bazı şeyler üzücü

Aslında şöyle oldu. Bu kadarını benden geçirin dedi gerisi bana kaldı.
Eee bunu demesi normal mı? ''balayını erkek öder değil mi'' yazmışsın birde. Evlilik konusunda kusura bakma ama cahil gözüküyorsun ve çok pasif kalmışsın ilişkide. Sorununu nişanlına bile anlatamıyorsun böyle gidersen çok ezerler seni. Ben çalışmıyorum maddi durumum yok demek utanılacak bir şey değil nişanlın yaptığından utansın. Sana sürpriz bile yapmayan bir insan...

Eee bunu demesi normal mı? ''balayını erkek öder değil mi'' yazmışsın birde. Evlilik konusunda kusura bakma ama cahil gözüküyorsun ve çok pasif kalmışsın ilişkide. Sorununu nişanlına bile anlatamıyorsun böyle gidersen çok ezerler seni. Ben çalışmıyorum maddi durumum yok demek utanılacak bir şey değil nişanlın yaptığından utansın. Sana sürpriz bile yapmayan bir insan...
Hayır konuşurum konuşmasına ama nasıl cümle kurup nasıl ifade edicem bilemiyorum

Aslında şöyle oldu. Bu kadarını benden geçirin dedi gerisi bana kaldı.
Düşünün ıssız bir partneriniz var ve gerçekten parası artık bitmiş. Hesap 1000 tl 500 u ödediniz 500 kaldı nasıl ödeyecek karşıdaki?

Onun size harçlık vermesi lazım. Yanında para bulunsun demesi lazim

Düşünün ıssız bir partneriniz var ve gerçekten parası artık bitmiş. Hesap 1000 tl 500 u ödediniz 500 kaldı nasıl ödeyecek karşıdaki?

Onun size harçlık vermesi lazım. Yanında para bulunsun demesi lazim
Ailemle yaşadığım için onlar veriyorlar diye mi vermiyor acaba

Hayır konuşurum konuşmasına ama nasıl cümle kurup nasıl ifade edicem bilemiyorum
Gidersiniz yine bir gun caya kahveye yemege vs yine derki benden bu kadar cekin kalani sana birakir o sirada bi saniye der garsona bize bi musade edermisin der geri yollarsin.Nisanlina bu ilk degil daha oncekilerde sesimi cikarmadim ama benim suan calismadigimi biliyorsun calissam bile bir hesabi komple odeyemeyeceksen niye geldik buraya dersin ustune ben senin asker arkadasin degilim nisanlinim farkindasin degil mi der bi kendine getirirsin adami.Evlenince sen yedigim ekmegin parasinida isteyecekmisin diyerek noktayi koyarsin sonrasini nisanlin dusunsun.Su konuyu gordukce sinirlerim bozuluyor.Kizlar biz kadiniz nisanlimiz kocamiz bizi yedirip iciremeyecekse biz niye cekiyoruz bu adamlari bi kendimize gelelim

İlk cümlelerinize kayılmakla beraber nişanlılıkta böyle masada hesap ayırmalara falan karşıyım ben. Bir sefer siz ödersiniz,üç sefer o öder. Olması gereken o. Masada hesap bölüşülen kişiler arkadaştır,belki akrabadır,konu komşudur yani. Eşle nişanlıyla hesap bölüşülmez,düpedüz çingenelik bu.

Edit :yazım yanlışı
İyide niye bire üç.Biz her konuda eşitliği savunurken para konusunda niye geri çekilelim.O zaman alıcağımız cevap hani eşottik eşitlik paraya kadarmış derlerse ne diyebiliriz.
Bu konudaysa adam çirkef o ayrı.

İyide niye bire üç.Biz her konuda eşitliği savunurken para konusunda niye geri çekilelim.O zaman alıcağımız cevap hani eşottik eşitlik paraya kadarmış derlerse ne diyebiliriz.
Bu konudaysa adam çirkef o ayrı.
Konu sahibi işsiz olduğu için karşı taraf şu an ödemeleri daha fazla yapmalı. Bir maddi geliri olmayan insan neyle harcayabilir ki?

Bu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Bir süredir nişanlıyım seneyede inşallah yazın düğün var. Bi aksilik olmazsa..
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
Kesin oğlak burcu bu nişanlık 😅

Ciddi olarak yorumumsa asla evlenmem böyle biriyle. Evlilikte bu tip insanlar çok kötü oluyor

X