- 15 Ekim 2013
- 1.213
- 2.308
- 34
- Konu Sahibi Aysegullerden
Takmalisiniz. O çalışıyor, siz çalışmıyorsunuz ve bu şartlarda size destek olmuyorsa ileride de ona zor zamanlarınizda güvenemezsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akıl mi edemiyor?ya acaba akıl mı edemiyor?
birkaç kez çocuktan sonra bir müddet düşünmüyorum çalışmayı dedim bişey demedi.
Ne yapmam lazım
Tektaş alınması gerektiğini biliyorum dedi sonra da.tektaşa para vermemek için evlilik teklifini alyansla geçiştirmeye çalışan
yakalanınca da aa bilmiyorum bu işleri diyen bi adam cimri değil ama önem verdiği meta farklı ?
anlıyorum
madem biliyordu neden alyansla evlenme teklifi derdine düştü ?Tektaş alınması gerektiğini biliyorum dedi sonra da.
Valla psikoloğumun söylediğini söylüyorum ben/ pahalı restaurantlara götürüyor hediye alıyor sen gel çalışmasan da ben geçindiririm diyor. Direkt cimri demedi o yüzden psikoloğum
Alyansla teklif edicemde demedi böyle bi sessiz kaldı. Orayı tam anlamadım bende ailesine soracaktır belki yada bana soracaktı. Anlarsınızya art niyet olup olmadığını hissedersiniz art niyet hissetmedim. E psikoloğumun söylediklerini söylemiyim mi yaşadıklarımı anlatıyorum o da profesyonel biri sonuçta neden rahatsız oldunuz anlamadım.madem biliyordu neden alyansla evlenme teklifi derdine düştü ?
bi de yalancılık eklendi o zaman şimdi
siz kaç yaşında kadınsınız kendi fikirleriniz kendi çıkarımlarınız akıl yürütmeleriniz yok mu ki
sürekli psikoloğun söylediklerini gelip burada bize söylüyorsunuz ?
bu adamla yaşayan sizsiniz psikoloğunuz değil
o konunuzda açtığınız başlık bile " tektaş almamak için mi " yani kendi ağzınızla söylüyorsunuz aslında
hani sevgilim nasıl evlenme teklif edileceğini bilmiyor veya hangi yüzükle evlenme teklif edeceğini bilmiyor değil konu başlığı
direkt tektaş almamak için mi diye başlık atmışsınız
size bilet bile almayan adamın çalışmasan da ben geçindiririm demesine inanıyor olamazsınız ya
bu sitedeki kadınların gözünün körlüğü beni deli ediyo ya
sizin konularınız ya hayali yada siz fanusta yaşadınız bunca zaman insanların davranışlarının konuşmalarının ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz
kendini bu kadar belli eden biri için hayır cimri değil psikoloğum cimri değil dedi demenizin başka açıklaması yok üzgünüm
Çüş gercekten nişanlısının siz hayatı paylaşacaksiniz tamamda hesabida paylasalimmi dedi nisanliniz bence sizi benseyememis hadi çalışırsınız nebilim o öder sen ödersin ama hesabi bir kisi öder valla bu adam ömrünü burnundan getirirBu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Bir süredir nişanlıyım seneyede inşallah yazın düğün var. Bi aksilik olmazsa..
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
bu konuyu açan kişiye söyleyeceğimi söyledim ben zatenAlyansla teklif edicemde demedi böyle bi sessiz kaldı. Orayı tam anlamadım bende ailesine soracaktır belki yada bana soracaktı. Anlarsınızya art niyet olup olmadığını hissedersiniz art niyet hissetmedim. E psikoloğumun söylediklerini söylemiyim mi yaşadıklarımı anlatıyorum o da profesyonel biri sonuçta neden rahatsız oldunuz anlamadım.
Yok geçindiririm demesine inanıyorum onu da içten söyledi Allah var. E yoksa nasıl olacak evlenip beraber yaşıycaz geçindirmeyip napacak. Sen stres olma ne zaman iş bulursan bul hatta çocuk yapalım 2 yılda hiç çalışma diyor.
İsterseniz şu an yazdığımız konuya bir bakın ve konu sahibesine sonra bana gözü kör diyin :)
Psikoloğum böyle söylüyor yalan da değil ama istediğinize inanabilirsiniz. Adamla yaşayan evet benim ve pahalı şeyler alıyor veya gezmeye zerre cimrilik yapmıyor. Yani her konuda böyle diyemem. Hakkını yemeyeyim.
bakın parada cimri olan insan sevgide de cimri oluyorAlyansla teklif edicemde demedi böyle bi sessiz kaldı. Orayı tam anlamadım bende ailesine soracaktır belki yada bana soracaktı. Anlarsınızya art niyet olup olmadığını hissedersiniz art niyet hissetmedim. E psikoloğumun söylediklerini söylemiyim mi yaşadıklarımı anlatıyorum o da profesyonel biri sonuçta neden rahatsız oldunuz anlamadım.
Yok geçindiririm demesine inanıyorum onu da içten söyledi Allah var. E yoksa nasıl olacak evlenip beraber yaşıycaz geçindirmeyip napacak. Sen stres olma ne zaman iş bulursan bul hatta çocuk yapalım 2 yılda hiç çalışma diyor.
