Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende çok memnun kaldım garnierden stok yapmak gerek :)canım ben garnier kullanmıştım ondan çok memnun kaldım..
şuanda bi arkadaşımın yoğun ısrarı üzerine farmasi bb krem aldım onu kullanıyorum ondanda baya memnun kaldım cildimdeki tüm kusurları kapattı..
Kızlar bb lrem aldım 21 hafta oldu galiba çok memnun kaldı. Ya cildim kötü olduğu günler sürüyprum hemen düzeliyorum :)
Ben attım bb kremi Mahvetti beniGarnier kullanıyosun heralde bende alcam ama rengi bazı kişilere uygun olmamış kafam karıştı esmer, buğday tene hangi tonu olur ?
Ben attım bb kremi Mahvetti beni
Alma bence düzeldi cok sükür ilk ve son oldu asla ten ürünü kullaamYa gerçekten mi düzelmiştir cildin inşaallah bende onu alayım diyodum cildim sivilceye meyilli bende de sıkıntı olabilir.
Alma bence düzeldi cok sükür ilk ve son oldu asla ten ürünü kullaam
missha bb kremden memnun musunuz? ben buğday tenliyim.. hangi numarası uygun olur acaba .. netten bakınca anlayamıyorum :SMıssha bb krem ve Physicians-Formula-Super-CC kullanıyorum çok memnunum.
missha bb kremden memnun musunuz? ben buğday tenliyim.. hangi numarası uygun olur acaba .. netten bakınca anlayamıyorum :S
Evet canım çok memnunum ve bende buğday tenliyim.
21 numara kullandım ilk ama sanki rengim açıldı biraz herkes yakıştı dedi ama bir tek bana garip geldi. 23 numara tam oldu. ama ben 21 i de kullanıyorum arada gözüm alıştı hoşuma gidiyor artık. 42 faktör koruma özelliği var aynı zamanda bu çok iyi. diğer 4 numarası daha var onlar çok koyu ve daha açık tenliler için.
Elimde fazla vardı bitti yurt dışından mayısta kuzenim gelecek o getiriyor gelirken almak istersen yardımcı olabilirim geldiğinde.
Türkiyede daha pahalı bildiğim kadarıyla fiyatı düştüyse bilemem tabi..
ben 23 alayım o zaman canım.. yüzümün açık durmasını çok sevmiyorum.. siteden baktım.. 70 liraydı sanırım tatlım. yurtdışı fiyatları hakkında bi fikrim yok