Bcek fobisi olan var m?

korkmak ne kelime çıldırıyorum eğer bir böcek gördüysem vucüdum kitlenip kalıyor zaten panik atak hastasıyım sonra herkes benimle uğraşıyor birinin evinde gördüysem birdaha onlara gitmiyorum yolda görsem sanki beni orada bekliyor birdaha oradan geçemiyorum psikoloğa gittim alıp hamam böceğini besleyecekmişim daha neler....

psikolog hamam böceği besle mi dedi? evet korku yenmenin bi yolu onunla yüzleşmek ama başka neler söyledi sana?

Annem annem küçükken tek başına karanlıkta TV izler iken elma da yiyormuş...
O sırada elmayı bırakmış koltuğa gitmiş içeri.:smiley-cool:
Neyse...
Dönmüş yerine oturmuş, eline de elmayı almış.
Bir ısırmış....
Caaaaaaaart diye bir ses. kaydirigubbakcemile3
Sonra ışığı yakmış...
Kanlı bir 'karafatmaaaaaaaa!...' kaydirigubbakcemile3
Daha sonra tahmin edersiniz ki çığlıkçığlığa bir kız evde. kaydirigubbakcemile3
O gün bugündür karafatmayı ne zaman görse evde çığlık atar ve kaçar... :roflol:
Fobi oluşmuş kadında.
kaydirigubbakcemile3

Bende özellikle hamamböceği görürsem ruhum sırtımdan çekiliyor gibi olur:1shok:
raid böcek yemi kesin çözümüdür bu sorunun kızlar

bende koydum evin çeşitli yerlerine o böcek ilaçlarından .inşallah kesin çözümdür.epeydir görmüyorum.bidahada gelmesinler zaten.kaydirigubbakcemile3

ben de sinekten çok korkarım... hele büyük sineklerden öyle böyle değil... o vızz sesini duymak bile tüylerimi ürpertiyor... o sesi duyduğum an ellerimle kulaklarımı kapatıp son hız kaçarım bulunduğum odadan... peşimden gelmesin diye de muhtemelen kapıyı da kapatırım... sonra da evde biri varsa ona devrederim...öldürdüğüm derse cesedi görmeden inanmam... çünkü bi kere o ölü sinek canlanıvermişti de yüreğim ağzıma gelmişti...

iş başa düşerse pencereye yakınsan camı açarım çıksın diye ; ışığı kapatırım aydınlığa gitsin benden uzak olsun diye... ama hep ellerim kulaklarımda...

neden derseniz hem o sesi duymamak için hem de birkaç örnek yüzünden...

1. haberlerde izlemiştim adamın birinin kulağına kurt sineği yavrulamıştı ve adamın kulağından sinekler çıkıyordu...akannehir ve daha küçücük bir çocuktum ben o haberi izlediğimde...

2.arkadaşımın kulağına sinek kaçmıştı da neler çekmişti çıkması için... doktor vakumlu bir cihazla çekmişti... -tatlicadiarzu- bir de vız vız sesleri... ayyy kabus gibi... akannehir

3. bir de adamın biri konuşurken ağzına kaçmıştı sinek ve ölmüştü...bu da haberdi...

o yüzden ben çığlık çığlığa kaçmam... ağzım ve kulaklarım sıkı sıkıya kapalıdır kaydirigubbakcemile3

ay bende hamam böcegnden cok korkuyorum ya ısırmaz derler ama vallahi beni ısırdı manyak yaratık..ayrıca bende korkarım sınek agzıma kulagıma kacar dıye.eşimin bir arkadasının agzına kola içerken arı kacmıstı yazık ne hale gelmişti yüzü. ayyyyy korktum yaaaa

benim kdr çok korkan yoktur herhalde ben karıncadan bile korkuyorum yoluma cıksa bi böcek ölüp ölüp diriliyom walla

Ben ınanın yılandan bıle korkmam ama su hamambocegı denılen yaratık benım psıkolojımı bıle asltust edıyor sırf bu yuzden antalyadan kactım heryerde kocaman kocaman hamambocegı ınanın bas parmagım buyuklugundeler ve ucuyolar tuylerım yazarken bıle dıken dıken goruncekı halımı dusunun artık

