bazılarımız mutlu sona ulaşıyor bazılarımız mutsuz :(

ilknurum_92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
172
2
0
Düzce
evet kızlar evlilik denilen şey çok huzur vericidir inandığın insanı bulduğunda evliliğin ilk adımları daha kolaydır söz,nişan falan yapılır ama asıl önemli olana bu olayları evliliğe taşıyabilmektir malesef bu çok zor kendi yaşadıklarıma dayanarak söylüyorum bunu sevdiğiniz insanla herşeyi yoluna sokmuşunuzdur artık ciddi adımlar atılır nişan yapılır işin içine aileler girince gerginlikler başlıyor malesef ve ister istemez sizde sevdiğinizle geriliyorsunuz ve kendimden örnek vereyim 1 buçuk yıldır nişanlıydım eşyalarımızın bi çoğunu almıştık ama sırf aile çatışması üzerine nişanım atıldı ne yapacağımı şaşırdım sevdiğin ve ailen arasında kalmak çok ama çok zor yaşamayan anlamaz malesef bunu ben sevdiğimi çok özlüyorum görüşemesekte o da beni özlüyor biliyorum 2 buçuk yılı aşkın bi geçmişimiz oldu ve bir gün kavga etmedik tartıştık ama konuştuk hallettik ikimizde düzene soktuk hayatımızı çalışıyorduk herşey bizim için çok güzeldi ama annem kızım dedi bundan bundan dolayı nişanı atıyorum dedi ve bitti hiç anlamadım ne olduğunu şaşırdım ve hala şaşkınım 2 ay geçti galiba üstünden onu bile bilmiyorum demek istiyorum ki çok zor bu işler :14: kendimi iyi hissetmiyorum ne olacağını da bilmiyorum :14: :14: :14: :14:

evet hemen hemen herkes yaşıyo bu durumları
o dönemi atlatabilmek için aşırı sabırlı olmak gerekiyo
o yüzden ben hiç nişan söz gibi olaylara girmeyi düşünmüyorum
umarım gönlüme ve beklentilerime uygun birini bulurum

evet hemen hemen herkes yaşıyo bu durumları
o dönemi atlatabilmek için aşırı sabırlı olmak gerekiyo
o yüzden ben hiç nişan söz gibi olaylara girmeyi düşünmüyorum
umarım gönlüme ve beklentilerime uygun birini bulurum

evet çok zor canım bak biz ayrıyız şimdi sevdiğimiz ve bi sorunumuz olmadığı halde
amin sende bulursun inşallah istediğin gibi Rabbim gönlüne göre versin

evet kızlar evlilik denilen şey çok huzur vericidir inandığın insanı bulduğunda evliliğin ilk adımları daha kolaydır söz,nişan falan yapılır ama asıl önemli olana bu olayları evliliğe taşıyabilmektir malesef bu çok zor kendi yaşadıklarıma dayanarak söylüyorum bunu sevdiğiniz insanla herşeyi yoluna sokmuşunuzdur artık ciddi adımlar atılır nişan yapılır işin içine aileler girince gerginlikler başlıyor malesef ve ister istemez sizde sevdiğinizle geriliyorsunuz ve kendimden örnek vereyim 1 buçuk yıldır nişanlıydım eşyalarımızın bi çoğunu almıştık ama sırf aile çatışması üzerine nişanım atıldı ne yapacağımı şaşırdım sevdiğin ve ailen arasında kalmak çok ama çok zor yaşamayan anlamaz malesef bunu ben sevdiğimi çok özlüyorum görüşemesekte o da beni özlüyor biliyorum 2 buçuk yılı aşkın bi geçmişimiz oldu ve bir gün kavga etmedik tartıştık ama konuştuk hallettik ikimizde düzene soktuk hayatımızı çalışıyorduk herşey bizim için çok güzeldi ama annem kızım dedi bundan bundan dolayı nişanı atıyorum dedi ve bitti hiç anlamadım ne olduğunu şaşırdım ve hala şaşkınım 2 ay geçti galiba üstünden onu bile bilmiyorum demek istiyorum ki çok zor bu işler :14: kendimi iyi hissetmiyorum ne olacağını da bilmiyorum :14: :14: :14: :14:
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım :(

çok güzeldi ama annem kızım dedi bundan bundan dolayı nişanı atıyorum dedi ve bitti

annem dediginiz kendi annenizmi...?

annenize katiliyormusunuz siz..?

bence henuz bitmis bir is degil bu...uzerine konusulmasi gerek...is olmayacaksa dahi birdaha olmamasi icin konusulmali...

