Bende çok bakım vs. Yapıyorum ama galiba reglme falan az kaldı su dönemler için bi kurtarı lazım bana margam olalamEvet tabi gunluk temizleme jelimlede temizliyorum.
Ne kadar fiyatıLoreal ile Garnier'in BB kremini kullandım Loreal kesinlikle daha iyi
Ben %50 indirim ile aldım geçenlerde Watsons'tan 11 lira civarıydı. Ama Gratis'te falan genelde %20 indirimli falan satılıyor 18 liraya.Ne kadar fiyatı
Aa gayet iyiymiş :)Ben %50 indirim ile aldım geçenlerde Watsons'tan 11 lira civarıydı. Ama Gratis'te falan genelde %20 indirimli falan satılıyor 18 liraya.
Tamam onlarada bakiyimFeraceli
BB krem ya mıssha yada pure beauty
Fondoten uygun fiyatlı dersen lorealinkilere bak işlerini çok iyi yapıyorlar
Yeni okudum diğer mesajlarını cildinde pek sorun yok anladığım kadarıyla bu yaşta fondotene başlama sakınTamam onlarada bakiyim
Aynen sipariş verdim güzel bi rimel lip balmım var aynen zaten fondatene sıcak bakmıyorim mıssha bb kremi araştırayımYeni okudum diğer mesajlarını cildinde pek sorun yok anladığım kadarıyla bu yaşta fondotene başlama sakın
Cilt tonu eşitsizliği için mıssha bb krem al normallere göre azıcık pahalı ama uzun süre gidiyor
Performans fiyat oranıda gayet iyi aslında
Cildin karmaymış öncesinde mutlaka su bazlı bir nemlendirici kullan
Birde güzel bir rimel ve hafif renk veren bir lıp balm tamamdır
Canim bende cok olusurdu sivilce.Bende çok bakım vs. Yapıyorum ama galiba reglme falan az kaldı su dönemler için bi kurtarı lazım bana margam olalam
Sivilce çok aşırı yok cok sükür ama regli dönemi ve olmama yakın azıyorlarCanim bende cok olusurdu sivilce.
Gunluk temizleyicilerini ve bakim urunlerini kesimlikle aksatma.
Kimi cilt demek ki hergün kullanılmaya musaot olmuyor demek sana olumsuz etki etmedi hergün kullanmakKızlar bazılarınız sürekli kullanmayın bb kremi demişsiniz.
Ben cc krem kullanıyorum. Bunu düzenli olarak kullanmazsak cilt rengini eşitlemez ki.
Bence sürekli kullanmak gerekiyor.
Ben fondöten tercih etmiyorum.
Diadermine'in bb kremini kullanmıştım açık tonunu.
Açık ton olmasına rağmen bana çok koyu geldi.
Şuan Pure Beauty cc krem kullanıyorum ve çok memnunum.
Pure Beauty bence işi iyi biliyor.
Kimi cilt demek ki hergün kullanılmaya musaot olmuyor demek sana olumsuz etki etmedi hergün kullanmak
Evet arastırdım öyleymiş benimde cildim çok hassas bak sevindim simdi :)Ben aşırı derecede hassas ciltliyim.
Ona rağmen bu markada ters bir etki görmedim canım.
Zaten bu marka paraben, alkol vs içermiyor.
Evet arastırdım öyleymiş benimde cildim çok hassas bak sevindim simdi :)
Evet bende bi yerde okumuştum öyleymiş ne kadar fiyatıPure Beauty Kore menşeili bir marka canım.
Bb ve cc kremin mucidi de Kore olduğundan ben kendi adıma güvenle kullandım.
Watsons'ta satılıyor sadece. Ben ivory rengini kullanıyorum çok açık tenliyim.
Evet bende bi yerde okumuştum öyleymiş ne kadar fiyatı
Tamam canm biri daha ônermisti bunu ben gider bakarım onada :)Canım ben 2'li paketi 33 liraya aldım.
O zaman tekli fiyatı 22 liraydı.
Ama indirimli mi 22 lira normal mi onu bilmiyorum işte :)
Tamam canm biri daha ônermisti bunu ben gider bakarım onada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?