- Konu Sahibi ilknurum_92
evet kızlar evlilik denilen şey çok huzur vericidir inandığın insanı bulduğunda evliliğin ilk adımları daha kolaydır söz,nişan falan yapılır ama asıl önemli olana bu olayları evliliğe taşıyabilmektir malesef bu çok zor kendi yaşadıklarıma dayanarak söylüyorum bunu sevdiğiniz insanla herşeyi yoluna sokmuşunuzdur artık ciddi adımlar atılır nişan yapılır işin içine aileler girince gerginlikler başlıyor malesef ve ister istemez sizde sevdiğinizle geriliyorsunuz ve kendimden örnek vereyim 1 buçuk yıldır nişanlıydım eşyalarımızın bi çoğunu almıştık ama sırf aile çatışması üzerine nişanım atıldı ne yapacağımı şaşırdım sevdiğin ve ailen arasında kalmak çok ama çok zor yaşamayan anlamaz malesef bunu ben sevdiğimi çok özlüyorum görüşemesekte o da beni özlüyor biliyorum 2 buçuk yılı aşkın bi geçmişimiz oldu ve bir gün kavga etmedik tartıştık ama konuştuk hallettik ikimizde düzene soktuk hayatımızı çalışıyorduk herşey bizim için çok güzeldi ama annem kızım dedi bundan bundan dolayı nişanı atıyorum dedi ve bitti hiç anlamadım ne olduğunu şaşırdım ve hala şaşkınım 2 ay geçti galiba üstünden onu bile bilmiyorum demek istiyorum ki çok zor bu işler
kendimi iyi hissetmiyorum ne olacağını da bilmiyorum
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)