• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar BB krem yada Fondaten önerisi olan?

canım ben garnier kullanmıştım ondan çok memnun kaldım..
şuanda bi arkadaşımın yoğun ısrarı üzerine farmasi bb krem aldım onu kullanıyorum ondanda baya memnun kaldım cildimdeki tüm kusurları kapattı..

canım ben garnier kullanmıştım ondan çok memnun kaldım..
şuanda bi arkadaşımın yoğun ısrarı üzerine farmasi bb krem aldım onu kullanıyorum ondanda baya memnun kaldım cildimdeki tüm kusurları kapattı..
Aynen bende çok memnun kaldım garnierden stok yapmak gerek :)

Ben garnier'den hiç memnun kalmadım.
Hiç bir kapatıcı özelliği yok.
Rengide bir garip.
The face shop magic cover bb krem almanızı tavsiye ederim.
Kore markası. Gerçekten iyi bir marka.süper kapatıcı ve cild tonunu dengeliyor. Yüz rengini açıyor.
Yalnız sadece online olarak satılıyor.

garnier kullanmıştım bb sini sivilce yaptığını hissettiğim an bıraktım.

şimdi pure beauty bb kremi kullanıyorum çook memnunum kapatıcılık desen çok iyi ilk sürdüğünde yüzün beyaz gibi oluyo tam oturmuyo tek renk olduğu için ama yarım saat bi saat sonra falan zaman geçtikçe yüzüne oturuyo ve güzel görünüyo yani onu tavsiye ederim biraz ışıltılı oluyo ama pudrayla sabitleyince daha güzel oluyor:KK37:

Kızlar bb lrem aldım 21 hafta oldu galiba çok memnun kaldı. Ya cildim kötü olduğu günler sürüyprum hemen düzeliyorum :)

Garnier kullanıyosun heralde bende alcam ama rengi bazı kişilere uygun olmamış kafam karıştı :KK17: esmer, buğday tene hangi tonu olur ?

missha bb kremden memnun musunuz? ben buğday tenliyim.. hangi numarası uygun olur acaba .. netten bakınca anlayamıyorum :S

Evet canım çok memnunum ve bende buğday tenliyim.
21 numara kullandım ilk ama sanki rengim açıldı biraz herkes yakıştı dedi ama bir tek bana garip geldi. 23 numara tam oldu. ama ben 21 i de kullanıyorum arada gözüm alıştı hoşuma gidiyor artık. 42 faktör koruma özelliği var aynı zamanda bu çok iyi. diğer 4 numarası daha var onlar çok koyu ve daha açık tenliler için.

Elimde fazla vardı bitti yurt dışından mayısta kuzenim gelecek o getiriyor gelirken almak istersen yardımcı olabilirim geldiğinde.
Türkiyede daha pahalı bildiğim kadarıyla fiyatı düştüyse bilemem tabi..

Evet canım çok memnunum ve bende buğday tenliyim.
21 numara kullandım ilk ama sanki rengim açıldı biraz herkes yakıştı dedi ama bir tek bana garip geldi. 23 numara tam oldu. ama ben 21 i de kullanıyorum arada gözüm alıştı hoşuma gidiyor artık. 42 faktör koruma özelliği var aynı zamanda bu çok iyi. diğer 4 numarası daha var onlar çok koyu ve daha açık tenliler için.

Elimde fazla vardı bitti yurt dışından mayısta kuzenim gelecek o getiriyor gelirken almak istersen yardımcı olabilirim geldiğinde.
Türkiyede daha pahalı bildiğim kadarıyla fiyatı düştüyse bilemem tabi..

ben 23 alayım o zaman canım.. yüzümün açık durmasını çok sevmiyorum.. siteden baktım.. 70 liraydı sanırım tatlım. yurtdışı fiyatları hakkında bi fikrim yok o_O

ben 23 alayım o zaman canım.. yüzümün açık durmasını çok sevmiyorum.. siteden baktım.. 70 liraydı sanırım tatlım. yurtdışı fiyatları hakkında bi fikrim yok o_O

80 tl idi geçen sene inmiş demek ki.
Bir de 20 ml var. o daha uygundur.
Bendeki 50 ml 35 tl

Back