- 26 Ocak 2025
- 76
- -12
- 3
- Konu Sahibi Nur_banuuu
Evet sanırım düzgünce oturup konuşulması gereken bir konuhmm bu durumda bu konuyu biraz öncesinde konușmayı dene bakalım.
yani biraz açılmasını sağla yoklama çek en azından ön fikrin olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sanırım düzgünce oturup konuşulması gereken bir konuhmm bu durumda bu konuyu biraz öncesinde konușmayı dene bakalım.
yani biraz açılmasını sağla yoklama çek en azından ön fikrin olur.
Ben herşey denenebilir kafasındayım bdsm de olsa köle sahip ilişkisi misal gayet yapılabilir bu bir fantazi normal hayatta bana karşı cins ters bile bakamaz ama cinsellik başka birşey 2 tarafta istedikten sonra hersey olurDoğru dedin. Bize olmaz bu işler..
Bir kaç kez oral birliktelik oldu ama hiç böyle gerçek anlamda birlikte olmadık hayırsiz ilk kez mi birlikte olcaksınız. e o zaman boșuna konușuyoruz tüm bunları. belki de o da yapamıycak sadece izleyerek gördüklerinden etkileniyordur bilemeyiz.
Deneyerek öğreneceğim bakalım benim için çok mu extrem yoksa oluyor muBen herşey denenebilir kafasındayım bdsm de olsa köle sahip ilişkisi misal gayet yapılabilir bu bir fantazi normal hayatta bana karşı cins ters bile bakamaz ama cinsellik başka birşey 2 tarafta istedikten sonra hersey olur
Taciz mi yaşadın? O kişiyi şikayet ettin mi?Cinsellikten soğumama neden olan bir kaç absürt (taciz/tecavüz değil) olay yaşadığım için genel olarak pek beni çeken bir konu değil ama bakalım artık göreceğiz..
Hiç izlemedim.. Bdsm çok şiddet içeriyor biliyorum o yüzden endişeliyim knife play falan bile oluyor yani ayHiç izledin mi bilmiyorum Camdaki kız dizisinde Sedat ve Cana karakteri ilişkiye girip sonra telefonda konuşuyorlar. Sedat üstünü değiştirip gömlek giyerken sırtının her yeri çizilmiş kızarmış falan. Kadına ne güzel de cirmaladin beni hatunummm diyor. Ama Bdsm bir iki cirmalama ile bitmiyor.
Yok yok işte öyle bir şey değil çok farklı bir konu da bende ayrı bir travma olduTaciz mi yaşadın? O kişiyi şikayet ettin mi?
Cinsellik travması değil de daha çok libidom öldü gibi bir şeyTaciz mi yaşadın? O kişiyi şikayet ettin mi?
Mutlaka psikolojik destek almanı öneririm. Daha 20 yaşındasın. Travmalarını atlatman için elinden geleni yapYok yok işte öyle bir şey değil çok farklı bir konu da bende ayrı bir travma oldu
Ablam bunlar üst düzey yönetici ünvanları değil mi? Yoksa benim de bilmediğim bir şey var mıymış?Deneyimim yok diyorsun CEO, CFO, COO pozisyonlara gitmeye çalışıyorsun. 20 yaşında o işlere girersen attan düşürürler
Tabi bu fikir kimseyi bağlamaz herkesin kendi hayatı kendi kararı, bdsm yapayım mı diyene kimse yap ya da yapma diyemez bize ne ki
Bir sorunum varsa da onunla damgalanmak istemediğim için kaçıyorum biraz da ama er yada geç olacak gibi duruyor :/Mutlaka psikolojik destek almanı öneririm. Daha 20 yaşındasın. Travmalarını atlatman için elinden geleni yap
Ben de şaşudumAblam bunlar üst düzey yönetici ünvanları değil mi? Yoksa benim de bilmediğim bir şey var mıymış?
Hayır hayır kaçma kesinlikle. Yüzleşmek iyileşmenin birinci adımıdır. Kimse seni damgalamaz ve her şeyini anlatmak zorunda değilsin hayatında olan kişiye. Bazı konular çok hassas.Bir sorunum varsa da onunla damgalanmak istemediğim için kaçıyorum biraz da ama er yada geç olacak gibi duruyor :/
yani demek istiyor ki sen bi garip çömezsin daha hiç deneyimin yok.Ablam bunlar üst düzey yönetici ünvanları değil mi? Yoksa benim de bilmediğim bir şey var mıymış?
Zamanla geçmesini diliyorum sadeceHayır hayır kaçma kesinlikle. Yüzleşmek iyileşmenin birinci adımıdır. Kimse seni damgalamaz ve her şeyini anlatmak zorunda değilsin hayatında olan kişiye. Bazı konular çok hassas.
Yavaş yavaş ilerlemek en iyisi gibi hüğyani demek istiyor ki sen bi garip çömezsin daha hiç deneyimin yok.
ama bu ișlerin ordinaryusu gibi balıklama atlarsan o attan düșersin..
Canım benim bu olaylar ,travmalar öyle kendiliğinden geçmiyor ne yazıkki. Profesyonel destek alman gerekiyor. Hiç çekinme,korkma. Bu senin ruh sağlığın için çok önemli. Kendini hazır hissettiğinde destek al lütfen Ama destek almak için çok bekleme derim.Zamanla geçmesini diliyorum sadece
Gözardı etmemeye çalışacağım, teşekkür ederim düşündüğün içinCanım benim bu olaylar ,travmalar öyle kendiliğinden geçmiyor ne yazıkki. Profesyonel destek alman gerekiyor. Hiç çekinme,korkma. Bu senin ruh sağlığın için çok önemli. Kendini hazır hissettiğinde destek al lütfen Ama destek almak için çok bekleme derim.