Hayirlisi, Sabirla zamanla duzeli r ins. hersey..

ahh canım üzüldüm inan

oyuzden eğer arada okul vs.. beklenılmesı gereken bi durum yoksa bu sürecin uzamaması taraftarıyım çünkü huzursuzluklar çıkabiliyor:50:

nişanlın ne diyor bu duruma siz hala birbirinizi sevıyorsanız belkı duzelır tekrar

inşallah hakkında hayırlısı olur

ahh canım üzüldüm inan

oyuzden eğer arada okul vs.. beklenılmesı gereken bi durum yoksa bu sürecin uzamaması taraftarıyım çünkü huzursuzluklar çıkabiliyor:50:

nişanlın ne diyor bu duruma siz hala birbirinizi sevıyorsanız belkı duzelır tekrar

inşallah hakkında hayırlısı olur

uzamasını gerektirecek bişey yoktu zaten ama bitti malesef ama ben hala umudumu yitirmedim Rabbim yardım ederse olacak inşallah :30:

annem dediginiz kendi annenizmi...?

annenize katiliyormusunuz siz..?

bence henuz bitmis bir is degil bu...uzerine konusulmasi gerek...is olmayacaksa dahi birdaha olmamasi icin konusulmali...

Hayirlisi, Sabirla zamanla duzeli r ins. hersey..

evet kendi annem ve bazı konularda haklı ama aile arası ilişkilerde ama düzelmeyecek hiç bişey yok bitmesi taraftarı değilim zaten

evet kendi annem ve bazı konularda haklı ama aile arası ilişkilerde ama düzelmeyecek hiç bişey yok bitmesi taraftarı değilim zaten

kadin olmama ragmen yinede diyecegim..saglikli bi sonuc icin bence bu konuyu annenle ve babanizla () iyice bi oturup konusun..babanin fikride cok onemli bu konuda...herseyi detayina kadar konusmanizi tavsiye ederim..detay derken konuyu asmadan..

Rabbim kolaylik versin...anneniz ve babanizla konusmakla ise baslayin bence...

nisanliniz ve onun ailesi ne diyor buna..

nasil tepki verdiler ? Duyunca ne yaptilar,israr ettilermi,cozmeye calistilarmi durumu ?

Bu tur seylerde cok onemli..Yanlis anlasilmalar olmasin..

Son düzenleme:
kadin olmama ragmen yinede diyecegim..saglikli bi sonuc icin bence bu konuyu annenle ve babanizla () iyice bi oturup konusun..babanin fikride cok onemli bu konuda...herseyi detayina kadar konusmanizi tavsiye ederim..detay derken konuyu asmadan..

Rabbim kolaylik versin...anneniz ve babanizla konusmakla ise baslayin bence...

nisanliniz ve onun ailesi ne diyor buna..

nasil tepki verdiler ? Duyunca ne yaptilar,israr ettilermi,cozmeye calistilarmi durumu ?

Bu tur seylerde cok onemli..Yanlis anlasilmalar olmasin..

malesef yanlış anlaşılma oldu çünkü kayınpederim babamla irtibata geçti babam gelmeyin ortalık sakinleşsin demiş ama aile ilişkilerimiz pek kuvvetli değil nişanı annem yaptı bu sefer annem nişanı ben yaptım niya babana gidiyolar dedi ve onlarda annemi sıkmamak için gelmediler nişan atıldı bir ay sonra geldiler annemde bitti falan dedi şimdi yine gelecekler bilmiyorum ısrar etmediler pek geri teper diye ama bu sefer annem aramadılar gelmediler diyo öyle annemle konuştum ama yok diyo şimdi üzülücen sonra bana teşekkür edeceksin diyo öyle :14:

Back