Çok güzel anlatmışsın. Geçmiş olsun. Sonuç göreceksin iyi olacak. Süreci paylaşmaya devam et lütfen. Popon nasıl görünüyor. Memnun musun? Daha çok yeni tabiki. Ödem vardır.Selam sabah 6 bugun perşembe . Koltukta yatıyorum hep yan yatıyorum ve saat başı kalkıp wcye gidiyorum . Kesinlikle pazartesi akşamından beri tuvalete çıkamadım buda büyük şişlik yapıp korseyi iyice sıkıyor . Eşim banyo yapmama yardım etti . Morluklar ve yaralar hassas banyo sonrası korseyi giymem 15 dk sürdü. Yine eşim giydirdi . 10 gün rapor alacağım ile gitmem kesinlikle mümkün değil kambur ve çok yavaş yürüyorum zaman zaman tansiyon çok düşüyor Bugun eşim işe gidecek yanlız kalacağım ne yapacağım bilmiyorum . Koltukta yatarken yanlız kalmak işkence zaten oturamıyorum hiçbirşekilde umarım kısa sürede iyileşirim
Keşke , keşke bir söyleyen olsaydı . İnanırmıaın arkadaşım karnımla hiçbir sorunum yoktu . Eşim büyük popo beğeniyor diye sırf popomu büyütmek için bu çileleri çekiyorum . Zamanı geriye alma şansım olsa bütün hayatımda . Bu ameliyatı olmamayı seçerdim .Allahım yardımcın olsun bian önce iyiles üzülüyor um sana ya kimse bunlardan bahsetmiyor ne kötü ya
Şimdi nasılsın. Popon nasıl görünüyor memnun musun ?Merhaba 21. Günüm idrar yollarında mantar enfeksiyonu olduğu için içeride ödem yapıp idrara çıkmamı engellemiş.2 kez idrar çektirdim tabi enfeksiyon olduğu için çekim sonrası 1 saat inanılmaz ağrı oluyordu . En aon ürolojiye gittim kadın doğum çözemedi . Hoca inanılma iyi ilaçlarımı verdi idrara çıkmam için prostat ilacıda verdi çok şükür 5 gün oluyor ağrı yok 2 gün sonra kontrole gidicem . Ameliyata gelecwk olursak ödemler azaldı ama karın bölgem hala çok sert yumru yumru içi. Popo fena değil eskiye göre evet büyük amastediğğm yuvarlıkta değil. 20 gün oldu korseye dwvam popoma oturuyorum çünkü çok sıkıldım hala rahat hareket edemiyorum eğilip kalkarken ücretsiz izin aldım korona dolayısı ile hemen verdiler evdeyim ve rahatım. Kesinlikle yuvarlak dolgun bir popo istiyorsanız yağınız az ve poponuz düzse Protez koydurun yoksa pişman olursunuz zaten şu andaki popo daha inecek hiçbirşey kalmayacak . 1000 er cc yani 2000 cc den az yağ çıkıyorsa bu ameliyatı yaptırmayın kesinlikle değmez protez yaptırın sevgiler
ablanız şimdi nasıl? memnun mu ? popoya konulan yaglar eridi mi?Merhaba öncelikle geçmiş olsun .ablam bu ameliyatı yapmıştı Ankara’da ferruh bilgul diye bi doktordu sanırım . Eve geldiğinde ilk gün agrilari oldu evet ikinci hatta üçüncü gün annem vasıtasıyla tuvalete gidiyordu ama asla asla sizin anlattığınız olayları Ve agrilari yaşamadı cok ilginç.Hatta bir hafta sonra rahat rahat herseyi yapıyordu sonucuda yazayım gecen sene olmuştu ilk başlarda karnı dumduzdu kalça da biraz inmişti ama gene iyi duruyordu .gobek kısmında ödem dalgalanma hiç olmadı ..su an ilk günkü kdr düz olmasada karnındaki o katlar yok yanı memnun ..acaba sizin işleminizi yapan doktor fazla mi yağ aldı cunku belli oranda bırakılması lazımmış yağın ..yada ters biseyler mi oldu anlamadım
Biraz eridi ama yine de guzelablanız şimdi nasıl? memnun mu ? popoya konulan yaglar eridi mi?