Bcek fobisi olan var m?

ayneeeeennnnnnn bende böcek görmeye dayanamıyorum kaçıyorum hemen ordan hoşlanmıyorum hiç ıyyyy

Ben bütün böceklerden korkmam ama hamamböceğinden acaip korkar ve tiksinirim :sinifsinif:
en kötüsüde öldürememek... gördüğüm anda kitlenip kalıyorum korkudan titriyorum sonra biraz kendime gelince kaçıyorum benneyaptımki
küçükleri öldürüyorum iyi kötü ama mübarek sanki otuz canlı o kadar vuruyorum terlikle hala bacakları kıpırdıyo ya böğğğ
bazen kardeşime para veriyorum o atıyo ölülerini çöpe yada öldürüyo
offf hamamböcekleri olmayan bi hayat istiyorum benneyaptımki

birde böyle korkumuzun olduguna inanmiyorlar ya beni deli ediyorlar, diyorlar ki abartiyorsun
ayy abartilcak bisey mi sanki :umursamaz:

birde böyle korkumuzun olduguna inanmiyorlar ya beni deli ediyorlar, diyorlar ki abartiyorsun
ayy abartilcak bisey mi sanki :umursamaz:

evet ya çok haklısın. ben utanıyorum bile bu halimden ama elimde değil önüne geçemiyorum bi türlü. milletin içinde ben çoktaaan çığlığı basmış oluyorum.:kedi:

bende aynen küçüklüğümden beri çok koarkarım böceklerden.. Ne olursa olsun, boyutu nasoıl olursa olsun farketmiyor. Öldürmeye kalktığımda üstüme atlayıverecekmiş gibi geliyor bana. Hatta bişi anlatayım geçen gün oldu bu da.. Ben eşimle telefonla konuşuyorum oturma odasında. Oturma odamızla mutfak arasına da kapı açtırmıştık camlı kapı ama kapı kilitli o anda. Ben bir anda birşey gördüm yüzü bana dönük cama yapışmış nasıl bağırıyrum telde eşim işte.. Ya diyorum bu acayip birşey hiç böyle birşey görmedim sürüngen galiba dedim ve açım yemek hazırlıcam ama yok asla giremem. Neyse bir süre kapının da kapalı olmasından güç larak öle baktım ama birşeye benzetemiyorum. Sonra arkadan biraz kanatlarını gördüm anladım ki o bir kelebeek... :) Sonra iyice emin olduktan sonra öbür taraftan dolandım ve öldürdüm. Zaten ölmüş gibiydi uçamıyordu. Sobra eşimi aradım dedim kelebekmiş o ama nasıl güldü yaaa. Ama napıyım öleyim iştee. Eşim bile acil çağırdığında böcek mi var bak varsa gelmem öldür sen diyorum korkuyorum ve bin yemin ediyor böcek değil başka bişi göstercem diye öle gidiyorum... Hele arılar can düşmanım...

havaların iyice soğumasından mıdır nedir bilmem ama çok şükür böcek görmez oldum. gelememez olsunlar bi daha. benim gibi böcek görmemek için dua eden de yoktur heralde sırnaşık şey

böceklerden acaippp korkarım tırsarım tiskinirim herşey yani:)
hiç unutmam küçüktüm emziği bırakayım diye babaannem emziğimin içine hamam böceği koymuştu. ondan beri çok korkarım.
bikeresinde de (bu dahada fena) misafirliğe gitmiştik. yazdı sandalet giymiştim. neyse kalktık işte ben sandaletlerimi bi giydim ayaklarımın altında kaçışan bişeyler ama 2-3 tane değil bisürü. Allah'ım yazarken bile bayılacak gibi oluyorum. tabi o anda hissetmemle babamın kucağına atlamam bir oldu. baygınlık geçirdim. herkes gülüyo.
sanki çok komik.
uzun süre etkisinden kurtulamamıştım.

böceklerden acaippp korkarım tırsarım tiskinirim herşey yani:)
hiç unutmam küçüktüm emziği bırakayım diye babaannem emziğimin içine hamam böceği koymuştu. ondan beri çok korkarım.
bikeresinde de (bu dahada fena) misafirliğe gitmiştik. yazdı sandalet giymiştim. neyse kalktık işte ben sandaletlerimi bi giydim ayaklarımın altında kaçışan bişeyler ama 2-3 tane değil bisürü. Allah'ım yazarken bile bayılacak gibi oluyorum. tabi o anda hissetmemle babamın kucağına atlamam bir oldu. baygınlık geçirdim. herkes gülüyo.
sanki çok komik.
uzun süre etkisinden kurtulamamıştım.

o gülenleri var yaaaaaa :eek:klava:

ben korkmam adeta savaş açarım onlara öldürmek için
karıncalarada ekmek kırıntısı veririm yuvalarına taşımaları için

bir keresinde yaşım kaç hatırlamıyorum bekarken bahceli evimizin bahçesinde fare görmüştüm
kafasına demir kürekle bi vurdum yere serildi sonra karşısına geçip ağladım
niye öldürdüm diye

korkmak ne kelime çıldırıyorum eğer bir böcek gördüysem vucüdum kitlenip kalıyor zaten panik atak hastasıyım sonra herkes benimle uğraşıyor birinin evinde gördüysem birdaha onlara gitmiyorum yolda görsem sanki beni orada bekliyor birdaha oradan geçemiyorum psikoloğa gittim alıp hamam böceğini besleyecekmişim daha neler....

bende çok huylanıyorum yha arkadaşlar... yenmek için bu rahatsızlığı, elimden geleni yapıyorum... ama başarılı olamıyorum... :KK43: nasıl aşabileceğimiz konusunda bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen)

X