• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar BB krem yada Fondaten önerisi olan?

O zaman sana yazayım uygun fiyatlı sevdiğim urunleri.

Flormar perfect coverage 25 lira falan şahane bir ürün adından anlaşılacağı gibi mükemmel bir kapaticiligi var porselen gibi durur yüzde ama sakin flormar mağazasından alma orada daha pahalı normal bir kozmetikciden al. Böyle mat bir bitirisi yok sağlıklı bir ışıltısı var ben çok seviyorum

Sonra garnier bb krem var çok doğal duran hafif kapatici bir krem sağlıklı gösteriyor cildi. 20 lira yok fiyat

Rimmel London wake me up var 25 falan galiba ışıltılı çok sağlıklı bir cilt goruntusu yaratıyor mükemmel bir ışıltı veriyor yüze şahane bir fondoten ..

Ben pudrali ciltten pek hoşlanmadığım için ışıltılı ürünler kullanıyorum yağlı cildim olmasına rağmen
Canımmm çok teşekkürler ya çok sagil:KK19:
bnce kesinlikle dışarı çarşıdır şudr budur da kullanma. Çunku bunlar fondoten ve cilde hava aldrmıo. Ha bi duğun olur ozel bi davet olur o ayrı..
bide bunu surmeden once alta nemlendırıcı krem sur mutlaka
Tamamdır :21:

herkes cildi puruzsuzlştirmesinden memnun, çok ışıltılı gosterio cildi, bnde o yonden çok memnunum. Ama cilde zarar vermediğini bnce kimse idda edemez..
hatta şole yap 1 ay kadar gunluk yaşantında kullan ve cildinin tahrişini kendin gor.. Bnce hak verirsin :-) :KK66:
Tamam haklısın zaten sorunlu zamankarda kullanırım

Bn gunluk hayatta dışarı gezmeye çıkarken sadece likit surerim çok ince bide rimel kullanırım.. Çunku goz makyajını çok seviorum.. Sana da tavsiye edetim.. Çok guzel gozlerin var :-)

Bn gunluk hayatta dışarı gezmeye çıkarken sadece likit surerim çok ince bide rimel kullanırım.. Çunku goz makyajını çok seviorum.. Sana da tavsiye edetim.. Çok guzel gozlerin var :-)
:oops:Tişikir idirim makyaja çok eğilimliyim su son bi kaç aydır rimel alacam galiba:KK53:

Ben garnier bb krem kullanıyorum cildinde çok fazla sorun yoksa yeterli gayet güzel renk veriyo fazla kapaticilik yok ama :KK30:

Back