Çok geçmiş olsun sizde talihsiz bi operasyon geçirmişsiniz. Ben bugün 4. Günüm kontrole gittim vajinam çok şişmişti bi de üstüne bugün regli oldum. Ama sizin bahsettiğinize göre benim iyileşme sürecim iyi gidiyo gibi. Ben ağrılardan ödemden ve eziyetli bir iyileşme süreci olduğundan şikayetçiyim. Tabi bilmiyorum henüz ilk günler bir problemle karşılaşırmıyım inşallah öyle bişey olmaz. Sizin için çok üzüldüm gerçekten. Benimde şimdiye kadar aklımdan bi çok Olumsuz şey geçti. Sizin başından beri mi kötü. Şikayetleriniz neler detaylı olarak bilgilendirir misiniz beni. Önümde ki süreci bilmek isterim. Acil şifalar dilerim size umarım en yakın zamanda sağlığınıza ve formunuza kavuşursunuzDünyanın en korkunç ameliyatı diyebilirim.Hayatım boyunca 8 ameliyat oldum .Ben böyle acı ve böyle uzun iyileşen br ameliyat görmedim.Üstelik bacağıma pıhtı attı.Şimdi hastanede her gün sabah akşam iğne oluyorum.Hayati riskim var .Bu ameliyat çok riskliymiş arkadaşlar .Başıma gelenler pişmiş tavuğun bile başına gelmemiştir