Ekmekler Pideler Bazlama ekmeinde pizza(resimli)

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
45
İzmir
bazlama ekmeğiyle bunu yapabileceğm bugüne kadar aklıma gelmemişti bugün yaptm ve paylaşiim dedim canlar...

bazlamalar yağlanmış tepsilere dizilir.bir kasede 3 domates kabukları soyulup ınce ınce kıyılır,uzerıne bır yemek kasıgı domates salçası 2 yemek kaşığı kuru kekik,1çay bardağı zeytinyağı karıştırılıp sos elde edilir.

6 adet bazlama ekmeği
3 orta boy domates
1 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı kuru kekik
1 çay bardağı zeytinyağı
2 su bardağı rendelenmiş kaşar
10 adet minik sosis
15-20 dilim salam
yarım kangal sucuk
50 gr tereyağı

bazlamaların üzerine önce sos sürülür.onun üzerine ince kıyılmış sucuk salam sosis eklenir onun üstüne zeytin dilimleri yerleştirilir ve en son rendelenmiş kaşar ve birer parça tereyağı eklenip fırına verilir malzemeler pişene ve kaşar eriyene kadar pişirilip.sıcak sıcak servis edilir.afiyet olsn

nasıl bi akıl bu yahuuu maşallah hiç aklıma gelmezdi :)
elinize sağlık canım çekti

nasıl bi akıl bu yahuuu maşallah hiç aklıma gelmezdi :)
elinize sağlık canım çekti

oburluk başa bela cnm insanın aklına herşey geliyor yaratıcılık ufkunuz hep geniş oluyor tabi bu fiili genişlik olarakta sonuç veriyor işte boooyle.cnm bnm guzel yorumun ıcın tesekkurler tatlım.opuyorumnanaktan

bazlama ekmegi nasil oluyodu gii:uhm: hani su mayali biraz kalin oluyo omuyerimseniben
ben pideden yapildigini uymustum ama denemedim
oda guzel olurdur
daha neler neler cikcak:lepi:
ellerine saglikcanma.s.

ay bazlama ekmegi ne bende bilemedim ya
ilgimide cekmedi desem yalan olur
kolay ve pratik pizzaya benziyo
ellerine emegine saglik canim

bazlama ekmegi nasil oluyodu gii:uhm: hani su mayali biraz kalin oluyo omuyerimseniben
ben pideden yapildigini uymustum ama denemedim
oda guzel olurdur
daha neler neler cikcak:lepi:
ellerine saglikcanma.s.

ewt cnm aynı o dediğinden işte.bununla yapılırmı diye düşünürdm bende yengem dei hadi bir deneyelim diye denedik güzelde oldu.teşekkürler guzel yorumun ıcınde tatlişkmopuyorumnanaktan

ay bazlama ekmegi ne bende bilemedim ya
ilgimide cekmedi desem yalan olur
kolay ve pratik pizzaya benziyo
ellerine emegine saglik canim

guzel yorumuna teşekkür ederm bacım gercekten cok pratık oluyor bır dakıka ben bazlama ekmegını sıze gosterıım sımdı bulup en iyisi

işte canlarm sofrakeyfinden buldum bazlamayı.kaydirigubbakcemile5

heyyy tam bazlamana ve pizza yapmaya karar vermişken çok iyi oldu bu tarif
Ama ben bazlamayı kendim yapıcam
yarın kısmetse hamur yoğurup mini pizza yapacaktım dedi elim hamura değmişken bazlamada yapayım...
En kısa zamanda denicemm

cnm benm hamaratlık başa bela tabi diilmi??ben hamur konusunda çok ii diilm o yüzden bunlar kurtarıcı bnm için ama sen madem biliosn yap tabi evdekinin tadını başka birşey veremez datlm.şimdiden ellerine sağlık diim ben sana..çok teşekkür yorum için...opuyorumnanaktan

iyide hamuru kalın olmuyomukiiibende fırından ekmek hamuru alıp onunla yaparım ama bazlama çok kalın olur gibime geliyoooo

cnm ben hamurdan çok anlamadıım için yaptm bööle ama bizim bazlamalar köyden gelmeydi daha inceydi yani..bence lezzetliydi bir dene olmadı hamuru kendın yap kı bır dahakıne kendım yaptm hamurunu o da guzel oldu bu da bu daha cabuk ve pratık tabı.ama fırından alınan hamurla yapılan seylerı svmıorm ben lezzetsız gelıo cok.ıste boole datlum sen nasıl ıstersen..opuyorumnanaktan

ekmek hamuru var yaa
ondan da pizza yapıyorlar..birde karadeniz pidesi tarzında kıymalı pide..ama ben yemedim.tv de gördüm..olurmuu sizce ekmek hamurundan kıymalı pide

Çok leziz görünüyor
Milföylede güzel oluyor dene canım

hiç duymamıştm cnm ama sen tavsiye ediyorsan kesinlikle denemeye değerdir..

ekmek hamuru var yaa
ondan da pizza yapıyorlar..birde karadeniz pidesi tarzında kıymalı pide..ama ben yemedim.tv de gördüm..olurmuu sizce ekmek hamurundan kıymalı pide

ekmek hamuru bana çok lezzetsiz geliyor cnm ama ben kişniş ekmeğini ekmek hamuruyla yaptım birkaç kez.olabiliyor yani.aslında birkaç kez hamuruda kendim yapınca gözümde büyüttüğm kadar da zor olmadığını gördüm.tavsiye ederm bir de öyle dene cnm bnm..

aaaa süper bir fikir hiç aklıma gelmemişti .ayy bunuda denicem aldım listeye teşekkürler.acaba bunun inceleri var ondan da olabilirmi pinaripekçi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…