Annem annem küçükken tek başına karanlıkta TV izler iken elma da yiyormuş...
O sırada elmayı bırakmış koltuğa gitmiş içeri.:smiley-cool:
Neyse...
Dönmüş yerine oturmuş, eline de elmayı almış.
Bir ısırmış....
Caaaaaaaart diye bir ses. kaydirigubbakcemile3
Sonra ışığı yakmış...
Kanlı bir 'karafatmaaaaaaaa!...' kaydirigubbakcemile3
Daha sonra tahmin edersiniz ki çığlıkçığlığa bir kız evde. kaydirigubbakcemile3
O gün bugündür karafatmayı ne zaman görse evde çığlık atar ve kaçar... :roflol:
Fobi oluşmuş kadında.
kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyy inanmıyorum Allah'ım sen koru. direk travma sebebi!

ben de sinekten çok korkarım... hele büyük sineklerden öyle böyle değil... o vızz sesini duymak bile tüylerimi ürpertiyor... o sesi duyduğum an ellerimle kulaklarımı kapatıp son hız kaçarım bulunduğum odadan... peşimden gelmesin diye de muhtemelen kapıyı da kapatırım... sonra da evde biri varsa ona devrederim...öldürdüğüm derse cesedi görmeden inanmam... çünkü bi kere o ölü sinek canlanıvermişti de yüreğim ağzıma gelmişti...

iş başa düşerse pencereye yakınsan camı açarım çıksın diye ; ışığı kapatırım aydınlığa gitsin benden uzak olsun diye... ama hep ellerim kulaklarımda...

neden derseniz hem o sesi duymamak için hem de birkaç örnek yüzünden...

1. haberlerde izlemiştim adamın birinin kulağına kurt sineği yavrulamıştı ve adamın kulağından sinekler çıkıyordu...akannehir ve daha küçücük bir çocuktum ben o haberi izlediğimde...

2.arkadaşımın kulağına sinek kaçmıştı da neler çekmişti çıkması için... doktor vakumlu bir cihazla çekmişti... -tatlicadiarzu- bir de vız vız sesleri... ayyy kabus gibi... akannehir

3. bir de adamın biri konuşurken ağzına kaçmıştı sinek ve ölmüştü...bu da haberdi...

o yüzden ben çığlık çığlığa kaçmam... ağzım ve kulaklarım sıkı sıkıya kapalıdır kaydirigubbakcemile3

of of oooooffff:1no2:

Ben ınanın yılandan bıle korkmam ama su hamambocegı denılen yaratık benım psıkolojımı bıle asltust edıyor sırf bu yuzden antalyadan kactım heryerde kocaman kocaman hamambocegı ınanın bas parmagım buyuklugundeler ve ucuyolar tuylerım yazarken bıle dıken dıken goruncekı halımı dusunun artık

hamam böceği uçar mı :1shok:
aman neyse bilmek istemiyorum.

karafatmalardan tiksiniyorum, geceleri bazen tuvalete kalkmam gerekiyr ama ben böcek falan görürüm diye gidemiyorum evde böcek falanda yok oysa.ama bu karafatmalar çok pis ya midem bulanıyor onları görünce çok fena hissediyorum kalbim hızlı hızlı çarpıyor ve basıyorum çığlığı.

yaa ben böceklerden hem tiksiniyorum hem de çok korkuyorum :KK43:
öğrenciyken evde kalıyoduk ve yaz tatilinde evi bırakıp memleketlerimize gittik.döndüğümüzde tam bir kabus yaşadık :KK43: evin her tarafını böcek basmıştı.buzdolabını açınca üstüme böcekler uçuştu.yün yorganın içi bile böcek doluydu! bütün evi baştan aşağı temizledik ama ne yaşadığımı bi ben, bi de ev arkadaşım bilir.şimdi küçük bi gölge,ip,leke vs görsem böcek sanıp irkiliyorum :KK43:

offf ben de böceklerden çok korkarım ayrıca tiksiniyorummafoldumben bir keresinde omzumda bi siyah renkte iri böceğin olduğunu farkettim anlatamam nasıl korktuğumu herhalde bi ağaçtan falan düştü üzerime ama bayılacaktım neredeyse tekrar öyle bişey yaşamam inşallah:bbo:

benimde böcek fobim var ama napalım, görünce elim ayağım dolaşır. en iyisi gördüğümde panik olsamda, kendimi konsantre edip hemen üstüne basarım, nede olsa evde haşerat yaşamamalı. sizde görünce kaçmayın, üzerine basın üremesinler.

ben üzerine basmaya da korkuyorum annemi çağırıyorum o da böceklere kıyamıyor öldürmüyor bi peçeteyle falan alıp dışarıya atıyor-tatlicadiarzu-

X