek ilișkilere dikkatli yaklaș. ya da fiziksel zarar göreceğin.
misal partnerin çok gaza geldi seni nefessiz bırakacak çünkü bundan da zevk alacak, o anda en ufacık bir hata da boğulmana sebep olabilir. hadi o kadar isteklisin ki onun için ölmeyi de göze aldın diyelim.
böyle bir șekilde ölmen ailen için çok üzücü olmaz mı.
mübalağa ettiğimi düșünme gerçek bdsmyi konușuyoruz.
Alan razı satan razı aşkım boşver Win winSen bence Bdsm ne , bir aç Googlea bak araştır canım. Daha 20 yaşındasın. Dayak yemekten daha beter olabilirsin.
Konu sahibi ille de sevgilimi mutlu edicem, cinsel deneyimim yok ben zevk almasam da olur yeterki o zevk alsın diyor. Cinsel ilişki sonrası buraya güncelleme yapacakmış. Haberini bekliyorumm konu sahibi umarım cinsellikten soğumazsın Bdsm ile.Alan razı satan razı aşkım boşver Win win
Ben bilmiyorum o öyle dedi ama ben o kadar ileri hayal edemiyorum aklında ne var hiç bilmiyorumçünkü BDSM çok extrem bir konu.
iki șaplak bir patpatla en fazla hard sex yapmıș olursunuz. bdsm denmesin her yerde. çılgın gençler sizi
Umarım bdsm dediği hardcore falandır mutlu mutlu yaşarızçünkü BDSM çok extrem bir konu.
iki șaplak bir patpatla en fazla hard sex yapmıș olursunuz. bdsm denmesin her yerde. çılgın gençler sizi
Türkiye'de de olmasın mı grinin elli tonları lütfenKonu sahibi ille de sevgilimi mutlu edicem, cinsel deneyimim yok ben zevk almasam da olur yeterki o zevk alsın diyor. Cinsel ilişki sonrası buraya güncelleme yapacakmış. Haberini bekliyorumm konu sahibi umarım cinsellikten soğumazsın Bdsm ile.
hmm bu durumda bu konuyu biraz öncesinde konușmayı dene bakalım.Ben bilmiyorum o öyle dedi ama ben o kadar ileri hayal edemiyorum aklında ne var hiç bilmiyorum
Cinsellikten soğumama neden olan bir kaç absürt (taciz/tecavüz değil) olay yaşadığım için genel olarak pek beni çeken bir konu değil ama bakalım artık göreceğiz..Konu sahibi ille de sevgilimi mutlu edicem, cinsel deneyimim yok ben zevk almasam da olur yeterki o zevk alsın diyor. Cinsel ilişki sonrası buraya güncelleme yapacakmış. Haberini bekliyorumm konu sahibi umarım cinsellikten soğumazsın Bdsm ile.