• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar BB krem yada Fondaten önerisi olan?

Loreal bb krem Almayında kızlar en açığı bile yüzümü naomi campell in suratına çevirdi:KK53:

10 20 arası tavsiyem yok ne yazık ki
birde bu fiyatta birşeyi hergün yüzüne sürmeni tavsiye etmem sonuçta bu fiyattaki ürünler piyasa ürünüdür ve zarar verir canım..
Haklısın alamıcağımdan değil o kadar para vermeye kıyamam bi bi kalatıcıya diğer kremlere losyonlara veroyorum ama makyaj malzemesine harcamak gelmiyor icimden :KK1:

Haklısın alamıcağımdan değil o kadar para vermeye kıyamam bi bi kalatıcıya diğer kremlere losyonlara veroyorum ama makyaj malzemesine harcamak gelmiyor icimden :KK1:

en değerli giysimiz cildimiz demiyorlar boşuna :)
geri dönüşü yok evet bende kapatırdım bi aralar ama emin ol ciltte gözenekler matlık siyah nokta yapıyotlar durmadan
en önemsediğim sey artık cildi ii temizlemek ve nemlendirmek
gerçekten bende renkli kozmetiği umursamıyorum çok
bu gencecik yasında en iyisi temizle nemlendir ve güneşten koru bence :)

en değerli giysimiz cildimiz demiyorlar boşuna :)
geri dönüşü yok evet bende kapatırdım bi aralar ama emin ol ciltte gözenekler matlık siyah nokta yapıyotlar durmadan
en önemsediğim sey artık cildi ii temizlemek ve nemlendirmek
gerçekten bende renkli kozmetiği umursamıyorum çok
bu gencecik yasında en iyisi temizle nemlendir ve güneşten koru bence :)
Bende onu yapıyorum hep arada böyle regli d9nemleri icin almak istedim yıllarca hep öyle yaptm zaten

Aynen öyle,süper bi ürün sonuçta yüzünüze süreceğiniz bişey bence alın memnun kalırsınız:KK66:
Dogru diyorsunuz 5 tane 20 liralık ürün alıncaya kadar 1 tane 100 TL ürün al daha iyi yani loreal o Zaman indirimde idi 20 TL almıştım suratım aman allahım facia kollarım bembeyaz suratım zenci :KK57::KK70::KK70:

Kızlar bb lrem aldım 21 hafta oldu galiba çok memnun kaldı. Ya cildim kötü olduğu günler sürüyprum hemen düzeliyorum :)

Back