Ekmekler Pideler Bazlama ekmeinde pizza(resimli)

aaaa süper bir fikir hiç aklıma gelmemişti .ayy bunuda denicem aldım listeye teşekkürler.acaba bunun inceleri var ondan da olabilirmi pinaripekçi?

cnm bunn incesinden kastın tortilla değilse olabilir bence denemeye değer.ayrıca yorum için teşekkürler balmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ya ben şuan yaptm süper görünüyo birazdn afiyetle yiceem..iş yernde oda arkadaşmdan duydm bugün bazlama ile pizza yapıldığını yanlız bazlamaları bir bıçak yardımıyla ortadan 2 ince parçaya ayırmayı unutmaynn herkese afiyet olsnn :))

ya ben şuan yaptm süper görünüyo birazdn afiyetle yiceem..iş yernde oda arkadaşmdan duydm bugün bazlama ile pizza yapıldığını yanlız bazlamaları bir bıçak yardımıyla ortadan 2 ince parçaya ayırmayı unutmaynn herkese afiyet olsnn :))

afiyet olsun handancığm..ellerine sağlık seninde.. a.s.

Eline sağlık canım o kadar düşünsem aklıma gelmezdi,bu pratiklik bu zeka maşallah nasıl özendim sana ...:):)

$9jk60n.webp

Çok güzel fikir...
Nefis görünüyor, denemeye değer...
Ellerine sağlık canım, tarifin için teşekkürler...

Son düzenleme:
Eline sağlık canım o kadar düşünsem aklıma gelmezdi,bu pratiklik bu zeka maşallah nasıl özendim sana ...:):)

Eki Görüntüle 211537

Çok güzel fikir...
Nefis görünüyor, denemeye değer...
Ellerine sağlık canım, tarifin için teşekkürler...

ben de bayılırım buna,annem de yapıyor.
kalın bazlamaları ikiye bölünce ooh ince ve üstünü de bol koydugunuzda harika bişey oluyoo!
:56::56::56:

:71: :71: :71: :71: :71:

gacen gün yaptım ve hiç beğenmedik,hepsi çöpe gitti çok ağır olmuştu,tüm gün mide bulantısından yemek yiyemedik...keşke tembellik etmeyip adamakıllı hamur yoğurup yapsaydım hem aç kalmazdım hemde onca malzeme boşa gitmezdi:-(((( tarif veren arkadas kızmasın sakın belkide ben beceremedim,aslında tarif çok yaratıcı....

gacen gün yaptım ve hiç beğenmedik,hepsi çöpe gitti çok ağır olmuştu,tüm gün mide bulantısından yemek yiyemedik...keşke tembellik etmeyip adamakıllı hamur yoğurup yapsaydım hem aç kalmazdım hemde onca malzeme boşa gitmezdi:-(((( tarif veren arkadas kızmasın sakın belkide ben beceremedim,aslında tarif çok yaratıcı....

tarif veren arkadaş kızmadı ama üzüldü..zevk meselesi bu..keşke beğenmiş olsaydınız..bir de hasta olmuşsunuz üstüne üstlük..geçmiş olsun demekten başka elden gelen birşey yok..

Arkadaşım, bu tarifini iki yıl önce ramazanda keşfetmiştim ben ama yorum yazmak şimdiye kısmetmiş..
Ellerine sağlık, diğer tariflerin gibi bu da süpperr:65:

bazlama ekmeğiyle bunu yapabileceğm bugüne kadar aklıma gelmemişti bugün yaptm ve paylaşiim dedim canlar...

Bazlamalar yağlanmış tepsilere dizilir.bir kasede 3 domates kabukları soyulup ınce ınce kıyılır,uzerıne bır yemek kasıgı domates salçası 2 yemek kaşığı kuru kekik,1çay bardağı zeytinyağı karıştırılıp sos elde edilir.

6 adet bazlama ekmeği
3 orta boy domates
1 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı kuru kekik
1 çay bardağı zeytinyağı
2 su bardağı rendelenmiş kaşar
10 adet minik sosis
15-20 dilim salam
yarım kangal sucuk
50 gr tereyağı

bazlamaların üzerine önce sos sürülür.onun üzerine ince kıyılmış sucuk salam sosis eklenir onun üstüne zeytin dilimleri yerleştirilir ve en son rendelenmiş kaşar ve birer parça tereyağı eklenip fırına verilir malzemeler pişene ve kaşar eriyene kadar pişirilip.sıcak sıcak servis edilir.afiyet olsn

en kısa zamanda denicem :) teşekkürler.:1:

Back
X