• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bdsm?

siz ilk kez mi birlikte olcaksınız. e o zaman boșuna konușuyoruz tüm bunları. belki de o da yapamıycak sadece izleyerek gördüklerinden etkileniyordur bilemeyiz.

siz ilk kez mi birlikte olcaksınız. e o zaman boșuna konușuyoruz tüm bunları. belki de o da yapamıycak sadece izleyerek gördüklerinden etkileniyordur bilemeyiz.
Bir kaç kez oral birliktelik oldu ama hiç böyle gerçek anlamda birlikte olmadık hayır

Hiç izledin mi bilmiyorum Camdaki kız dizisinde Sedat ve Cana karakteri ilişkiye girip sonra telefonda konuşuyorlar. Sedat üstünü değiştirip gömlek giyerken sırtının her yeri çizilmiş kızarmış falan. Kadına ne güzel de cirmaladin beni hatunummm diyor. Ama Bdsm bir iki cirmalama ile bitmiyor.

Ben herşey denenebilir kafasındayım bdsm de olsa köle sahip ilişkisi misal gayet yapılabilir bu bir fantazi normal hayatta bana karşı cins ters bile bakamaz ama cinsellik başka birşey 2 tarafta istedikten sonra hersey olur
Deneyerek öğreneceğim bakalım benim için çok mu extrem yoksa oluyor mu

Hiç izledin mi bilmiyorum Camdaki kız dizisinde Sedat ve Cana karakteri ilişkiye girip sonra telefonda konuşuyorlar. Sedat üstünü değiştirip gömlek giyerken sırtının her yeri çizilmiş kızarmış falan. Kadına ne güzel de cirmaladin beni hatunummm diyor. Ama Bdsm bir iki cirmalama ile bitmiyor.
Hiç izlemedim.. Bdsm çok şiddet içeriyor biliyorum o yüzden endişeliyim knife play falan bile oluyor yani ay

Deneyimim yok diyorsun CEO, CFO, COO pozisyonlara gitmeye çalışıyorsun. 20 yaşında o işlere girersen attan düşürürler

Tabi bu fikir kimseyi bağlamaz herkesin kendi hayatı kendi kararı, bdsm yapayım mı diyene kimse yap ya da yapma diyemez bize ne ki 😌
Ablam bunlar üst düzey yönetici ünvanları değil mi? Yoksa benim de bilmediğim bir şey var mıymış? 🤣

Bir sorunum varsa da onunla damgalanmak istemediğim için kaçıyorum biraz da ama er yada geç olacak gibi duruyor :/
Hayır hayır kaçma kesinlikle. Yüzleşmek iyileşmenin birinci adımıdır. Kimse seni damgalamaz ve her şeyini anlatmak zorunda değilsin hayatında olan kişiye. Bazı konular çok hassas.

Zamanla geçmesini diliyorum sadece 🥹
Canım benim bu olaylar ,travmalar öyle kendiliğinden geçmiyor ne yazıkki. Profesyonel destek alman gerekiyor. Hiç çekinme,korkma. Bu senin ruh sağlığın için çok önemli. Kendini hazır hissettiğinde destek al lütfen 🌸🌺 Ama destek almak için çok bekleme derim.

Canım benim bu olaylar ,travmalar öyle kendiliğinden geçmiyor ne yazıkki. Profesyonel destek alman gerekiyor. Hiç çekinme,korkma. Bu senin ruh sağlığın için çok önemli. Kendini hazır hissettiğinde destek al lütfen 🌸🌺 Ama destek almak için çok bekleme derim.
Gözardı etmemeye çalışacağım, teşekkür ederim düşündüğün için 🥹🫶🏻🫶🏻

Back