• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bdsm?

Kendınızı bu kadar değersizleştirmeyin . Siz bu şekilde onun gözünde sadece yatakta kalırsınız kendınıze biraz saygınız olsun
Bir erkek bana ufacık bir emir verse, bir şey dese deliye döner kıyameti koparırım. Ama onun yanında hiç bir şey diyemiyorum, yapamıyorum. Öylece kalıyorum, kendime dur da diyemiyorum bok yoluna gidiyorum onun farkındayım da ne yapacağımı bilmiyorum

Öyle tabi de benim kalbim onda olduktan sonra.. Benim derdim çük bile değil alsam da olur almasam da ama o bundan mutlu olup zevk alacak
Kendini seks oyuncağı gibi kullandırtacaksın, beyimiz mutlu olsun diye acı çekeceksin. Yok kızım yok, eğer 40+ teyzeleri pazar pazar çıldırtayım diye açtıysan bu konuyu eyvallah ama diğer türlü ise çok sağlıksız bir ilişki bu bilesin yani.

Bir erkek bana ufacık bir emir verse, bir şey dese deliye döner kıyameti koparırım. Ama onun yanında hiç bir şey diyemiyorum, yapamıyorum. Öylece kalıyorum, kendime dur da diyemiyorum bok yoluna gidiyorum onun farkındayım da ne yapacağımı bilmiyorum
Sevgilinizin bohunda boğulun o zaman ne diyim 🤣🤣🤣

Hiç öyle şey olur mu ya? İstemediğin şeyi sırf o zevk alacak diye yapacaksın zevk almayacak üstelik acı çekeceksin. Kendine değer ve önem versen bence böyle düşünmezdin. Bu sağlıklı bir ilişki değil. Sen de kendi isteğinle zevk almak için yapicam deseydin yine okey derdim. Ama bu deneyim sonrasında ilk ve son cinsel ilişkin olabilir. Her ihtimal olabilir yani. Hakkında hayırlısı.
Söz konusu o olunca böyle ışık tutulmuş tavşan gibi kalıyorum. Ne istiyorum yada ne istemiyorum bilmiyorum ama onu istiyorum. Bana zarar veriyor mu vermiyor mu bilmiyorum ama onunla zaman geçirmek beni çok mutlu ediyor bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum

2. çocuk az miktar denesek ki biz de bunu sever miyim acaba riskli gebelik olduğu için 9 aydır yapamadık.
Sağlıkla gelsin inşallah bebito 🙏 😍🥰 Aman diyim denemeyin. 😅Şiddetten eziyetten bir farkı yok. Doğuma da az kalmış toparlaninca cinsel hayata devam edersiniz yine. Bu arada ben de Oğlak burcuyum 🥰

Kendini seks oyuncağı gibi kullandırtacaksın, beyimiz mutlu olsun diye acı çekeceksin. Yok kızım yok, eğer 40+ teyzeleri pazar pazar çıldırtayım diye açtıysan bu konuyu eyvallah ama diğer türlü ise çok sağlıksız bir ilişki bu bilesin yani.
Ama benim hayat tecrübem olmadığı için fikir almaya geldim 🥹 +40 ablaların baş üstünde yeri var

Ama benim hayat tecrübem olmadığı için fikir almaya geldim 🥹 +40 ablaların baş üstünde yeri var
Yaşın 20 imiş, benim de ergenlik çağında bir kızım var da o yüzden biraz sert yazmış olabilirim ama eminim senin annen ve baban da aynı tepkiyi verirdi. Beden senin bedenin ama bu tür fantezilerin sonu yok bana kalırsa, sırf karşındaki adam mutlu olacak diye kendine acı çektirmeni normal karşılayamıyorum.

Yaşın 20 imiş, benim de ergenlik çağında bir kızım var da o yüzden biraz sert yazmış olabilirim ama eminim senin annen ve baban da aynı tepkiyi verirdi. Beden senin bedenin ama bu tür fantezilerin sonu yok bana kalırsa, sırf karşındaki adam mutlu olacak diye kendine acı çektirmeni normal karşılayamıyorum.
Yok ben sizi çok iyi anlıyorum, benim yerimde bir arkadaşım olsa ben de çok kızardım ama dediğim gibi söz konusu bu bey olunca ben böyle hiç bir şey yapamıyorum. Beynim istemiyorsa bile kalbim istiyor, içimden bir ses sürekli onu arzuluyor ve onunlayken mutlu hissediyorum

Şiddet görmedim hiç o yüzden ne kadar acıtır tahmin edemiyorum
Kemer diyorsun yaaa kemeeer. Birazcık mantık lütfen. TV de görsen kemerle birini dövdüklerini oturur ağlarsın.

Ayrıca yaşın küçücük yerinde olsam bi kimle yaşıyorum ne yaşıyorum güveniyor muyum ilklerimi yaşıyorum derim bi düşünürüm.

Amaç o ya zaten tokatı basacak senin çektiğin acı ona zevk verecek.
ileri seviyede bir cinsel ilişkimiz olmadığı için ilk kez yapacağımız zaman rahatsız olursam durur, baktım canım acıyor ve hiç hoşuma gitmedi o zaman istemediğimi belirtirim o zaman sanırım sorun olmaz

Back