• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar BB krem yada Fondaten önerisi olan?

cildin kuruysa garnier senin için ideal.
yalnız cikt tonun nedir. piyasada cildime uyan tek ürün garnier benimde aşırı kuru ama malesef renk olarak uymuyor.

enaöığı bile 1 ay sokaryumda kalsam olamıycağım kadar koyu

renk düzensizliği için loreal nude magique cc krem tavsiye ederim çok beğeniyorum ben. genelde cc krem sürüp çıkıyorum benim de sorunum renk düzensizliği kızarıklıklar felan ona yetiyor cc krem ara sıra fondoten sürerim o da maybelline affinitone kullanıyorum

Bende garnier bb krem kullaniyorum .çok mukemmel bi kapaticilik yok ama ciltteki renk dengesizliğin i cok guzel duzeltiyor ve dogal duruyor. Ben memnunum. Bim de bile satılıyor küçük boylari 6.45 tl istersen once ordan kucuk boy al dene cilt tonuna göre

Bende garnier bb krem kullaniyorum .çok mukemmel bi kapaticilik yok ama ciltteki renk dengesizliğin i cok guzel duzeltiyor ve dogal duruyor. Ben memnunum. Bim de bile satılıyor küçük boylari 6.45 tl istersen once ordan kucuk boy al dene cilt tonuna göre
Bim bizim burdaki bimde yoktu bulamadm

Bende bi ara maybelin affinetone vardı bayramdan bayrama kullanıyodum sora artk tarihi geçmiştir die çöpe attım alsam mı ki die düşünup dururumo_Otakiteyim..

Kızlar bb krem neden düzenli kullanılmamalı? Fondoten gibi onun da mı zararı var?:110:
Geçen haftalarda güneç koruyucu alacaktım yüze kullanmak için. Kalmamıştı ben de the balm'ın renkli nemlendiricisini aldım,içinde güneş koruyucusu var diye. Hergün kullanıyorum kullanmasam güneç lekesi çıkar diye korkuyorum. Bu zararlıysa sadece özel günlerde kullanayım,günlüğe de başka bişey alayım. Bilenlerden cevap:cry:

Kızlar bb krem neden düzenli kullanılmamalı? Fondoten gibi onun da mı zararı var?:110:
Geçen haftalarda güneç koruyucu alacaktım yüze kullanmak için. Kalmamıştı ben de the balm'ın renkli nemlendiricisini aldım,içinde güneş koruyucusu var diye. Hergün kullanıyorum kullanmasam güneç lekesi çıkar diye korkuyorum. Bu zararlıysa sadece özel günlerde kullanayım,günlüğe de başka bişey alayım. Bilenlerden cevap:cry:
Ben baya araştırdım hergün sür birşey olmaz

Eğer fiyatı senin için önemli değilse shıseıdo shiseido perfect hydrating bb cream çok güzel tavsiye ederim.

Back