İsterseniz şu an yazdığımız konuya bir bakın ve konu sahibesine sonra bana gözü kör diyin :)
Psikoloğum böyle söylüyor yalan da değil ama istediğinize inanabilirsiniz. Adamla yaşayan evet benim ve pahalı şeyler alıyor veya gezmeye zerre cimrilik yapmıyor. Yani her konuda böyle diyemem. Hakkını yemeyeyim.
Herkesin yaklaşımı farklı olabiliyor zamanında o kadar almanız da doğru değil böyle ters tepiyor fazla yapınca.bakın parada cimri olan insan sevgide de cimri oluyor
ben cimri değilim ama cimrilik ettiğim birileri oldu zamanında
seneler önce çok para harcadığım bi sevgilim vardı hiçbi zaman hiçbişeyin hesabını tutmamıştım
bi kere bile yüzüne vurmamıştım
ama ilişkinin son zamanlarında duygusal anlamda uzaklaşmaya başladım ondan
bunda ilişkinin b.ka sarması çok büyük etkendi
son zamanlarda görüştüğümüzde su bile almaz oldum ben ona biliyor musunuz
zamanında dolabını dolduran insan ona bi şişe suyu bile çok gördü
belki psikoloğunuzun söylediği şey o an benim için geçerliydi
önem verdiğim meta değişmişti artık karşımdakine önem vermiyordum
bakın cimrilik huyum değildir olmamıştır hiçbir zaman
ama artık haketmediğini düşünmeye başladığımda bi kuruş bile çıkmadı cebimden
Kişisel ihtiyaç gibi şeylerim mi fazla gelecek çalışmazsam eğerO zaman siz evlenince çalışmıyorsanız sadece karnınız doyacak. Emin olun her şeyiniz fazla gelecek. İhtiyacınız olduğunda çalış o zaman diyecek. Çalıştığınızda da kendisi gibi düşünecek sizi, asli göreviniz evinizi geçindirmek olacak. Evli olacaksınız ama asla bir olmayacaksınız. Kendinizi hep yük hissedeceksiniz. Kafanızda oturtamadığınız şey yabana atılacak şey değildir emin olun. Bile bile lades demeyin, daha yolun başındasınız.
Yok burayla hiç alakası yok aynı evde kalınca duygularım arttı. Bağlılık oldu. Kızmayın ama psikoloğum sevmeyişimi de uzak olmaya bağladı zaman geçtikte bağlanılır dedi. İlk konularıma da bakarsanız pahalı hediyeleri taa orada yazmıştım. İlk tanıştığımızda parfüm almıştı hatta. Bunları o zaman da söylemiştim yeni değil. O zaman da pahalı restaurantlara gittiğimizi söylemiştim hepsi yazıyor. Neden yalan söyleyeyim ki elime ne geçecek komik. Gezmeyi de öyle en başından beri sevdiğini defalarca yazmışımdır.bu konuyu açan kişiye söyleyeceğimi söyledim ben zaten
sizin konularınız burdan gelen tepkilere göre şekilleniyor niyeyse
sevmiyorsun demişler birden bire sevmeye başlamışsınız adamı mesela
sizin maaşınız üzerinden hesap kitap yapan , yanına geliş biletinizi almayan, tektaş alma konusunda salağa yatan adam şimdi
tepki almamak için birden bire size pahalı hediyeler almaya başladı ve gezme konusunda cimriliği bıraktı öylemi ?
hanımefendi cimrilik bi huydur ve can çıkar huy çıkmaz
ben cimri olupta sonradan cömert olan insan görmedim
eğer anlattıklarınız gerçekse değişmiş rolü yapıyo size haberiniz olsun
ayrıca ben psikoloğun söylediklerinden değil sizin kabullenemeyişinizden ve savunuşunuzdan rahatsızım
bu adam evlenince sizim lokmalarınızı saymazsa benimde adım sino değil buraya yazıyorum
o zaman ben size diyeceğim önem verdiğiniz metalar farklı rachel hanım az yemek yiyiverin sizde diye :)
bi sonraki konunuzda sevgilinizin ne kadar cömert bi adama dönüştüğünden bahsederseniz şaşırmam
Param yoksa dışarda yemek yemem. Böyle bir hırtoyla ben asla birlikte olmam hayat paylaşacak olan adam daha bi yemek ısmarlayamıyor. Ancak yine de bu sizin kabul edebileceğiniz bir durumsa param yok sürekli dışarda yemek yiyemem kusura bakma diyin. Kendi şartlarınıza göre hareket edin.Bilmiyorum hesap çok tuttuğundan ötürü mü bilmiyorum ama buna nasıl çözüm bulunur bilgim yok
Yemek için de aynısını yapın o zaman. Garsonu uyaracak tabi siz de ödeyeceksiniz mecbur.Hala kafama takılıyor. Bugün içecek içtik bi mekanda elimi cüzdanıma atmadım.bilerek. Ödedi.
Bunu çözmem lazım. Çözecek bir yöntem bulmam lazım.Yemek için de aynısını yapın o zaman. Garsonu uyaracak tabi siz de ödeyeceksiniz mecbur.
Bu pinti adamdan bir cacık olmaz. Pişman olma ihtimaliniz yüksek.