- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Light olan bana uyuyor beyaz cildim karmacildin kuruysa garnier senin için ideal.
yalnız cikt tonun nedir. piyasada cildime uyan tek ürün garnier benimde aşırı kuru ama malesef renk olarak uymuyor.
enaöığı bile 1 ay sokaryumda kalsam olamıycağım kadar koyu
Umarım bakalımTamam canım umarım memnun kalırsın sen de :)
Light olan bana uyuyor beyaz cildim karma
Aa süperozaman hayırlı olsun :)
yağlı yapısı var pullanma yapmaz yüzünde
Bim bizim burdaki bimde yoktu bulamadmBende garnier bb krem kullaniyorum .çok mukemmel bi kapaticilik yok ama ciltteki renk dengesizliğin i cok guzel duzeltiyor ve dogal duruyor. Ben memnunum. Bim de bile satılıyor küçük boylari 6.45 tl istersen once ordan kucuk boy al dene cilt tonuna göre
Watsons kartım yok cc yerine bb mi alsam ya bi kaç video izledm youtudede bb dahiFeraceli canım Pure Beauty CC krem şu geçen gün bahsettiğimiz vardıya. Bugüne özel 14.90 TL Watsons Card'a özel. Kaçırma derim :)
Watsons kartım yok cc yerine bb mi alsam ya bi kaç video izledm youtudede bb dahi
Ben uzagım arkadas alcak banaGittiğinde alırsın kız ne olacak
Pure Beauty BB de güzel sen bilirsin canım :)
Ben uzagım arkadas alcak bana
Bb :)CC mi aldırıyorsun BB mi :)
Bim bizim burdaki bimde yoktu bulamadm
Ben baya araştırdım hergün sür birşey olmazKızlar bb krem neden düzenli kullanılmamalı? Fondoten gibi onun da mı zararı var?
Geçen haftalarda güneç koruyucu alacaktım yüze kullanmak için. Kalmamıştı ben de the balm'ın renkli nemlendiricisini aldım,içinde güneş koruyucusu var diye. Hergün kullanıyorum kullanmasam güneç lekesi çıkar diye korkuyorum. Bu zararlıysa sadece özel günlerde kullanayım,günlüğe de başka bişey alayım. Bilenlerden cevap