Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğiniz ürünün özelliklerine baktım 30 faktörlük güneş koruma özelliğide varmışEğer fiyatı senin için önemli değilse shıseıdo shiseido perfect hydrating bb cream çok güzel tavsiye ederim.
Aynen öyle,süper bi ürün sonuçta yüzünüze süreceğiniz bişey bence alın memnun kalırsınızDediğiniz ürünün özelliklerine baktım 30 faktörlük güneş koruma özelliğide varmış
haahahahah çok kötüüü gerçekten bb ile alakası yok beyazım diyorum yine verdikleri kapkara ...Loreal bb krem Almayında kızlar en açığı bile yüzümü naomi campell in suratına çevirdi
pure beauty simli canım onu diyeyeim kardeşime aldım kullanmadı duruyorWatsons kartım yok cc yerine bb mi alsam ya bi kaç video izledm youtudede bb dahi
10 20 arası tavsiyem yok ne yazık ki10-20 aralısı çok vermek istemiyorum
Haklısın alamıcağımdan değil o kadar para vermeye kıyamam bi bi kalatıcıya diğer kremlere losyonlara veroyorum ama makyaj malzemesine harcamak gelmiyor icimden10 20 arası tavsiyem yok ne yazık ki
birde bu fiyatta birşeyi hergün yüzüne sürmeni tavsiye etmem sonuçta bu fiyattaki ürünler piyasa ürünüdür ve zarar verir canım..
Haklısın alamıcağımdan değil o kadar para vermeye kıyamam bi bi kalatıcıya diğer kremlere losyonlara veroyorum ama makyaj malzemesine harcamak gelmiyor icimden
Bende onu yapıyorum hep arada böyle regli d9nemleri icin almak istedim yıllarca hep öyle yaptm zatenen değerli giysimiz cildimiz demiyorlar boşuna :)
geri dönüşü yok evet bende kapatırdım bi aralar ama emin ol ciltte gözenekler matlık siyah nokta yapıyotlar durmadan
en önemsediğim sey artık cildi ii temizlemek ve nemlendirmek
gerçekten bende renkli kozmetiği umursamıyorum çok
bu gencecik yasında en iyisi temizle nemlendir ve güneşten koru bence :)
Bende onu yapıyorum hep arada böyle regli d9nemleri icin almak istedim yıllarca hep öyle yaptm zaten
Bende anlımda çıkıyor bi tek cokta hosuma gidiyi onlarlarla uğrasmakbenimde regl öncesi hepsi meydana çıkıyor :S bir de ben oynamadan duramıyorum
Bende anlımda çıkıyor bi tek cokta hosuma gidiyi onlarlarla uğrasmak
He aynen birde kardeşimin kına gecesi kullandım millet birşey demedi kollarım bembeyaz suratıma kopyala-yapıştır yapmışlar gibiydi ben sonradan farkettimhaahahahah çok kötüüü gerçekten bb ile alakası yok beyazım diyorum yine verdikleri kapkara ...
Dogru diyorsunuz 5 tane 20 liralık ürün alıncaya kadar 1 tane 100 TL ürün al daha iyi yani loreal o Zaman indirimde idi 20 TL almıştım suratım aman allahım facia kollarım bembeyaz suratım zenciAynen öyle,süper bi ürün sonuçta yüzünüze süreceğiniz bişey bence alın memnun kalırsınız
Dogru diyorsunuz 5 tane 20 liralık ürün alıncaya kadar 1 tane 100 TL ürün al daha iyi yani loreal o Zaman indirimde idi 20 TL almıştım suratım aman allahım facia kollarım bembeyaz suratım zenci